Ja sam mislio lancani jedan da izvedemo, ali ovaj izvjestaj je samo za 2 kola jbg...
Zadnji branik treba da mi se lakira, javi kad budes slobodan posle 6-og
ja imam yuga, ocemo li se dogovarati sta![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ja sam mislio lancani jedan da izvedemo, ali ovaj izvjestaj je samo za 2 kola jbg...
Zadnji branik treba da mi se lakira, javi kad budes slobodan posle 6-og
Njak Njak Njak
ne moras znat, dovoljno je da imas broj nekog majstora kod sebe koji odma napamet zna koliko sto kosta...
recimo farbanje prednjeg branika ti je 100e, prednjih vrata 70-80, branici polovni do 200e polovni do 500 novi itd... farovi do 150e polovni preko 200 novi... to kad izgleda bezazleno je na sudare pri minimumu 60-70 pa unutra stradaju ti vezni limovi i jos neki djelovi sto absorbuju udar, a ovaj izvjestaj je samo za manja cukanja pri malim brzinama, na semaforima,parkinzima itd...
ako se dogovoris, a steta bude veca, onda moras preko suda da tuzis osiguranje i od njih trazis da ti plate taj koji prelazi 500e...
nista isto, kao i do sad, tu samo moze kasko da pomogne....
posle s tim parama u Splendid :drunk:
Last edited by kEDOWN; 27-12-12 at 15:01.
a što je ovo...pazi rubriku "ima li povrijeđenih" zamisli nekome ruka slomljena i vrišti i ti umjesto da ga povezeš u bolnicu "a čeka bate da ispunim ovo saću ja odma.."
She is only here to annoy herself!
I koliko kosta slomljena ruka, kako to da znam
Njak Njak Njak
i prihvata li osiguranje zamjenu polovne ruke ili mora nova ?
the World's leading dance event
Sensation
extra je ovo taman ako mi se prisere usput da mogu guzicu obrisat s tim,nego grebe li ovaj papir guzicu?
Koja firma u Crnoj Gori je zastupnik Beru proizvoda?
treba mi realna procjena auta..Range rover sport 3.6 tdv8 prva registracija januar2008.god isporucen 25.12.2007god. 120000km, servisiran u ovlascenim servisima u srbiji sloveniji hrvatskoj, sto se opreme tice auto ima bas sve, znaci najjaci paket+ sve od dodatne (neke stavke: ekrani u naslonima, grijanje siceva naprijed i nazad, el sicevi sa memoriom, webasto grijanje, siber itd itd, bas sve) 4 nove zimske i 4 ljetnje solidne, registracijua brzih dana istice....Na netu se cijene razlikuju i do 15000 tako da nikako da odredim realnu cijenu..Moze li mi ko pomoc![]()
Kad bi ga neko dao za 4-5000, mozda bih ga kupio.
Vrijedi 24-26 000.
TAKUMI
Danas na Obzovicu su me slikali na 112 na ograncenje 60inace merc se vozi na ljetnje gume(krvniku ne bih dao da vozi na to)
fala drugovima policajcima nece se ponoviti vise
![]()
Za nemoguce mi je potrebno kratko vrijeme, sve ostalo zavrsavam odmah !
Jesi li im rekao sto za gume?
TAKUMI
Za gume nista briga me za njihove gume.....vozac koji je bio u neki dzempercis mi veli " jesi li ti lud?znas li da me je bacilo u 2 krivine kad sam isao za tobom?" ja reko brzina od 112 za ovo auto nije nesto ali vama sto su gume lose jbg.....
Ja uvjek govorim istinu prijatelju,nema potrebe za laganjem.....laganica sam nabrojao 4 covjeka i zvao 1 i rekli su mi kao ubuduce pozovi se kad imas nekog prije nego ti pocnem pisati(kao sto sam i ja uradio) jer kad pocnemo da pisemo oduzimamo je 100% pa da zoves koga oces,u tom trenu ostajes bez vozacke pa je mozes vratiti na kraj nase smjenetako mi je rekao kolega V L A H O V I C
![]()
Za nemoguce mi je potrebno kratko vrijeme, sve ostalo zavrsavam odmah !
Pozdrav ekipi!
Frešak sam na forumu, pa ako nijesam na pravom mjestu praštajte i pomozite.
Treba mi broj autoelektričara sa Cetinja, onoga čija je radnja u pozadini hotela "Grand" ili autoelektričara Stevovića iz Igala. Čuo sam da su sposobni majstori, a ja bih da riješim jedan problem sa elektronikom na "Pežou".
Hvala svima!
moze li jedan covjek da bude i auto elektricar,i mehanicar i sve?nesto mi tu ne pasuje.![]()
zavisi sve o kojem zanimanji je rijec......
ako je on usko specijalizovan za jedan brend uzmimo na primer reno,covek posveti radni vijek o tom brendu i cao...
ako svastari malo njemce,malo francuze,japanere i sl. tu se pogubi definitivno...
auto elektricar radi sve oko eletrko struke na autu...
autoelektronicar to je vec nesto sto ne moze autoelektricar da radi jer nema toliko duboko iskustvo....
zamisli autoelektricar koji se petlja u elektroniku otvori neki modul za paljenje ili imobilizator i kao svak ima elektriciteta u sebi pecne iz malog prsta neku komponentu taj vise palit nece...
naveo sam primer sve nas je nekad pecnulo za vrata od auta kada otvaramo za rucke...
automehanicar danasnji postaje poslije dugo godina montiranja guma i mijenjanja ulja i raznih sitnih djelova... zamisli mehanicara koji nije isao na neke malo jace seminare i kada mu dodje vozilo da ispita zasto auto ima knedlu i nemiran rad i sl. svaka el. klapna gasa ima preko 5-6 zica ima feedback signal koji PCM modul proverava jel sve ok sa tom komponentom na motoru...
nesto novo kod nas mehatronicar sad relativno nova zanimanja oko auta....
znam da moze,hahaha,ali ne vidim da to funkcionise da valja,mislim da je mnogo bolje da radi samo jednu stvar.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks