Trile kupio Getra:
![]()
Trile kupio Getra:
![]()
TAKUMI
sandale su mu 3 broja vece
She is only here to annoy herself!
Oce li mu neko primaci pedale?
Njak Njak Njak
Treba nekako doci do pedala...
TAKUMI
ja kad se vracem za Ct, idem na Zlaticu, pa na nadvožnjak se popnem pa put Konika ili Kuće Rakića, Dekar pumpa pa na zaobilaznicu i preko Zabjela do CT semafora, nikad me ne zaustaviseako mi se ne vozi toliko onda cekam da se napravi kolona na semafore kroz centar pa da bude 3-4 auta ispred mene da eskiviram ako ih dje vidim
![]()
ahahahahahaha
Hahahaha moze lock
Sent from my HTC HD2 using XparentCyan Tapatalk 2
Tipičan gtr vozač, skroz ih onako zamišljam...
Kako me ovaj tip nervira, nevjerovatno.
Najezih se.
Lexusa muci manjak snage, losa trakcija i mjenjac.
TAKUMI
0:38
Rolls Royce is scared if you compare it to a VW? Motor sa 505 konja? Sa dva ventila po cilindru?
LOOOL
Last edited by Fabia_Elegance!; 15-01-13 at 17:13.
TAKUMI
E čuš motor, baš me zanima koga interesuje motor na ta autaMulsanne je predobar, ne vidim zašto bi se postidio naspram RR-a
Trenutno na National Geographic
Megafabrike: Superauta- Nissan GT-R.
Svaki motor se rucno sklapa i jedan covjek ga sklapa od pocetka do kraja.
Ono je stvarno mega fabrika, od ručno sklapanih motora i mjenjača koji su sklapani u kontrolisanom okruženju, tj.prostorije su većeg pritiska neko spoljašnost, tako da sve nečistoće i prašina ne mogu da uđu i ugroze vitalne komponente ovog super auta, pa do mašina koji testiraju mjenjače u ekstremnom režimu. Ma kompletna fabrika je veličanstvena, a tek proizvod koji izlazi iz ove fabrike...uhh!
Prije dvije nedelje bila je poršeova mega fabrika na discavery, da si to gledao ne bi ti sad bio zanimljiv nissan.
Nissan je bolje i preciznije napravljen.
TAKUMI
MP4-12C je najveći utisak na mene ostavio što se fabrike i sklapanja tiče, a gledao sam sve
nisam gledao mp4 12c, jel bilo na nat geo?
Skidao sam to sa neta. Evo pokusah da nadjem sad na torrent i nema, kucam McLaren i nista. Pa vidjeh u comp da to nije megafactories nego emisija "How to build a super car" ima na torrent
Sa kakvim zadovoljstvom ovo odgledah.
ogledajte sa kanala DRIVE
koenigsegg factory
zacepila usta svim fabrikama![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks