Transporter
maksimalno posten i korektan momak![]()
Evo ja da pohvalim Bugi-ja... Lagana trgovina, sve po dogovoru...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Transporter
maksimalno posten i korektan momak![]()
Transporter takodje-extra.![]()
Mindcircus - dogovorio se sa momkom da pogledam i kupim telefon, zvao sam 3-4 puta, nije se javljao. Poslao sam mu pm da sam ga zvao i obavijestio da sam uzeo kod drugog telefon. Nije se udostoio ni da odgovori na pm.
Send from Tapatalk
\\OFL•GIC
aresMD sve pohvale...
Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
sasa.mne, Notth1ng, cvxcomputers rules!
d.m.s too!
markez - ne znam bas... probao sam kupiti nesto od njega, ali cijena se mijenjala od poruke do poruke u rangu 120 - 240e (nagore)...
antispin covjek od rijeci, rezervisao, i trgovasmo sa 1000km daljine :mrgreen:
![]()
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
hvala Stivi. =) Takodje.
Javno izvinjenje, jednostavno mi jos ni jedan jedini iphone nije dosao u ruke. :semi-twins:
Stefane hvala takodje. momak je veoma tacan i MOZE MU SE VJEROVATI NA RIJEC.
hvala...=)))
Ben Dover i Ayrtonsvaka pohvala,ka i vazda
Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 2
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
gorostas- sve pohvale!
Nazalost sam prinudjen da napisem ovaj mali dopis ili sto li je vec visto da korisnici ubuduce paze što rade i da možda nauče kroz moj primjer.
Momak pod nickom Radar(profil je u linku)je prodavao/kompezovao Samsung Galaxy S3 koji nije imao GSM mreze tj. signala. Opcija NO SERVICE za ove upucenije koriniske foruma. Poslije naseg prvog susreta ja sam mu ponudio moj full ispravni i u odlicnom stanju Samsung Galaxy Nexus po principu "glavu za glavu". On je trazio da se prida novac i nekih 20e ali se nadjemo na 10e. Tvrdio je da je uredjaj radio ali da je zbog softvera bio ostecen IMEI broj (serijski broj telefona) i da sada ne radi. S obzirom da sam upucen u datu problematiku, sto mogu potvrditi i par forumasha, odlucujem se zamjenu. Ja mu predajem telefon + punjac sa USB kablom. Dobijam telefon+slusalice+kutiju koja ne pripada uredjaju i bez punjaca. Ok, rekoh sebi, imam punjaca dosta neka ide. Poslije svih 100% ispitanih metoda da se uredjaj vrati u normalo stanje ovo se ne ostvaruje i odnosim ga u servis gdje se ponovo preispituje i dolazim do saznanja da je telefon zapravo DEMO MODEL koji se koristi kod operatera tj. sve mu radi OSIM SIGNALA jer logicno ako ga neko "digne" nece mu biti puno od koristi. On je tvrdio da je radio ali ovaj aparat nije mogao nikako raditi jer jedostavno na ploci telefona su falili djelovi.
Tako sam ostao bez mog aparata sa poluispravnim uređajem (oštećen za nekih po mojoj procjeni 220e). Prinuđem sam da ovako JAVNO ispričam svoje iskustvo. Tako da je ovo ispala prevara i molim Vas da obratite pažnju i da kupujete od korisnika koji imaju više postova i koju su uključeni i u druge rasprave osim pdf PRODAJA.
Pozdrav svima,
Marko
sramota...
Jesi li ga kontaktirao da ti vrati tel?
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Ja ne vjerujem.......
Lose brate....
Za Radara i ja imam negativno iskustvo, doduše bez ekonomskih posljedica: išao sam s drugom koji je došao iz Budve da pogleda neke fotoaparate s njegovog oglasa, i ispalio nas je poslije par sati zavlačenja i neodgovaranja na pozive.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Sad mu na njegove aktivne oglase stavite link do ove teme da cujemo njegovu strane price. Ako ignorise ovu temu i ako ne vrati pare covjeku da ga banujem sa foruma.
Originally Posted by Nk-001
Kakva katastrofa !!!
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Sramota , kakav nesojluk .....
Ne moze da kaze da nije znao da je "demo" jer je prema prici vise puta rekao da ga je normalno koristio prije kvara.
Jednostavno ne moze da smisli nikakvo logicno i legitimno opravdanje.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks