knjiga može pokvariti film, a film knjigu nikad.
taj argument bi imao svoju tezinu na pdf knjizevnost, odje tesko..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
knjiga može pokvariti film, a film knjigu nikad.
Procitah nedje da Dzekson planira da rezira filmsku verziju Tolkinovog Silmarilliona
cak i da je njega planirao ispred Hobita ali se neko od Tolkinovih naslednika isprijecio u tome.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Filmska verzija silmariliona bi imala jedno 50 djelova,mozda eventualno da odrade neku ili nekoliko prica iz knjige, ali citavu ju je nemoguce ekranizovati.
Mirrors-not bad![]()
Sent from my iPad
Ne može se Silmarilion ekranizovat' ni u jednoj varijanti jer ima masu praznog hoda, rodoslova, legendi koje nemaju veze sa zanimljivim sem ako nisi tvrdokoran fan.
Da bi bilo moguće bili bi neophodni ogromni rezovi a to ne bi bilo to, šanse nema.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Imali bi drugu knigu za to - Djeca Hurinova (Narn i hin Hurin - prica o djeci Hurinovoj)
Inace,Silmarilion je daleko najbolje Tolkinovo djelo,ali da je za film - tesko.
Silmarilion bi bio idealan za jednu dobru seriju u 30-40 epizoda od po sat i po ili tako neshto vremena. Naravno, pod uslovom da je rade iskljucivo Englezi.
Deserve's got nothing to do with it.
Neće nikad biti ekranizovano ništa više od Tolkina, jer prava nisu prodata i familija ne da živa. Da Tolkin nije sam prodao filmska prava za života, ne bi ni ovoga bilo.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Moze li me ko naucit kako da gledam na njihov site kad i koji film ima tokom nedjelje? Ovaj site je OCAJAN.
I am so post-rock I shit sad birds.
imaju aplikaciju za smartphone-ove pa ako ti je tako lakse, instaliraj... Meni je lakse tako...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
zna li ko koliko ce se jos prikazivat "Life of Pi"?
Film je odlican, ne znam u cemu je problem.
Sta je odlichno u filmu osim efekata...???? Mislim, ideja je ok...ali to kako je nekako razvodnjeno realizovana ga je uchinila MENI predosadnim.
Imam pravo na svoje mishljenje, slozhicesh se.
Pođeš na film s metafizičkom porukom, u kome su dva od tri glavna lika životinje, i "dosadno" ti. Realno.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Odgledah Django Unchained nocas, PREEEEEEDOBAR!![]()
rm -rf /
life of pi je predobar film, ima poentu koju na kraju trebas sam zakljucit i ostavljeno je na tebi u sta ces vjerovat od one dvije price![]()
ahahahahahahhahah
knjiga je knjiga, nikad to sto je napisano ne moze da se prenese kao sto je napisano, uglavnom se prenese tako sto se rezira da se svidi ljudima i da se uzmu pare, zato uglavnom kad neko radi film po knjizi, to bude mnogo drugacije ukoliko si procitao knjigu..
raspada im se trenutni program, nema domacih filmova uopste
NIJE tacno, da su pticurine krenule da ga prevezu do planine one dje treba prsten da baci Sauron bi ga naravno vidio, jel te ima veliko OKO plus osjeca prsten cim se priblizi malo. Tako da ti ovo nema veze sa icim.
Hobit je ni pribliziti Tlotr, ovo prvo je jedna klasicna bajka, sa presmijesno glupim scenama i da one ptice su ih mogle prebaciti, ne pokusavaj da opravdas glupost filma
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks