Svi pretplatnici za polugodišnje paćenje zbog tv signala imaće umanjen račun od 30 €. Hvala vam đe čuli i nečuli! :victorious:
Lana je vozila sanke, a ja sam pravio Sneška
Ako koga zanima, radi extra tv web servis. Upravo gledam agrosaznanje.
:lolblue:
Who let the dogs out
Ljudi, je li moguće da nema signala na Extra TV-u??? Pa to se NIKAD nije desilo, ovo je sigurno najava smaka svijeta!![]()
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Kuku lele kuku leleeahahhahahaaaaa
Edit:
Email koji sam upravo dobio od T-com-a
''Extra Tv: Dragi korisnici izvinjavamo se zbog gubitka signala, nestalo nam je bukovih drva, a dosta smo tanki i sa zalihama uglja.
Molimo za vase strpljenje, kamion sa ugljem je krenuo iz Pljevalja.
Vas T-com.''
:yipiiii:![]()
Last edited by Swedish_House_Mafia; 23-12-12 at 09:52.
Zbog dodatnih radova u cilju otklanjanja kvara, racun ce biti svim korisnicima veci za 5e![]()
F.C.F.
Kad vam ima signala, je li jos kome uskracen prevod na neke programe?
Meni se na neke programe samo gornja linija prevoda vidi, ova druga luta nedje :P
Ne pomaze ni 'change aspect'..
Mene je stiglo:
"Ne pomaze grobar Rajko sa korita Ivanova,
Ni ljekari ni travari,
Ne pomaze grobar Rajko sa korita Ivanova lijek su Vam....tv signal je trenutno nedostupan"
:-)
Sve je ok sada. Ne morate da restartujete opremu
Razumijem ljutnju, jer ste navikli na stabilan servis...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Pa nije baš stabilan, moj teča ima paralelno Extra TV , a zbog čestih prekida uzeo je Total TV. Extra TV drži samo zbog arena sport 1.
Last edited by podgoričanin: 21-12-2050 at 00:00
Naravno da se sprda.
Ovaj topic je samo za nas korisnike, koji komentarima želimo da Extra TV bude kvalitetan kablovski servis. A obični radnici iz T-coma su nemoćni kao i mi da bilo šta promijene. Stoga pojedine komentare treba ignorisati i tražiti način da dopremo do onih koji vedre i oblače, da nam dopuste da barem predložimo nešto što želimo da gledamo, kad već odvajamo toliki novac svakog mjeseca.
Lana je vozila sanke, a ja sam pravio Sneška
Ja sam prije nekoliko mjeseci prijavio da mi stb koci, da je spor, bucan, da slika treperi i da bih htio noviji uredjaj, stabilniji i sa vise memorije... Tamo, u t-shopu. Niko mi se nije javljao. Uredjaj se sad jos gore ponasa. Sta da radim?
ne znam, nemam, ne mogu, necu
uzmi čekić pa po risiveru jer ti ođe neće niko pomoći!
Mene su sad poslali SMS u kojem mi javljaju da sam dobio 2 mjeseca gratis svih paketa (ne mogu ih nabrojat)
..................
Jel prekida jos nekome extra tv zadnja dva dana? Svaki kanal, na svakih par minuta nestane signala, pa se vrati... i sve tako....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks