Page 376 of 666 FirstFirst ... 276326366372373374375376377378379380386426476 ... LastLast
Results 9,376 to 9,400 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by N_L View Post
    Nije samo kod nas, i u Kinu i mnoge druge drzave (siromasne pogotovo), al danas je napredovala nauka, moze se odredit pol i onda odradit procedura ali to je skuplje od abortusa jel,a posljedice njega nista :\
    Baš zato što sam svojim očima vidio mnogo ružne stvari koje se tiču mučenja i nipodaštavanja žena (recimo, poznanik i polu-prijatelj mi je to SA OSMJEHOM pokazao kako se u Indiji jedna žena živa sahranjuje sa mužem (JADA TOGA!!!)..Doduše, to je bilo davno, a pravde radi treba napomenuti da ih prethodno napune opijumom do pune nesvijesti, ali opet je taj običaj monstruozan...I JOŠ POSTOJI U UNUTRAŠNJOSTI, U SREDNJOJ INDIJI! Čitao sam da u Kini malne ubijaju drugu-treću kćer, u Africi isto (u nekim muslimansko-afričkim zemljama im i klitoris sijeku, da slučajno malo ne uživaju, kukavice), u Meksiku su takoreći robinje, na Tajlandu i FIlipinima od svake dobre najstarije kćerke očeuje se da se k*rva da bi povećala porodični standard...ima primjera koliko hoćeš.

Proučavajući sve to decenijama, sve sam zagriženiji pristalica feniminzma, pa evo i na forumu ja, koji sam skrupulozan čovjek, javno iznosim stav da bih ja lično potpisao ne samo zatvor, nego i zakonom dozvoljene MUKE za te monstrume koji na različite načine muče i zloupotrebljavaju žene... Monstruma toga tipa, svih zemalja, rasa i boja, dao Bog, ima širom ove naše planete.

Divno je što se stav prema ženama u MNE mnogo promijenio na bolje! Da bi sve bilo čudnije, glavni propagatori nasilja nad ženama i svih oblika perverznog braka u kojem je žena smatrana polu-robim bile su naše babe i prababe! Od starica Crnogorki, koje po svemu drugome smatram moralnim uzorima i veličinama (jedna me takva vaspitala, koja je na Cetinju učila u "Djevojačkom institutu" , koji je držala jedna ruska plemkinja, neudata...te je moja baba Staka govorila pomalo francuski I ODLIČNO ITALIJANSKI (!!?)...ali sam od druge jedne starice prvi put čuo da ženu treba tući "na šte srca" (ujutru), da joj se odmah stavi na znanje da i toga dana mora da bude krajnje poslušna....itd, itsl.
    ŽENE S UKRAS PRIRODE, ŽENE SU OD BOGA IZABRANI NOSIOCI NAJVEĆEG BLAGA-LJUDSKOG ŽIVOTA!
    Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 03-01-13 at 17:09.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,676
    Thanked in
    3,838 Posts

Ima makar 7-8 godina otkad je jedan moj stari profesor iz osnovne škole ovo isto tvrdio. Govorio je kako je primijetio da se struktura djece u odjeljenjima mijenja. A on radi skoro 30 godina u školi pa ima uporedno iskustvo. I on je mislio da žene namjerno abortiraju kad znaju da nose žensku djecu. Kaže da je nekad bilo poprilično više djevojčica od dječaka, sad je taj odnos približno jednak.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    28 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Baš zato što sam svojim očima vidio mnogo ružne stvari koje se tiču mučenja i nipodaštavanja žena (recimo, poznanik i polu-prijatelj mi je to SA OSMJEHOM pokazao kako se u Indiji jedna žena živa sahranjuje sa mužem (JADA TOGA!!!)..Doduše, to je bilo davno, a pravde radi treba napomenuti da ih prethodno napune opijumom do pune nesvijesti, ali opet je taj običaj monstruozan...I JOŠ POSTOJI U UNUTRAŠNJOSTI, U SREDNJOJ INDIJI! Čitao sam da u Kini malne ubijaju drugu-treću kćer, u Africi isto (u nekim muslimansko-afričkim zemljama im i klitoris sijeku, da slučajno malo ne uživaju, kukavice), u Meksiku su takoreći robinje, na Tajlandu i FIlipinima od svake dobre najstarije kćerke očeuje se da se k*rva da bi povećala porodični standard...ima primjera koliko hoćeš.

Proučavajući sve to decenijama, sve sam zagriženiji pristalica feniminzma, pa evo i na forumu ja, koji sam skrupulozan čovjek, javno iznosim stav da bih ja lično potpisao ne samo zatvor, nego i zakonom dozvoljene MUKE za te monstrume koji na različite načine muče i zloupotrebljavaju žene... Monstruma toga tipa, svih zemalja, rasa i boja, dao Bog, ima širom ove naše planete.

Divno je što se stav prema ženama u MNE mnogo promijenio na bolje! Da bi sve bilo čudnije, glavni propagatori nasilja nad ženama i svih oblika perverznog braka u kojem je žena smatrana polu-robim bile su naše babe i prababe! Od starica Crnogorki, koje po svemu drugome smatram moralnim uzorima i veličinama (jedna me takva vaspitala, koja je na Cetinju učila u "Djevojačkom institutu" , koji je držala jedna ruska plemkinja, neudata...te je moja baba Staka govorila pomalo francuski I ODLIČNO ITALIJANSKI (!!?)...ali sam od druge jedne starice prvi put čuo da ženu treba tući "na šte srca" (ujutru), da joj se odmah stavi na znanje da i toga dana mora da bude krajnje poslušna....itd, itsl.
    ŽENE S UKRAS PRIRODE, ŽENE SU OD BOGA IZABRANI NOSIOCI NAJVEĆEG BLAGA-LJUDSKOG ŽIVOTA!
    Pozdrav,
    Znas sta je prava ljubav? Kad je pitaju drugarice sto je modra a ona kaze da je pala niz stepenice.

Salu na stranu i ja podrzavam feminizam, ali kad citam neke gluposti po modernim drzavama gdje pretjeravaju onda se malo sprdam sa tim, a ove ostale raspale drzave sto pomenu su tuga po mnogo toga, dark ages shit. Nijesmo ni mi toliko daleko, malo ispred al...
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    9,661
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Ima makar 7-8 godina otkad je jedan moj stari profesor iz osnovne škole ovo isto tvrdio. Govorio je kako je primijetio da se struktura djece u odjeljenjima mijenja. A on radi skoro 30 godina u školi pa ima uporedno iskustvo. I on je mislio da žene namjerno abortiraju kad znaju da nose žensku djecu. Kaže da je nekad bilo poprilično više djevojčica od dječaka, sad je taj odnos približno jednak.
    Prije će biti da je taj profa ostarao pa slabo vidi...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ovaj tekst iz Zidojče cajtung je nevidjena glupost i tendeciozno napisani tekst koji ima cilj Balkan prikazati kao neki "treći svijet". Debilni tekst sa podacima iz malog prsta friziranim da bi se pokazala ispravnost bolesne teze.
    U Crnoj Gori zadnjih godina je rađeno:
    2011. godina = 7 215 živorođene djece 3 754 ili 52% su dječaci,a 3 461 ili 48% su djevojčice;
    2009. godina = 8 642 živorođene djece, 4 597 ili 53,2% je dječaka i 4 045 ili 46,8% je djevojčica.
    2008.godina = 8 258 živorođene djece, 4 313 ili 52,2% rođeno dječaka i 3 945 ili 47,8% djevojčica
    2007 .godina = 7 834 živorođene djece, 4136 ili 52,79% rođeno dječaka i 3698 ili 47,21% djevojčica
    2006.godina = 7 531 živorođene djece,3969 ili 52,70 % rođeno dječaka i 3562 ili 47,3 % djevojčica
    2005.godina = 7 352 živorođene djece, 3883 ili 52,81% rođeno dječaka i 3469 ili 47,19 % djevojčica
    Posto im se to nikako ne uklapa u matematiku koju daju dobro je da nijesu gledali prave podatke jer bi iznijeli teze da se Crnogorci jedino
    ispravno sexaju i prave djecu u septembru. Tada odive imaju sansu da se rode jer je u junu 2011. godina zabilježen veći broj živorođenih djevojčica, mada bi mozda zakljucili da tada svi ginekolozi bili na grupne godisnje odmore.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

kako im se ne uklapa u matematiku?

"na Kosovu na 100 rođenih djevojčica dolazi 110 dječaka, u Crnoj Gori 109"

znaci 9% vise, tako da se podaci poklapaju sa ovim sto si ti kopirao...koji procenat gore-dolje
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

pa evo kad si me vec natjerao da sabiram

u 1. koloni muskaraca za sve te godine u 2. koloni zena

24652 22180

24652/22180=1.11 tj. 11% vise

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

nije to procenat a taj odnos koji si izracunao za Crnu Goru 1,1111 u svijetu je 1,05. U njemackoj je malo drugacije a kako nece biti kad su najstariji u EU

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

e ne znam koji drugi procenat ima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Božićna poslanica

