Welcome to the club!
E ovako: nakon koristenja svih do sada modela iPhone-a rijesim ja ljetos da pred izlazak petice malo promijenim platformu i prodam svoj 4S. Kupim prvo Samsung Nexus. Solidan telefon ali losa zavrsna obrada, izgleda bas jeftino. Djavo ne dade mira pa ga zamijenih za Motorolu Razr. Savrseno uradjen telefon hardverski ali ima bubica i baterija slaba (ovo je bila obicna verzija, ne Maxx). Zamijenim ja taj za Note... A sto je to, posluzavnik, zamijenim ga poslije dva dana za S3. E tu se tek smorim sa romovima i bagovima i zamijenim ga za 4S i osjetim nevjerovatno olaksanje, konacno se vratio kuciOstalo je da cekam peticu i kad je dosla u T-Mobile sam prodao 4S i uzeo peticu na ugovor. Sve u svemu, ne bi se vise vracao na Android nema para!
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Welcome to the club!
TAKUMI
Jao, prica suplja o bagovima s3ke i androida , a gke sto se cini od iosa sa mapama, 3g signalu, do not disturb mode rofl , ogrebotinama i lista je podugacka
Sent from my SGH-I747M using Tapatalk 2
Sate sate sate
ja ne znam, ne petljam puno sa romovima al se i ne sjecam da je s2 ili ovaj s3 mini zabagovao.....
Taman su svi batalili sa pricom i pojavi se fuker sa bolestina komentarom koji veze sa mozgom nema i opet se vi primate?
Ada pustite fandroide da zive u svom paralelnom svijetu dje je apple veliki brat koji sve snima i sve zna, a samo mu se glupi klanjaju.
Ne nasjedajte na glupe komentare upitnih ljudi..
Originally Posted by Nk-001
aJvanfon je čudo tehnologije...
namjestiš ga da te probudi samo ujutru, on to radi svaki dan! Do posle božića!
Daš 700i kusur evrića, a apple ti se oduži tako da ga nije dobro ofarbao pa se malo guli!
Povedeš ženu, djecu na skijanje u italiju, upališ najnovije i genijalne apple mape, kad gle, nekim čudom si završio u kabulu! Faktor iznenadjenja na putovanjima je neprocjenjiv...
A tek genijalni, veći ekran!a godinama smo živjeli u zabludi, i uvjeravali nas kako veći ekran od 3ke nije potreban...
A da ne pričamo da si glavna faca u grad i na zabjelo kad sve pare spiskaš za to čudo, da se nebi zastidjeo kad izvadiš tel na sto u carine, a preturaš po džepovima da nadjes euroipo za espresso...
To vam sve pruža najnoviji iphone 4s Karavan, pardon 5... Eto moja iskustva...
Sent from my šporet using Tapatalk 2
Hvala Fuji na iscrpnoj analizi jednog od nezadovoljnih korisnika iPhone uredjaja.
Vas post je pribiljezen i ostace takav u arhivi foruma!
Kada bi neko meni poklonio iPhone5 možda bih mu i ja bio naklonjen...
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Dobro je kad hvalospjevi samo imaju veze s mozgom, Igi.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Hvala i Bugiju i Royu. I vasi postovi su pribiljezeni.
Ako ima jos neko da ostavi poslijednji hejt, pa da se vratimo prici o ajfonu petici.
Nije iPhone ali jeste iOS - tek kad sam prešao s iOS6 (iPad2) na Android 4.2.1 (Nexus7), shvatio sam koliko je Google prešišao Apple u skoro svim aspektima. Sem nepotpune optimizacije hw/sw (koja se smiješno malo manifestuje), JB je kao san u odnosu na iOS. Šestica je u poređenju s njim dinosaurus dosadni koji smara i guši i sve mi je teže da shvatim ozbiljno kuknjavu "prelaznika".
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Tema je ajfon5. Hvala.
Iskreno. Ne moze ti se prigovoriti. I ja sam bio protivnik Apple-ovih produkata dok mi nijesu "zapusili usta" poklonjenim iPhone-om. Uz sve manjkavosti - ne bih ga mijenjao ni za jedan Samsung koji mi je do sada pao pod ruke na probu ili razgledanje.
Dobro, razlog tome je mozda i kupovina gomile softvera u medjuvremenu na koji sam navikao i koji sasvim lijepo funkcionise i sinhronizuje po svim iOS uredjajima koje koristim (a veci dio tog softvera i ne postoji na Android platformi).
Za ove dusebriznike sto vele da nema jb, apple bi bio propala kompanija, iphone ne bi postoja ili sl, podatak da je jailbreakovanih uredjaja ni 5%. Drugo je sto vi gledate nase trziste koje ne bi platilo aplikaciju ni da je 10 centi pa izvodite glupe zakljucke.
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 06-01-13 at 11:19.
Imao sam 2G, 3G, 3Gs i 4..
Ne znam uvjek sam se bolje snalazio sa Androidom, nekako mi je lakša materija bila za naučit..
4s i 5 nisam imao,... Zato i kažem da jedino poklon ne bi prodao ili mijenjao pa bih sigurno imao vremena da se prilagodim novom ekosistemu.. Ali ua sada ne snalazim se i po meni je Android lakši za snaći se :-)
nebi se slozio nikako. koristio sam svaki model iPhone-a do sad i ponekad kao sekundarni tel uzmem Android, cisto da budem u toku i da vidim propustam li sto...a i da mi se stalno ista platforma godinama ne dosadi. trenutno koristim kao treci tel One X, po meni, lise Note 2 i One X+ ubjedljivo najbolji Android uredjaj. e sad, da bi ga doveo u stanje da me slusa i da mi radi posao istom brzinom i lakocom kao iPhone ja moram da se smorim satima i satima da ga setujem, sinhronizujem, instaliram aplikacija i tweakova, o custom ROMovima da ne pricam,,,,i opet sve brze odradim na iPhone-u. pri tom ne pravim od Androida iPhone-like okruzenje, nego bas pratim sta drugi predlazu, savjetuju za Android. kao tel, iPhone je ipak najbolje sta ima na trzistu.
GSM House
Različitih afiniteti..
Možda ako bude 5-ica za neku fibu cijenu i nju probam...
iCloud opcija vrijedi milijardi eura.
Download from iCloud i sve se vraca kako ke bilo.
Ako resetujes android....uffff...
TAKUMI
ja promijenih tel i vratilo mi se sve, cak su se i programi poskidali sami + wallpaper koji je bio na prethodnom telefonu![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks