Evo vam Gorostas i njegova Astra:
![]()
original torbica ona crvena od prve pomoci... Boli me pimpek sto je unutra![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Evo vam Gorostas i njegova Astra:
![]()
TAKUMI
Nije njegova Astra karavan o.O ?
Nije.
---Chelsea Fc---
pitajte po pjaci nedje, ja sam narucio, donijeli mi.![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Kakvo sad cebe ljudi u auto, na kraj cemo morat onaj vojni krevet na rasklapanje imat svi, i jorgan od guscjeg perja, bocu plina za kuvalo, morfijum za bolove, lopatu, pusku, pistolj, pancir, rezervni par cizama...
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Evo razloga zašto ćebe:
Prvo, u slučaju nezgoda da bi se povrijeđeni pokrio ili ako ne daj Bože zapaneš u sniježnu oluju i ostaneš u koloni zavejan da se imaš sa čim pokrit... A valja i ako nešto privedeš ljeti pa da izađeš da pokažeš cavi kako se broje šišarke na ćemovsko
Last edited by Director; 09-01-13 at 21:09.
Mora li i grancica za vrijeme bozica ?![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
http://www.superiorhealthcare.com.au.../BL430-1_2.jpg to je "cebe" vjerovatno, sprecava da izgubis toplotu, da te zastiti i od kise i vjetra... tesko bi te za vrijeme bilo kakvog snijega ugrijalo, no jednostavno reflektuje toplotu ka tebi, cisto kao "prva pomoc" dok ne dodju spasioci ili itna
vala bi te spasila ova kesa..
She is only here to annoy herself!
Da, termo folija. Nego nisam cuo da su kod nas minjenjali i prvu pomoc, a u srbiji jesu... 25 eur! Galenika za pocetak, a onda su pustili ostale.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Izostavili ste napomenuti da morate sa sobom uvijek imati natalnu kartu, koja ce sadrzati u sebi sve potencijalne saobracajne nezgode sa vremenom desavanja iste, i ta karta mora biti izdata samo kod sertifikovanog astrologa u luxemburgu sa nostrifikovanom diplomom na srbskom/bosanskom/hrvackom/crnogorskom jeziku radi lakseg razumijevanja polozenih ispita. Svaki dati ispit mora imati potpis i pecat autorizovanog lica astroloskog fakulteta koji pripada sveucilisnom univerzitetu naroda luxemburga. Jesam li nesto zaboravio ?
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
od sat kule prema pobrezju sa desne strane policija fata za pjesake pa se pazite![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Pa neko je od forumaša postavio šta treba da sadrži prva pomoć po nekom novom standardu a u njemu je bila i ova "ponjava" 150 x 200.
Što neko pomenu pješake, ja kad stanem, jedno 90% njih hoda ka kornjače, sporo, bezobrazno bezobzirno, ka na korzo da su... svaki put opsujem.
Clan 117
Na obilježenom pješakom prelazu, na kome je saobraaj pješaka regulisan svjetlosnim
saobraajnim znakovima, pješak je dužan da postupa prema tim znakovima.
Na obilježenom pješakom prelazu, na kome saobraaj pješaka nije regulisan posebnim
svjetlosnim saobraajnim znakovima za pješake, ali je saobraaj vozila regulisan svjetlosnim
saobraajnim znakovima za vozila ili znacima koje daje policijski službenik, pješaci mogu da
prelaze preko kolovoza samo dok je datim znakom dozvoljen prelaz preko kolovoza.
Na obilježenom pješakom prelazu, na kome saobracaj nije regulisan svjetlosnim saobracajnim
znakovima ni znacima koje daje policijski službenik, pješak je dužan da, prije stupanja na
pješaki prelaz, obrati pažnju na udaljenost i brzinu vozila koje mu se približava, tako da
stupanjem na kolovoz ne ugrožava bezbjednost saobracaja.
Tako da ako mi neki pjesak krene na pjesacki prelaz ispred pandura, ima da se parkiram pored policije i da
ih cimam da mu pisu kaznu je on ugrozava moju bezbjednost. A poznato je da ja sa 40km/h ne mogu da zakocim
u manje od 10m... Tako da pjesak ne smije da krene na pjesacki ako sam blizi od 20m pjesackom prelazu.
Koliko ovaj laptop ima MegaFiksela memorije?
bas ce to da ti upali, ako ides po gradu ne mozes da stanes samo ako ti bas izleti a to mi se u zivotu nije desilo kod onih sto prelaze na pjesacki, no su to obicno savjesni ljudi koji paze sto cine. jos ako ti zovu inerventni da se malo i sa njima raspravis... pustite qrcenje, no se drzite malo pravila, nije problem stat pjesacima na pjesacki. van njih ih gazite ako bas ocete...
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
ja čuh da ne kažnjavaju za gume
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks