Brišete li svoj Facebook zid?
Ja imam neku naviku, povremeno uđem na FB i obrišem svaki status, i sliku sa zida... Ostavih samo 3 slike, da se vidi o kome se radi.
Ne znam što mi se desi, ali odjednom mi to dođe i delete all.
To je vec druga prica.
Brišete li svoj Facebook zid?
Ja imam neku naviku, povremeno uđem na FB i obrišem svaki status, i sliku sa zida... Ostavih samo 3 slike, da se vidi o kome se radi.
Ne znam što mi se desi, ali odjednom mi to dođe i delete all.
Mene zanimaju kruzeri. Kako se upada tamo? Isplati li se to shta? Kakvi su poslovui u ponudi, buduci da ja, da budemo iskreni, uz duzhno poshtovanje prema svim profesijama, ne bih radila "svashta".
Hvala.
hoću da kupim kacigu za skijanje. Ima li nesto sto trebam da znam kod kupovine ili može bilo koja samo da je potaman? Ima li ko iskustva sa tim?
Ludilom maskiram dosadu
Koliko košta da se odštampa poster nekih većih dimenzija? komada malo
je li tačno da u ponoć nestaje struja?
Auh, da. Odoh da napunim flaše strujom.
Kao kad ides kod zubara...on ti nudi anesteziju, na tebi je oces li je ili ne...znaci nista ti se ne namece, ali imas uvid o tome sto se nudi :-) btw, da li je moguce osjetiti pod anestezijom ako ti zubar osteti zivac? (imam fobiju da mi neko sjebe zdrav zub i radje trpim bol)
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
...a kad mi se glas, i oči, i dah upokoje,
ti ćeš me, znam, uzeti na krilo svoje...
Uf ja sam jednom 4 popravljao bez anestezije, od toga 2 zivca su mi spalili (ili kako se to vec zove) tj. umrtvili. Tek su muke sjutradan nastale. Ne pominjite mi zubare, nek idu u pm!
Zašto je teško koristiti opciju ignore ako vam neka osoba s foruma ide BAŠ na živce? Ili je lakše hraniti svoju netrpeljivost? Je li to manifestacija mazohizma?
Hvala lepo, mir u svetu, pečeno pile.
Da li će biti dobrih riba na koncert Zdravka? Idem sa jednim likom, a on je planirao da ''rilja''... :lolblue: :lolblue: :lolblue:
zasto ljudi na pdf prodaja/oglasi pisu : kupujem "hitno"? jbt zasto hitno? sto je toliko hitno? telefon? auto? sat? ZASTO JE TO HITNO???ka da se o zivotu radi...
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Cus nije hitno, eo sutra nova, a nemas S3 da izbacis na astal u Budvu u Top 'ill.
Uze mi riječ iz tastature...![]()
Dje je ona tema online docek?
Dje cu za Novu?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Sad pravac u krevet, najbolji docek u gradu.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks