Page 184 of 825 FirstFirst ... 84134174180181182183184185186187188194234284684 ... LastLast
Results 4,576 to 4,600 of 20616

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ajde, OK, neka me zaustavi ako vozim brzo ili ako pravim prekrsaj, ali kad me zaustave bezveze da bi ubili dosadu...to me nervira totalno.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    Kad vidim kazne i koliko policije ima, najradije bih prodao auto.... trebas 50km/h da vozis dje god da mrdnes da bi bio miran, znaci dje god da krenes u cg treba ti min 2 sata
    pa na to i ciljaju da mi svi $edimo kuci i vozimo se taxijem i autobusom a oni da se voze u najskuplja auta o nasem trosku i sve je u redu....

ja stvarno vozim savjesno i cesto pratim znakove i postujem brzinu. i zaustave me jedan dan a ja bezbrizan sve pod konac... veli nisu upaljena svijetla (a ja se zaustavio u prodavnicu pa ih ugasio i zaboravio da ih upalim) i bonus pojas. pa da izgoris totalno
    stvarno ludim od ovih stvari. vozim kroz grad 40na sat preko dana i trebaju mi i svijetla i pojas a pored mene prodje mercedes mn samo sto me na krov ne prevrne i to je ok. ako je zakon neka vazi za sve pa da ga svi postujemo...

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,195
    Thanked in
    474 Posts

Cuh li ja ovo dobro ili moram kroz jebeni grad imat prsluk nedje kroz auto?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,745
    Thanked in
    1,575 Posts

naravno da da!
    f6

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,195
    Thanked in
    474 Posts

Rece mi drug da vec duze nosi kopiju vozacke ovjerene kod notara .
    Tako pizde kad to vide,al navodno ne mogu nista da preduzmu

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

cekaj je li to onaj zuti drecavi prsluk ili je nesto novo jos uvedeno?

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,745
    Thanked in
    1,575 Posts

zuti drecavi prsluk.
    f6

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Sad cu da stanem kraj puta u nekoj marcnoj ulici sa ovim prslukom da prepadam narod da misle da je policija. hihihihihi i da kupio sam jedan viska, ako kome fali, prodacu ga za 50€, nema ljepse zarade nego na muci svoga naroda.

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Quote Originally Posted by dr dn View Post
    pa na to i ciljaju da mi svi $edimo kuci i vozimo se taxijem i autobusom a oni da se voze u najskuplja auta o nasem trosku i sve je u redu....

ja stvarno vozim savjesno i cesto pratim znakove i postujem brzinu. i zaustave me jedan dan a ja bezbrizan sve pod konac... veli nisu upaljena svijetla (a ja se zaustavio u prodavnicu pa ih ugasio i zaboravio da ih upalim) i bonus pojas. pa da izgoris totalno
    stvarno ludim od ovih stvari. vozim kroz grad 40na sat preko dana i trebaju mi i svijetla i pojas a pored mene prodje mercedes mn samo sto me na krov ne prevrne i to je ok. ako je zakon neka vazi za sve pa da ga svi postujemo...
    Kroz grad nije problem, jedino mogu da mi dosadjuju sa čestim zaustavljanjem, ali je zato kad se krene na otvoreno muka. To je prava psihička tortura. Guslaš iza nekog kamiona/kolone da bi poštovao pravila, nećeš da pretičeš na punu liniju, u nepreglednu krivinu itd. i kad ti dođe prva pravina sa isprekidanom linijom, odmah te dočeka znak ograničenja od 50km/h! I još uglavnom autobusi i kamiondžije dodaju namjerno gas da ne možeš da ih pretekneš što nećeš debelo to ograničenje da prekoračiš.... i tako je uglavnom đe god van PG da se krene

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Kroz grad nije problem, jedino mogu da mi dosadjuju sa čestim zaustavljanjem, ali je zato kad se krene na otvoreno muka. To je prava psihička tortura. Guslaš iza nekog kamiona/kolone da bi poštovao pravila, nećeš da pretičeš na punu liniju, u nepreglednu krivinu itd. i kad ti dođe prva pravina sa isprekidanom linijom, odmah te dočeka znak ograničenja od 50km/h! I još uglavnom autobusi i kamiondžije dodaju namjerno gas da ne možeš da ih pretekneš što nećeš debelo to ograničenje da prekoračiš.... i tako je uglavnom đe god van PG da se krene
    I ti isti autobusi su stalno u prekrsaju jer uvijek voze iznad ogranicenja ali njih niko ne dira, ni u lokalu a kamoli na medjugradskim linijama...

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

I naravno, zaboravio sam da naglasim, uglavnom na tim mjestima gdje je najbezbjednije izvršiti preticanje, gdje stoji znak 50km/h, stoji radar, to obavezno

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Kad vidim kazne i koliko policije ima, najradije bih prodao auto.... trebas 50km/h da vozis dje god da mrdnes da bi bio miran, znaci dje god da krenes u cg treba ti min 2 sata
    Slažem se. Presmrđeli su brate sa ovim sranjima. Ja mislim da je ograničenje brzine 50 km na čas na jedno 60% svih puteva kroz CG

Thanks Thanks Given 
    29
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    49 Posts

Vecina ovih pravila je ok iako osjecam da cu neku prijavu brzo popiti...
    Ono shto mi smeta su ova ogranichenja po 50-60...Kad bi digli te cifre za 10 pa i za 20 ja bih se potpuno saglasio sa novim zakonom...Ko vozi pijan - neka plati,ko ide 90 preko ogranichenja neka ide u zaatvor,sve je to ok,ali prijava jer sam ishao 56,a ne 50,e to je ******...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

k a t a s t r o f a i .
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    281
    Thanks Thanks Received 
    569
    Thanked in
    287 Posts

kupih prsluk u celebic auto, pocetak dalmatinske, 3e ako je neko pitao dje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sto se tice tog jednog piva, jedno k'o ni jedno. Samo ti otvori pisak :very_drunk: Moze se vala i neki sok popiti umjesto njega, nece zar niko zamjeriti
    Je li realno da prsluk kosta 3.5 - 4 eura ? I to je planuo samo tako. Stvarno mi je zao dati ta 4 eura za jedan obicni prsluk, obisao sam nekolike Panonke u Nk nemaju niti su imali. Tacno cu ga uzeti od nekog cige za pedeset centi

<3 JEDNA JE DOMOVINA, JEDNA JE CRNA GORA <3
    Thanks Thanks Given 
    2,084
    Thanks Thanks Received 
    942
    Thanked in
    499 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Slažem se. Presmrđeli su brate sa ovim sranjima. Ja mislim da je ograničenje brzine 50 km na čas na jedno 60% svih puteva kroz CG
    kad vidim da je na dragalj 60....oO
    So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint

Thanks Thanks Given 
    9,660
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Tako je uglavnom kad pođeš put Kolašina, na sve ostale relacije nije tako... Ima na svakoj dionici po par retardiranih ograničenja, ali sa njihovim poštovanjem izgubiš max 10-15min, pa vidi vrijede li više pare za kazne ili to 10min ranije što ćeš krenuti...

Quote Originally Posted by ribomax View Post
    Vecina ovih pravila je ok iako osjecam da cu neku prijavu brzo popiti...
    Ono shto mi smeta su ova ogranichenja po 50-60...Kad bi digli te cifre za 10 pa i za 20 ja bih se potpuno saglasio sa novim zakonom...Ko vozi pijan - neka plati,ko ide 90 preko ogranichenja neka ide u zaatvor,sve je to ok,ali prijava jer sam ishao 56,a ne 50,e to je ******...
    Do 10km/h preko ograničenja te niko neće dirati... Uvijek vozim toliko kad ih vidim i nijednom me zaustavili nijesu... Ne poznajem nikoga da su mu napisali kaznu do 10 preko što je išao, moguće da jeste neđe neki nad*kani papan ali je njihov interni dogovor da za toliko prekoračenje ne diraju...

Quote Originally Posted by Shadow'91 View Post
    kad vidim da je na dragalj 60....oO
    Uh ono je horor stvarno, mada kao što i gore rekoh, sa poštovanjem svih ograničenja ćeš stići 10-15 minuta kasnije (testirano za novu nk-tv)...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

phah, na vecinu auta kazaljka laze za 5-10 tako da i to ima uticaja
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad dodjoh iz Tivta u Pg. Nikad mi ovoliko nije trebalo, sat ipo!
    Na izlaz od Tivta me nafatao plavi, i to 63 sam isao, a ogranicenje 50, za taj prekrsaj 80 maraka.
    Veli od ponoci su kazne drasticne. Ovo je bruka!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Tako je uglavnom kad pođeš put Kolašina, na sve ostale relacije nije tako... Ima na svakoj dionici po par retardiranih ograničenja, ali sa njihovim poštovanjem izgubiš max 10-15min, pa vidi vrijede li više pare za kazne ili to 10min ranije što ćeš krenuti...

Do 10km/h preko ograničenja te niko neće dirati... Uvijek vozim toliko kad ih vidim i nijednom me zaustavili nijesu... Ne poznajem nikoga da su mu napisali kaznu do 10 preko što je išao, moguće da jeste neđe neki nad*kani papan ali je njihov interni dogovor da za toliko prekoračenje ne diraju...

Uh ono je horor stvarno, mada kao što i gore rekoh, sa poštovanjem svih ograničenja ćeš stići 10-15 minuta kasnije (testirano za novu nk-tv)...
    Ja pobih ovu tvoju teoriju nocas mada sam i ja imao takvo ubjedjenje....

Thanks Thanks Given 
    9,660
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    phah, na vecinu auta kazaljka laze za 5-10 tako da i to ima uticaja
    Onda je ova moja tačna ko švajcarac, uvijek ga na liniju držim (jedino ako mi ne pokazuje više nego što jes)...

Quote Originally Posted by lacky View Post
    Sad dodjoh iz Tivta u Pg. Nikad mi ovoliko nije trebalo, sat ipo!
    Na izlaz od Tivta me nafatao plavi, i to 63 sam isao, a ogranicenje 50, za taj prekrsaj 80 maraka.
    Veli od ponoci su kazne drasticne. Ovo je bruka!!!
    Quote Originally Posted by lacky View Post
    Ja pobih ovu tvoju teoriju nocas mada sam i ja imao takvo ubjedjenje....
    13 je više od 10 koliko se razumijem u matematiku... 1:25-1:30 je optimalno po ograničenjima... Nije baš put za natezanje, sem novog dijela...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a vala jebalo majku kad gledaju u toliko...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Jel moguce da vi do sada niste imali te prsluke? Ja to imam eo 6 godina ispod vozacevog sjedista. Do sada nije bilo tog zakona?

Znam sa im je u BiH to glavna fora i svaki put u zadnjih 5 god kad me zaustave traze prsluk u kabinu (ne u gepek) i svaki put ga izvucem ispod sjedista.

A sto se ogranicenja tice, na relaciji PG-KO-PG putujem vec deceniju. Treba mi 1:30h od semafora u Pg do starog grada. Uvijek isto jer uvijek istom brzinom vozim - po ogranicenju. Ja sam se poodavno pomirio da mi treba 1:30h i ne pokusavam brze da stignem. Slusam muziku, pricam sa suvozacem, razmisljam o zivotu i to je to. Ne opterecujem se kamionima, busevima, sporima, punima i isprekidanima. Relaksiran sam i tako vozim i takav dodjem na lokaciju. Nikad nervozan, isfrustriran.

Probajte tako.
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post

A sto se ogranicenja tice, na relaciji PG-KO-PG putujem vec deceniju. Treba mi 1:30h od semafora u Pg do starog grada. Uvijek isto jer uvijek istom brzinom vozim - po ogranicenju. Ja sam se poodavno pomirio da mi treba 1:30h i ne pokusavam brze da stignem. Slusam muziku, pricam sa suvozacem, razmisljam o zivotu i to je to. Ne opterecujem se kamionima, busevima, sporima, punima i isprekidanima. Relaksiran sam i tako vozim i takav dodjem na lokaciju. Nikad nervozan, isfrustriran.

Probajte tako.

Potpuno isto kod mene, milina.
    TAKUMI

Page 184 of 825 FirstFirst ... 84134174180181182183184185186187188194234284684 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)