Ko o čemu, Risto o seksu

e-Novine

Veličina slova:
    Muško na muško i žensko na žensko: Risto na konju

Visoki funkcioner kleropolitičke organizacije Srpska pravoslavna crkva (SPC) Risto Radović ocenio je u božićnoj poruci članstvu svoje partije da svet živi u vremenu afirmacije nagonskog totalitarizma koji razara porodicu i legalizuje sve seksualne izopačenosti i optužio svetske organizacije da stoje iza globalne seksualne revolucije. Risto tvrdi da je posredi revolucija paganskog totalitarizma, koja u ime polnog zadovoljenja, pretvara materinu upotrebu iz radionice života u radionicu smrti, legalizuje sve seksulane izopačenosti, od sodomije do *****astije, te da se njegova klerikalno-politička organizacija protivi jalovom raspaljivanju muškog na muško i ženskog na žensko, i tako dalje i tome slično...
    "Ova revolucija novog (prastarog) paganskog totalitarizma.... u ime polnog zadovoljenja, pretvara materinu upotrebu iz radionice života u radionicu smrti, legalizuje sve seksualne izopačenosti, od sodomije do *****astije", kaže funkcioner SPC.
    Radović (stranački pseudonim Amfilohije, funkcija mitropolit, atar - crnogorsko-primorski, prim. aut.) je takođe istakao da se Crkva svim svojim bićem i svedočenjem protivi "protivprirodnom, beslovesnom i jalovom raspaljivanju muškog na muško i ženskog na žensko".
    Medije, posebno savremenu televiziju, nazvao je globalnim trovačima i igračima u širenju totalitarne zaraze, bez presedana u istoriji, a svetske organizacije da stoje iza globalne seksualne revolicije i da ogromnim novcem finansiraju navodno kvalitetne, nove obrazovne ustanove.
    Risto je ocenio i da je današnja globalna, kulturna revolucija antihrišćanska i zatrovana neizlečivim porivom samouništenja i samoubilaštva.
    Visoki funkcioner SPC na kraju podseća da crkva poziva na ukroćenje ljudskih nagona i na njihovu bogodanu upotrebu u pravo vreme i za ostvarenje pravih ciljeva, na uzdržavanje od polnih odnosa pre braka, mimo braka, kao i na "celomudrenost" u samom braku.

'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Hari, ti si ginekolog, priznaj
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Priznajem, ali sto se śeti toga poslije Ristovih razmisljanja o tim problemima ne znam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto se ne prevari ovaj covjek pa jednom nesto lijepo rece uoci bozica tima vjernicima no sve nekakve crne misli.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Priznajem, ali sto se śeti toga poslije Ristovih razmisljanja o tim problemima ne znam
    ma nije posle Rista, no kad god se pomenu neki fetusi, abortusi, pikice.. ti ne preskaces da reagujes sa naucnog aspekta. E sad cu da provjerim koji su sve ginekolozi u CG sa Cetinja, ultracrnogorci.. dolijao si
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    6 Posts

Kad ga 1969. u Sarajevu zamoliše da iznese svoje mišljenje o ilustrovanoj štampi, Tito reče:

- Ja tu imam neke zamjerke. U posljednje vrijeme ilustrovani listovi mnogo se bave ovom takozvanom seksualnom ofanzivom. Da se razumijemo, ja nisam puritanac, ali čemu to! Ja mislim da je poplava golotinje samo za senilne starce.`
    "Želim vam samo jedno, a to su dvije stvari: red, rad i disciplinu"

Thanks Thanks Given 
    4,321
    Thanks Thanks Received 
    8,335
    Thanked in
    3,177 Posts

Zakupnina za Sveti Stefan 30 odsto niža

http://www.cdm.me/ekonomija/zakupnina-za-sveti-stefan-30-odsto-niza

Jos jedna suluda i sumnjiva odluka. Ovima sto ne placaju zakup, se sad isti smanjuje i produzava rok zakupa za 12 godina. Pitam se kakvim su se ekonomskim interesima rukovodili da bi utvrdili ove odluke i sproveli ih u djelo. Ne znam ima li iko da kontrolise ovo, ili se sve radi kako se nekom cefne.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Zakupnina za Sveti Stefan 30 odsto niža

http://www.cdm.me/ekonomija/zakupnin...-30-odsto-niza

Jos jedna suluda i sumnjiva odluka. Ovima sto ne placaju zakup, se sad isti smanjuje i produzava rok zakupa za 12 godina. Pitam se kakvim su se ekonomskim interesima rukovodili da bi utvrdili ove odluke i sproveli ih u djelo. Ne znam ima li iko da kontrolise ovo, ili se sve radi kako se nekom cefne.
    Aj da se ne pravimo. Svako ko u kovertu dobije ispod stola 20 000eura ce im spustiti tu kiriju za 2miliona. Ko da se ne zna shta se radi po CG. Uzme neko na tenderu nabije cijenu kirije i dobije i poslije mu spuste i ispod drugih ponuda. svejedno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zlatne lavice View Post
    Gibitak za porodicu,nikakav za društveno političku zajednicu.
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nakon sastanka vrha SNS i informacija da Daćić radi o glavi Vučiću,premijer Srbije (za slave i sahrane) skreće priču na komšiluk
    Dačić: Nemamo aspiracije prema CG
    "Resetovati odnose sa Hrvatskom"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Gibitak za porodicu,nikakav za društveno političku zajednicu.
    Kao i ne daj Boze da se desi nesto aktuelnoj Vladi.
    Prevazilas i svoje udbase u zadnje vrijeme.
    Nego, neko je napisao nesto o Svetom Stefanu. Je li, koliko je love stiglo u budzet od ovih Grka? U zivot bih se kladio da si prije godinu i po najavio otvaranje istog i to za 10 dana od tog posta, ali evo taman si pogodio koliko i Djukanovic sa svojom budalastinom o 40 000 zaposlenih i o 15 000 bdp.
    Last edited by niksicanin 24; 07-01-13 at 20:54.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Kao i ne daj Boze da se desi nesto aktuelnoj Vladi.
    Prevazilas i svoje udbase u zadnje vrijeme.
    Nego, neko je napisao nesto o Svetom Stefanu. Je li, koliko je love stiglo u budzet od ovih Grka? U zivot bih se kladio da si prije godinu i po najavio otvaranje istog i to za 10 dana od tog posta, ali evo taman si pogodio koliko i Djukanovic sa svojom budalastinom o 40 000 zaposlenih i o 15 000 bdp.
    Đe si bre srbine na ovaj najradosniji dan
    Kako ti predsjenik stranke drži govore na pokajanja,vrh je,što ćemo sad,kad je propala velikosrpska ideja idi u ljudi u zemlju snjom- prirodno.
    Ne boj se ti za SV.Stefan,Budvanska rivjera je od zakupa primila platu,tako da su slobodni kapital ulagali u renoviranje sloveske i ostalih hotela.
    Ako nijesi upoznat,ugovor o smanjenju zakupa podrazumjeva i dovođenja duga na 0,malo li je to u krizi,kad kapne više od 2 miliona,a i ono oko crkve oko koje ste grajali mora se završiti do 1 maja,pa će onda da se pored zakupa ubira i ugovoren procenat od prometa.
    Što se tiče broja zaposljenih od 40000,to je sređena stvar,svake godine strancima 10000 manje radnih dozvola .
    Last edited by minjo; 07-01-13 at 21:20.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Đe si bre srbine na ovaj najradosniji dan
    Kako ti predsjenik stranke drži govore na pokajanja,vrh je,što ćemo sad,kad je propala velikosrpska ideja idi u ljudi u zemlju snjom- prirodno.
    Ne boj se ti za SV.Stefan,Budvanska rivjera je od zakupa primila platu,tako da su slobodni kapital ulagali u renoviranje sloveske i ostalih hotela.
    Ako nijesi upoznat,ugovor o smanjenju zakupa podrazumjeva i dovođenja duga na 0,malo li je to u krizi,kad kapne više od 2 miliona,a i ono oko crve oko koje ste grajali mora se završiti do 1 maja,pa će onda da se pored zakupa ubira i ugovoren procenat od prometa.
    Što se tiče broja zaposljenih od 40000,to je sređena stvar,svake godine strancima 10000 manje radnih dozvola .
    Ma ti si opusteniji u blamiranju nego Djukanovic? Ili je logika sto vise lazi, i sto veca laz, to ce laganije da se primi u ovoj primalnoj sredini.,
    Ne kazem da ti lazes, ne lazes sto ti to hoces, nego imas nekog iznad sebe, pa eto da odradis zadatak.
    Nego, ipak se sjekiram. Pomalo. Prije godinu i po si rekao da sezona treba da pocne u punom zamahu za 10 dana. A, evo proslo je 540 dana i dobismo onu stvar od sezone.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Ma ti si opusteniji u blamiranju nego Djukanovic? Ili je logika sto vise lazi, i sto veca laz, to ce laganije da se primi u ovoj primalnoj sredini.,
    Ne kazem da ti lazes, ne lazes sto ti to hoces, nego imas nekog iznad sebe, pa eto da odradis zadatak.
    Nego, ipak se sjekiram. Pomalo. Prije godinu i po si rekao da sezona treba da pocne u punom zamahu za 10 dana. A, evo proslo je 540 dana i dobismo onu stvar od sezone.
    Opušti se jadan,što si vazda napet,vazda vidiš udbu,špijune,zadatak.Biće sve u redu.

Page 376 of 666 FirstFirst ... 276326366372373374375376377378379380386426476 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)