do youtube-a je,i meni se cini.
meni sa 6mbps sporije nego inace ucitava buffer i klip puca,mislio sam da je do flash-a,instalirah poslednju verziju,nije rijesilo problem,ali evo i ostalii izgleda imaju problem.
Moze li drugi dns da poboljsa stanje?
Prijavio sam nadleznoj sluzbi, pa ako je do cache servera bice sredjeno...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ja isti problem imam, a nisam na optiku. Tako da vam nije to do optike.
Para vrti dje burgija neće.
Kako da primijenim password ili username na T-com optiku,mislim da mi sifra od rutera bude drugacija.
Ima li kakvog updatea sto se Herceg Novog tice? I kako da pristupim tom prikupljanju potpisa jer skupstinu stanara nemamo, a ja sa pola komsija i ne komuniciram.Mogu li ja kako dobit primer formulara koji bi mogao da okacim na oglasnu tablu u ulaz pa nek ljudi potpisuju usput?
EDIT: I koliko se obicno ceka na odgovor u vezi prijave, posto sam poslao zahtev pre nedelju dana, a odgovora nema. Pa makar da mi kazu da se ne nadam za zivota da ce doc i u moje naselje.
Last edited by Rickme420; 02-01-13 at 16:32.
Imate u setting da mijenjate šifru.
I kako misliš da ti uđe u router? Jer prvo se mora konektovat na tvoju wireless mrežu, koja ako je zaštićena wpa2 jrešenjem ima da se pomuči dobro da to sve sprovede.
I kad sprovede, factory reset routera će riješit sve tvoje muke.
Last edited by hercules; 03-01-13 at 09:46.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ni dial-up nam nije lagova na YT
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Koliko bi kostala instalacija optike za kucu?
Ne bi tebe mnogo. A T-Com da je dovede vjerovatno bi masuZavisi koliko si udaljen od najbliže optike, koliko treba da kopaju i provlače kablove i slično.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
valjda prvo treba da se logujes na taj wireless, pa tek onda ulazis u njegov ruter sa tim default-nim userom i sifrom
Hercules je pricao o settingsima valjda za glavni password od naloga extra tv-a ili ne znam sta li vec... ja pricam o passwordu na ruter koji ne moze da se promijeni... ako ostavis slobodan wirless lagano ti ulazi na rute... nadam se da sam sad jasan i da necu vise morat da crtam.
Kad ste jednom dok su vam ljudi iz T-Com-a ugradjivali ruter izabrali svoju sifru za wireless ona vise ne moze da se promijeni manuelno kako to obicno moze na internet koji nije na optiku,nego morate da zovnete T-Com i od njih da trazite da vam oni promijeni ime wireless mreze ili lozinku.
Pa sam ja pitao postoji li ipak nacin da se wireless sifra promijeni bez potrebe da zovem T-Com.
Last edited by :)); 04-01-13 at 16:28.
PROFIL VISE NIJE AKTIVAN!!!
Naravno da postoji nacin. Pristupis ONT-u sa telecomadmin / admintelecom i podesis novi security key za wifi u WLAN. Nakon toga sacuvas podesavanja (Save configuration).
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
U pitanju su tri lozinke:
1. Za konekciju (mail) - pozovi 1500 da bi je promijenio, jer (za sada) moraju oni da je unesu
2. Za wifi - kao sto je Emill objasnio
3. Za pristup routeru - provjericu kada budem pri huawei routeru
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Hvala na odgovoru samo me jos interesuje kako da pristupim ONT-u pa cu da probam.
PROFIL VISE NIJE AKTIVAN!!!
ko nema u vugla, ima u gugla![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks