Kako je nenormalan![]()
Are you suggesting coconuts migrate?
I u 3. sezoni The Good Wife odlicna. Alisu bih ozenio![]()
Zato se i zove good wife![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Meni je treca sezona Good Wife prilicno losha, osim zadnje 2-3 epizode. Kao potpuno druga serija. Cetvrta je josh gora. Na ivici sam da odustanem. Od Khalinde, koja je bila najbolji lik, napravili su najdosadnijeg lika ikad, vise ne znaju sta ce s njom.
Blah, u prve 2 sezone, serija je izuvala. Sad se bash muche.
Fire in the hole!
Nastavih NCIS da gledam, 3 sezona. Odlicna serijia. Obozavam je, vazda mi je bila milija od CSI cuda.
oh...I'm in love...
![]()
LOL Bones je dobra serija.
![]()
Kad zavrsim The Good Wife, na red dolazi jedna sto je Starwalker pominja prije - Engrenages / Spiral. Jedino sto mi smeta je francuski, nista ih ne razumijem kad pricaju pa moram prevod imati.
Sjutra![]()
Came here to say that. Jedva cekam. Bas jedva. Vise od svega, ne mogu docekat da vidim Dikija![]()
DICIOTTO
Diki hahahah, kakav je ono lik. Mada je mama svojevremeno razbijala, jos kad popiju onaj njihov otrov iz tegli, ka'da su sa Zabljaka![]()
Evo prva otkupila 2 i po celjadeta - dojajno!
Ja privodim kraju drugo gledanje Justified. Josh je bolja serija nego na prvi pogled. Najbolja, i to ubjedljivo, od aktuelnih serija. Jedva cekam cetvrtu sezonu.
Fire in the hole!
\\OFL•GIC
Ja završavam četvrtu sezonu family guy-a, odlična stvar![]()
U kojem formatu gledate oce serije, ja nista ispod 720p ne gledam, nemam zivaca za to. Banja mi je kad nadjem seriju u 1080p :-)
hdtv ili slicno. Uglavnom da ima oko 350mb epizoda od 45 min, mada ih sada u mp4 nalazim isti kvalitet za 200 i nesto mb. Odlicno. Posto mi je net 0.5mbps, nemam zivaca da skidam te vece formate, niti primjecujem neku razliku na lap top![]()
Uh nema teorije da više išta mogu pogledat ispod 720p... Bijah primoran kod druga jedan film gledat u slabijoj rezoluciji, smorio sam se zbog kvaliteta najstrašnije...![]()
#fakenews
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks