Moze li ikako da funkcionise TV kuca na vise tv-a bez fiksne linije?
Danas pricam sa dobrim prijateljem, decko koji vrsi montazu u Novom Sadu i okolini (njegov brat u Beogradu) i kaze da za sada samo novi korisnici dobijaju HD risiver, a da postoji i opcija da predjes sa starog na novi HD ali moras da ga "kupis" po ceni od 9.000din (~75e).Eto iz prve ruke.
Moze li ikako da funkcionise TV kuca na vise tv-a bez fiksne linije?
Ne moze. Ja sam pitao. Oni preko fiksnog telefona provjeravaju je li resiver u kuci ili kod komsije :nightmare:
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
Hahahahaha. Može bogomi.
Zamjena SD prijemnika za HD prijemnik 35eura, a rekli su da ce biti 10eura. Kakve fukare
http://www.totaltv.tv/upload/documen...nik_121215.pdf
Zaista nekorektno! Još treba da da im platimo montažu 30e koja je veom "komplikovana" jer je potrebno vađenje risivera iz kutije , uključivanje u struju, priključenje kabla..
nisam razumio ovo oko kabpova i risivera...ako koze ko da mi objasni?
Sent from my Skup Telefon
Hellblazer...
Znaci 35e+30e...extra. Hvala necu. Toliko.
ja imam TTV evo šesta godina i što treba da dam tolike pare da mi skinu kabl sa jednog risivera i da ga zakače na drugi, kako da ne malo sjutra. ako se odlučim da uzmem HD risiver to će biti kada budu poboljšali ponudu HD kanala. ovo što radi TTV je čista pljačka ništa više.
Ja sam mislio da gorih lopova od Telekoma nema! E ovi iz Totala mi poljuljaše mišljenje!![]()
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Lopovluk, iz inata ga necu promijenit'!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ubjedljivo najbolji muzicki kanal koji se moze naci na Totalu - 4
HB 11054 V 27500 5/6
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Prije par dana sam (konacno) zavrsio pricu sa PCom-omom (Extra Trio), danas uveden TotalTvVidjecemo kako ce se pokazati...
Je li iko zamijenio SD za HD resiver?
Za ovaj paket total tv kuca, ide li na drugi risiver isti kabal sa antene kao i na prvom ili mora novi kabal zna li ko? I ako bih uzeo hd risiver, koliko bih placao?
Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Sad mi rekose da se jos ne moze mijenjati stari risiver za ovaj novi...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks