Page 531 of 830 FirstFirst ... 31431481521527528529530531532533534535541581631 ... LastLast
Results 13,251 to 13,275 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by maximalno View Post
    Kod mene je isto stanje! već neko vrijeme se mislim da otkažem pretplatu na Extra TV, postaje smiješno.
    ne mozes otkazat pretplatu na extra tv prije nego ti istekne ugovor,svakako im neces ostat duzan kao i niko od nas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by tonipf View Post
    ne mozes otkazat pretplatu na extra tv prije nego ti istekne ugovor,svakako im neces ostat duzan kao i niko od nas
    Treba pogledati ugovor. Oni su duzni da ti obezbjede uslugu koju im placas.

Član 13.
    Trajanje i otkaz Ugovora
    1. Ugovor se može zaključiti na određeno ili neodređeno vrijeme i/ili sa minimalnim periodom
    trajanja.
    6
    2. Pretplatnik može otkazati Ugovor pisanim obavještenjem T-Com-u u skladu sa ovim Opštim uslovima.
    Pretplatnik će dostaviti T-Com-u sve informacije i dokumente koje bi T-Com mogao smatrati potrebnim za
    prestanak važenja Ugovora.
    3. Pretplatnik ima pravo na jednostrani raskid Ugovora u slučaju grubog kršenja obaveza preuzetih od strane
    T-Com-a, odnosno ukoliko T-Com u roku od 15 dana od pismenog obavještenja od strane Pretplatnika ne
    ispravi nepravilnosti u korišćenju usluge a za iste je odgovoran.
    4. U slučaju raskida Ugovora po osnovu prethodnog stava, Pretplatnik je dužan da T-Com-u izmiri Ugovorom
    definisane obaveze po osnovu raskida po isteku minimalnog perioda trajanja Ugovora.
    5. Otkaz Ugovora nastupa danom kad je T-Com primio pismeno obaviještenje Pretplatnika o otkazu,
    6. U slučaju otkaza Ugovora od strane Pretplatnika prije aktivacije Extra TV usluge, Pretplatnik će biti dužan
    naknaditi T-Com-u sve troškove koje je T-Com imao u vezi s instalacijom ili uklanjanjem opreme, ali ne više
    od iznosa mjesečne cijene (pretplate) određene važećim Cjenovnikom T-Com-a.
    7. T-Com može raskinuti Ugovor iz sljedećih razloga:
    - ako Pretplatnik ne plati dugovanje ni nakon privremenog isključenja Extra TV usluge
    odnosno telekomunikacione priključne linije Pretplatnika iz nepokretne mreže T-Com-a ,
    - ako T-Com naknadno utvrdi postojanje bilo kojeg razloga za odbijanje Zahtjeva za Extra TV
    uslugu iz člana 2. stava 6. ovih Opštih uslova pa zbog toga T-Com privremeno uskrati
    korištenje Extra TV usluge, a ti razlozi ne budu otklonjeni u roku od 15 dana od dana
    privremenog isključenja Extra TV usluge;
    - ako je adresa Pretplatnika za dostavljanje računa i obaviještenja T-Com-a na području Crne
    Gore nepoznata;
    - ako Pretplatnik ne otkloni kvar na pretplatničkoj terminalnoj opremi koji bi mogao ometati
    rad i/ili ispravnost mreže T-Com-a ili kvalitetu Extra TV usluge ili ne omogući T-Com-u pristup
    pretplatničkoj terminalnoj opremi radi pregleda i otklanjanja kvara u roku od 15 dana po
    privremenom isključenju pretplatničke terminalne opreme;
    - ako T-Com utvrdi da je telekomunikaciona oprema priključena na mrežu T-Com-a bez
    ovlašćenja ili da je mreža T-Com-a na drugi način zloupotrijebljena od strane Pretplatnika
    i/ili treće osobe
    - ako Pretplatnik koristi Extra TV terminalnu opremu u suprotnosti s priloženim uputstvima za
    Extra TV prijemni uredjaj
    - ako Pretplatnik povrijedi neku drugu svoju obavezu iz Ugovora i ovih Opštih uslova.
    8. Ugovor može prestati s važenjem i u drugim slučajevima određenim važećim propisima Republike Crne
    Gore.
    9. Pravne posljedice prestanka važenja Ugovora u skladu sa ovim članom nastupaju danom kad je nastao
    jedan od razloga za prestanak Ugovora definisanih navedenim stavovima.

Zastitili su se ko bijeli medjedi.
    Last edited by darkooo; 27-12-12 at 12:30.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by tonipf View Post
    ko ti kaze ako oni ne ispunjavaju uslove ugovora na koje se obavezuju zasto ja ne bi mogao raskinuti ugovor, evo npr.ja imam za 6 meseci nesto preko 180 reklamacija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by automobilista View Post
    ko ti kaze ako oni ne ispunjavaju uslove ugovora na koje se obavezuju zasto ja ne bi mogao raskinuti ugovor, evo npr.ja imam za 6 meseci nesto preko 180 reklamacija
    tako nam to ide kad imamo posla sa ovim nistarijama,vazda ti oni nadju neku caku da nas preveslaju ali neka i njima ce doc,tebi u svakom slucaju zelim da uspijes u tvom naumu bez posljedica po tebe

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U prosjeku ih zoves najmanje jednom dnevno

Thanks Thanks Given 
    51
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    24 Posts

Click image for larger version. 

Name:	ImageUploadedByTapatalk1356646951.713021.jpg 
Views:	196 
Size:	5.7 KB 
ID:	100914

Vrlo cesta pojava na mom tv prijemniku. Bez imalo malicioznosti dajte da rijesimo problem jednom za svagda. Nije parica, nije linija, nije kisno vrijeme, nije opterecenje na mrezi, nije STB, nije router .....
    Samo Vas molim dajte da gledamo tv bez prekida, zamrzavanja itd.
    Hvala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by montegruja View Post
    Click image for larger version. 

Name:	ImageUploadedByTapatalk1356646951.713021.jpg 
Views:	196 
Size:	5.7 KB 
ID:	100914

Vrlo cesta pojava na mom tv prijemniku. Bez imalo malicioznosti dajte da rijesimo problem jednom za svagda. Nije parica, nije linija, nije kisno vrijeme, nije opterecenje na mrezi, nije STB, nije router .....
    Samo Vas molim dajte da gledamo tv bez prekida, zamrzavanja itd.
    Hvala
    da imaju znanja resili bi problem ali cinimi se da nemaju pojma
    smile if you fucked today

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo danas dodje 6 risiver IPTV ISB6000 pa da vidimo cekamo instalaciju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sa srecom, pa da proradi konacno.

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    65
    Thanked in
    47 Posts

Mislio sam da me od Telekoma više ništa ne može iznenaditi, ali ovo što čuh juče prevazilazi sve dosadašnje gluposti, makar po meni. Naime, tim montera koji održava postojeću mrežu u PV, vjerovali ili ne, sveden je na jednog jedinog čovjeka, jer su prije par dana otpustili trojicu! Znači, jedan čovjek održava sve servise Telekoma u cijelom gradu, koji ima priličan broj korisnika njihovih usluga! :hammer:
    Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za citavu Hercegnovsku opstinu imaju ukupno 2 covjeka na terenu. Rade po čitavi dan, od ranog sjutra do nekad kasno uvece (jednom su mi dosli doma oko 23h) jer ne mogu postici sve. Kad grom zaždije nedje u Mojdez ili ovamo u Zeleniku - sjutradan stigne po 500 poziva za intervenciju ...

Van pameti ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nijesam siguran da su to njihovi radnici. Oni vecinu poslova prepustaju drugim firmama cije ljude u zavisnosti od obima posla angazuju. Valjda im je to isplativije.Tako je npr slucaj bio sa ovim prebacivanjem fixne telefonije na ruter.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za ovo dvoje znam da su njihovi radnici.
    U T-Centru je slicno. Skoro je jedan od zaposlenih kolabirao na radnom mjestu, bio potom ma bolovanju jedno vrijeme, ali mu nijesu dali adekvatnu zamjenu pa je jedna kolegenica znala ostati i čitavi dan na poslu kako bi pokrila obje smjene, sama u T-Centru.

Jedna osoba, da opsluzi stotine korisnika koji, uglavnom, dodju nervozni i nezadovoljni s' ciljem da se žale, postupaju cesto drsko i bezobrazno - a ti moraš očuvati koncentraciju i stalozenost kako ne bi sto pogrijesio u silnim brojevima, ugovorima, kalkulacijama i čudima s' Retail portalom koji je smeće i non stop zaglavljuje ili izbacuje - to zaista zasluzuje beneficirani radni staž!

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    65
    Thanked in
    47 Posts

Quote Originally Posted by darkooo View Post
    Nijesam siguran da su to njihovi radnici. Oni vecinu poslova prepustaju drugim firmama cije ljude u zavisnosti od obima posla angazuju. Valjda im je to isplativije.Tako je npr slucaj bio sa ovim prebacivanjem fixne telefonije na ruter.
    Isti slučaj, njihov je radnik u pitanju tj. bivši radnici...
    Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je bitno da mi internet radi redovno. Vjerovatno da radi kao Extra TV, da bi im se ljudi vise peli na glavu(FB je izgleda popularniji od spanskih i turskih serija).

U svakom slucaju, ne volim neprofesionalizam kojeg u CG na zalost ima na lopatu.

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

ETV radi stabilno, ali i prije se primijete problemi nego kod Interneta. Mada u pravu si, sve zavisi sta ko vise koristi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    ETV radi stabilno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

znali neko podatke o ovom risiveru,koliki je hdd?,sada na displeju ne pise vise t-com nego IPTV i iznad je sat, evo vec dva dana slika ne zamrzava i risiver ne blokira nadam se da su napokon resili problem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

znali neko podatke o ovom risiveru,koliki je hdd?,sada na displeju ne pise vise t-com nego IPTV i iznad je sat, evo vec dva dana slika ne zamrzava i risiver ne blokira nadam se da su napokon resili problem
    Ako je to onaj noviji crni risiver, mislim da mu je hdd 4 puta veći od onog starog sivog, a dva puta veći od onog starog crnog (to bi možda moglo biti 320GB)... Ni ja juče i danas nisam primjetio da slika koči, niti da mi meni blokira prilikom brisanja i podesavanja snimanja što je bila redovna pojava u zadnje vrijeme.
    Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
    lobanju i otrcati vristeci...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by luka hn View Post
    Ako je to onaj noviji crni risiver, mislim da mu je hdd 4 puta veći od onog starog sivog, a dva puta veći od onog starog crnog (to bi možda moglo biti 320GB)... Ni ja juče i danas nisam primjetio da slika koči, niti da mi meni blokira prilikom brisanja i podesavanja snimanja što je bila redovna pojava u zadnje vrijeme.
    A kako se dobija taj novi risiver?
    Lana je vozila sanke, a ja sam pravio Sneška

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Meni je crkao stari sivi, i zamijenili su mi ga novijim crnim.
    Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
    lobanju i otrcati vristeci...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by luka hn View Post
    jeste srni cisco isb 6000 napaja se preko adaptera na displeju ne pise extra-tv vec iptv, sada slika ne zamrzava i ne blokira, znaci trebalo im je 6 meseci da rese ovaj problemcic,a evo da dopunim HDMI ovog risivera komparatabilan sa samsun televizorom kojeg imam nema vise upozorenja na tv da hdmi prikljucak ne odgovara, znaci svi problemi od blokade risivera i zamrzavanja slike su bila zbog risivera
    Last edited by automobilista; 01-01-13 at 08:52.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo live gledanje kanala preko web sajta nesto ne radi dobro il mi se cini...
    Kad god upalim, nije live

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Sada je ok. Probaj iz Chrome...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    23 Posts

BBC entertainment je jos tu, zaboravili ste da ga izgasite 28. decembra

Page 531 of 830 FirstFirst ... 31431481521527528529530531532533534535541581631 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)