a okle..do juce su se polovni prodavali 260,270e ....
pardon kod zokija je 320e...
Nema nista jeftinije?
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
a okle..do juce su se polovni prodavali 260,270e ....
pardon kod zokija je 320e...
pa evo kod stefketa 220/240e vrhunski sa dodatnom opremom i 19mj garancije zar nije i vise nego povoljno![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Stvarno je cijena za poštovanje..
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Da oce izlecet vise ovaj jelly bean za S2 smorih se![]()
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
januar...![]()
Ja sam negdje citao da nece biti JB za S2.
TAKUMI
pa evo strana prije ove se o tome pisalo..
http://www.gsmarena.com/galaxy_s_ii_...-news-5226.php
bice bice..
Posto sam od neki dan prvi put poceo da koristim android, nije mi jasno ono sa onim "tasks". Probao sam nekoliko tasks killer aplikacija, i poslje zatvaranja svih "taskova" opet se poslje par sekundi vrate. Pogotovo mi je cudno za aplikacije tipa youtube,chat...i sl sto nisam ni koristio. Jeli to normalno?
jeste...jer one rade uvijek.... jedino da ga rutujes i izbrises ih, onda nece raditi![]()
ok. tnx. Tek sam poceo da istrazujem cari androida do sada sam imao hebeni SE vivaz i raspali symbian. : )
ne koristiti task kilere, receno vec 100x, samo povecavas potrosnju baterije i nestabilnost sistema
i vjecita mantra: unused RAM is wasted RAM![]()
(nečitko)
promasio sam temu sigurno, ali ne mogu da vjerujem da narod odje prodaje ONE S polovan po 290e a u BG se nalazi NOV, zapakovan za te pare (bez garancije) ???? ili iphone 4s tamo NOV ZAPAKOVAN za 400e odje se polovni toliko prodaju..
necu da kvarim narodu oglase, ali strasno sto se radi...
Je li bilo kakve najave da updejtuju galaxy 3 na 4.2 ?
Sent from my SGH-I747M using Tapatalk 2
Sate sate sate
ada eto za razliku kolika je iphone mogu lagano otici 40e npr povratna busom, platit smjestaj, pojesti nesto i uzeti tel.. i opet su dobro prosli a prosetali![]()
pricali smo o One S![]()
(nečitko)
evo jos jednom, a i jer na pm dobijam pitanja "koji task killer mi preporucujes?"
http://www.androidcentral.com/ram-wh...-shouldnt-care
(nečitko)
Jedno pitanje. Skinem app Facebook sa marketa I tamo je oko 13mb. Kad se ulogujem meni pokazuje od 50 do 60 I odmah low on space mi izbaca.
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
A jes', ti si poznat do te mjere da ti inbox fuliraju u roku od 3 minuta, sa pitanjima.
3 tastature si izgorio zbog dugmeta DELETE, i opet ne možeš da postigneš. E jbm mu život.
Jesi li razmišljao da otvoriš blog, ili twitter nalog, kao papa, pa da nam svima olakšaš?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks