Originally Posted by
Old Bone
Baš zato što sam svojim očima vidio mnogo ružne stvari koje se tiču mučenja i nipodaštavanja žena (recimo, poznanik i polu-prijatelj mi je to SA OSMJEHOM pokazao kako se u Indiji jedna žena živa sahranjuje sa mužem (JADA TOGA!!!)..Doduše, to je bilo davno, a pravde radi treba napomenuti da ih prethodno napune opijumom do pune nesvijesti, ali opet je taj običaj monstruozan...I JOŠ POSTOJI U UNUTRAŠNJOSTI, U SREDNJOJ INDIJI! Čitao sam da u Kini malne ubijaju drugu-treću kćer, u Africi isto (u nekim muslimansko-afričkim zemljama im i klitoris sijeku, da slučajno malo ne uživaju, kukavice), u Meksiku su takoreći robinje, na Tajlandu i FIlipinima od svake dobre najstarije kćerke očeuje se da se k*rva da bi povećala porodični standard...ima primjera koliko hoćeš.
Proučavajući sve to decenijama, sve sam zagriženiji pristalica feniminzma, pa evo i na forumu ja, koji sam skrupulozan čovjek, javno iznosim stav da bih ja lično potpisao ne samo zatvor, nego i zakonom dozvoljene MUKE za te monstrume koji na različite načine muče i zloupotrebljavaju žene... Monstruma toga tipa, svih zemalja, rasa i boja, dao Bog, ima širom ove naše planete.
Divno je što se stav prema ženama u MNE mnogo promijenio na bolje! Da bi sve bilo čudnije, glavni propagatori nasilja nad ženama i svih oblika perverznog braka u kojem je žena smatrana polu-robim bile su naše babe i prababe! Od starica Crnogorki, koje po svemu drugome smatram moralnim uzorima i veličinama (jedna me takva vaspitala, koja je na Cetinju učila u "Djevojačkom institutu" , koji je držala jedna ruska plemkinja, neudata...te je moja baba Staka govorila pomalo francuski I ODLIČNO ITALIJANSKI (!!?)...ali sam od druge jedne starice prvi put čuo da ženu treba tući "na šte srca" (ujutru), da joj se odmah stavi na znanje da i toga dana mora da bude krajnje poslušna....itd, itsl.
ŽENE S UKRAS PRIRODE, ŽENE SU OD BOGA IZABRANI NOSIOCI NAJVEĆEG BLAGA-LJUDSKOG ŽIVOTA!
Pozdrav,
Bookmarks