Evo ja koristim DND opciju otkad je izašla; automatski se uključuje i ni jednom mi se još nije desilo da ostane aktivirana nakon zakazanog perioda. :shock:
Isto funkcioniše i na iPhone-u i na iPad-u.
Djoks, neki se bug napravio i ta opcija dnd ostaje i posle zadatog vremena, tj u sustini ljudi te ne mogu dobiti nikako , ni slati poruke, evo su najavili da ce ispraviti to brzo rofl.
Cinjenica da je iphone i cult koji ga prati izgubio cari ko je su ga, mozda, pratile ranijih godina. Ta petica je sada samo tu gdje jeste jer je amerima ispran mozak i boostuju , jos uvijek , potraznju za tim telefonom.
Ovo sto kazem sam licno imao priliku da se uvjerim prije neku noc
Sent from my SGH-I747M using Tapatalk 2
Sate sate sate
Evo ja koristim DND opciju otkad je izašla; automatski se uključuje i ni jednom mi se još nije desilo da ostane aktivirana nakon zakazanog perioda. :shock:
Isto funkcioniše i na iPhone-u i na iPad-u.
iCloud je free, 5 GB.
Ovdje dobijes settings, wallpaper, poruke, imenik, slike, klipove, aplikacije...sve.
On sam radi apdejt i sve...
Dropbox je ******.
TAKUMI
Vjerovatno je to sa zvjezdicama taj dropbox. Pričam o native podršci.
Ja koristim SygarSync koji automatski odradi backup foldera koje želim na pc i na mobilnom.
Kada slikam novu fotografiju ona je ubrzo na mom PC računaru, kada nešto napravim u wordu ili exceli dobijem to trenutno na mobilnom. Eto to je merak a i džabe je :-)
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Meni je Dropbox OK pošto mi treba samo za fotografije, prelak je za korišćenje i ima ga na svim platformama... Nisam znao da Apple daje 5 GB besplatno, to nije loše
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Svaki ajfon od cetvorke ima integrisan iCloud i 5 GB free.
Jedino sto treba da podesis je da li hoces da ti se sve aploduje ili samo neke stvari...
TAKUMI
Fabia, previse si stvari nabrojao u jednoj recenici pa izgleda neozbiljno
Evo lakseg dijela:
Kum izgubi iPhone. Loguje se na me.com sa appleID i uradi lock telefona i posalje poruku na njega uz alarm (tel je izgubljen, molim vas javite se na tel: 069.......). Posto se niko nije javio, za par sati on je odradio wipe tog telefonsa daljinski (obrisao imenik, pozive, smsove, app, mailove, naloge, bukvalno ga doveo na fabricki reset). Sve je to odradjenk bez njegove kartice u telefon. Ta usluga je BESPLATNA.
Poslije toga kupi novi iPhone, upali ga i u trecem koraku odabere da se uloguje na iCloud. Unese user i pass i krene download. Za manje od pola sata ima IDENTICAN TELEFON kao kada mu je ukraden. Isti ringtone, ista jacina zvuka, isti wallpaper, isti raspored ikonica, albumi, ma bukvalno preslikan telefon! Kada se skinu aplikacije (automatski) settingsi od svih aplikacija su zapamceni, sve poruke unutar aplikacija, svi nivoi igrica otkljucani, score sacuvani itd itd.
Eto, tako to radi na Apple. Naravno, besplatno.
Originally Posted by Nk-001
Cooooolllll, sada ću sigurno da ga kupim
Sick!
![]()
TAKUMI
Teze je nac nekog na smart 25 ili 50 nego ziranta... Htio sam 4s uzet
f6
Sugar Sync postoji i za iPhone
https://itunes.apple.com/hr/app/suga...288491637?mt=8
Isto je free kao i kod drugih platformi. Jedino sto (meni makar) klijent za Windows baguje, pa je maknut do daljnjeg. Inace - komentari kazu da je bolji nego Dropbox.
Good job fellas! Bugija smo skoro preobratili. Idemo dalje - dajte Rej Fakera ovamo! :mrgreen:
Ne radi se o preobracanju, covjek je samo realan a to je danas rijetkost... Mislim da argumentovano komentarise. E sad sto je nekada teze naci kontra-argument, to nije do njega... Meni je drago sto svi trazimo i nalazimo ono sto nam u tom trenutku odgovara...
Sto se tice ovih anti-theft rjesenja ima ih sijaset...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Idemo u pravom smjeru sa pričom.
Izašla je beta za Win koja je odlična. Ja koristim na win7 enterprise x64 i krahira mi jednom u dvije neđelje, tako da skini i probaj..
Više free prostora od dropbox - a, i nudi sync i određenih foldera a ne samo grupe foldera.
A pošto nisam u tim vodama...
Može li se iphone 5 simfree jailbrekovati, da mogu instalirat "pozajmljene" aplikacije putem kompa ili slično, neke blackmarket aplikacije...
I ima li neki normalan program za win platformu umjesto onog itunesa, jer ga smislit ne mogu, za manipulisanje sa muzikom, fotkama...
Sent from my šporet using Tapatalk 2
Jeste. Vidio sam nedje (u BUG-u valjda) da je SugarSync najkompletnije rjesenje (a da je free). Probacu ponovo.
Ma nesto ne volim da gomilam te programe za sinhronizaciju, a vec imam DropBox, Google Drive, Acronis TrueImage Sync ...![]()
Originally Posted by Djoks
Imamo i Bena...
TAKUMI
Ps. Jel moguce da na iphone nema selftimer na kameru ???? Neka me neko prosvijetli alo ima dje je ta opcija jer mi je presmijesno da je nema
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Nema je, ali ima app...
TAKUMI
selftimer nije nesto zahtjevno, pretpostavljam da ce neki naredni update ispeglati to...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Tesko da ce dat to, nijedan iPhone (od 4) nema.
Jedine 2 opcije su HDR i GRID.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks