nenadpg - Izuzetno korektan za saradnju, sve je bilo kako je opisao, pa ako ne - i bolje. Jednostavan dogovor i sve maksimalno ljudski. Preporucujem.![]()
Toliko sam se zaletio s novom mašinom da ne stižem da pohvalim CVX-a.
Stvarno bih volio da sve u životu tako lako završavam kao trgovinu s njim. Rispekt.
Bijo si poziw koi se neodbija
nenadpg - Izuzetno korektan za saradnju, sve je bilo kako je opisao, pa ako ne - i bolje. Jednostavan dogovor i sve maksimalno ljudski. Preporucujem.![]()
Ben Dover![]()
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Thnx...
Za Goceta samo pohvale... Cak i kada nije u CG sve funkcionise...
;-)
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
srkilii
https://forum.cdm.me/member.php?39420-srkilii
Samo da upozorim ljude na ovog lika - najprije je nudio mom bratu neki laptop za 180e, i dogovorio je sa njim da moj brat dodje iz Nk u Budvu po njega. Potom ga je ispalio sa izgovorom da ima prodaju za 230e...
Nakon toga (posle 2 dana, iako je bratu rekao da je cijena niska posto mu pare trebaju ODMAH, istog dana) meni salje PM da ima taj i taj laptop (identicna poruka kao mom bratu), i da ga daje za 250eDa stvar bude dodatno jadna/smijesna - danas mi OPET salje IDENTICNU poruku, samo sto je cijena laptopa sada 300e
SVAKAKVIH nas ima, nista drugo ne mogu reci...
Pa pobijedio je DPS u BD, sada ima veću vrijednost.
Sent via pisaća mašina Galaxy Note
Cus pobijedio, prosle izbore je bio mnooogo jaci, sad su se smanjili, te sto bi ovi sto formiraju cijenu goriva rekli... trziste je sada nestabilno i cijene laptopova rastu
Njak Njak Njak
yo-yoSaradjivali maksimalno korektno, poshteno rekao sve mane unaprijed (ja ih sam nikad ne bih nasao), + me je isposhtovao maksimalno. PREPORUCUJEM!
and another one for Goce...![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Goce-forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jokac, Draka, Fenix, Archi, Ayrton, Springfield, Ducati, mneonly![]()
trgovine bez greske
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Goce korektan. Sjeli, popili kafu, popricali, izvuka mi i zadnje pare.![]()
Sve super![]()
Giga,Max Mozley...vrlo korektni momci za saradnju.a sto se CVX-A tice...nemam rijeci...jednom rijecju,MALO JE TAKVIH LJUDI...TOTALNO POZITIVAN LIK,MAKSIMALNO KOREKTAN...radim sa puno ljudi,ali po mome misljenju ovakvih ljudi kao sto je on je nazalost sve manje.svaka preporuka i totalni respekt.
Gotti! :encouragement:
Jos jedan + za Gocea.
Trgovina u 2 minuta.
Juce:
DACHO PG- sasvim korektan kupac
Ayrton-ispalio me za telefon
t-munja-ispostovao sve, samo mi nije pomenuo par ozbiljnih problema sa telefonom...
a inace da pomenem odje neke forumase s kojima sam trgovao:
cvx-standardno vazda korektan i dobar momak
massa-dva puta trgovao od njega korektno
cpu-mislim da sam od njega bio uzeo fon jedan,sve po dogovoru
Archi-nisam trgovao sa njim,ali mislim da je dobar momak
Evo da se i ja upisem.Ima tu puno korektnih momaka,izdvoio bih posebono Noth1inga koji je maksimalno korektan,Tony Cetinski,Ducati,Stomaraka(nikad mu oprostit necu sto mi gs2 ponese),Gocetr_25,zolamne,Cvx... ima tu jos no se sjetit vise ne mogu jer sam trgovao sa jako puno forumasa....
Always Outnumbered,Never Outgunned
webmaster - drugi iphone kupljen kod njega, bez ikakvih glavobolja,takodje narucio par stvari s amazona sve -po protokolu stiglo
teemek - takodje neke stvari narucene s EBAY-a i takodje bez ikakvih problema.
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
Ja samo da napisem za markoni-a 91 momak prva liga... Ponudio se da mi pokaze nesto iz word-a za kolokvijum nije htio nista naplatit ispricali se fino i tako ... Sve u svemu svaka cast![]()
Evo ja da spomenem Val_Kilmera .Nikad se brze i lakse nisam sa nekim dogovorio oko necega. Cim mi je poslao prvu poruku bilo mi je jasno da je momak OK
Aaa dje zaboraviste GIGU,najjaci lik,swe po dogoworu,2 minuta,mozes se dogoworiti i preko fejsa,na FB je znaci citaw dan!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks