Sudeci po sig-u i tvom postu ti si bas ponosan na to![]()
Kad mi neko objasni zašto se svaki put kad se napijem probudim u 8 sati ka ćuk potpuno odmoran i posle 2,3 ure ne da zaspem nego umrem, častiću ga upoznavanje sa mnom.
Bijo si poziw koi se neodbija
Sudeci po sig-u i tvom postu ti si bas ponosan na to![]()
Tako je.
Znam jer sam i sama htjela da farbam jaknu i neku bundicu. Krzno nidje ne mozhesh da prefarbash (daleko bilo!) , a kozhu ima neki lik iz BP koji u CG valjda jedini farba... Pa...srecan put...I stavi lance.
Zashto ja danas kashljem?
Dje bi moga poc glavu da odmorim?
Što znači stih
Rijeka će naših vala uskačući u dva mora?
Kakva dva mora?
(pošto ne vjerujem da se radi o slivu naših rijeka)
Last edited by Mad_dog_KO; 17-12-12 at 21:13.
Nešto mi je to čudno, malo glupo za himnu.
Mislio sam da je neko dublje značenje.
Kolika je plata:
običnog policijskog služenika?
inspektora?
običnog vojnika?
Rekao bih da se misli prvenstveno na Jadransko more, koje se "uliva", odnosno čini dio Sredozemnog mora...
A onda ide "... glas nositi okeanu, DA JE VJEČNA CRNA GORA!"
I mene ovo zanima, ajde neka info iz prve ruke...
Po mojoj procjeni, policajac, u zavisnosti od staža, dežurstva i čega li već, prima 300-400e...
Vjerujem da isto toliko primaju i vojnici...
Imam komšiju koji 20 godina radi kao inspektor, i ne bih rekao da mu ide loše...
Znam momka, ima oko 28-29 godina, radi kao inspektor za privredni kriminal, veli da mu plata izađe neđe 600 eura...
Valjda će još neko odgovorit na ovo, i mene zanima, rado bih prešao u Policiju, vazda me privlačilo da bijem narod...
Pa kad ostavis uniformu kuci, moras gledati preko ramena, je li ti iza ledja u mraku neko kome si se zamjerio i koga si premlatio tek tako... (Nista licno, nije ovo na tvoj racun, vec generalno)![]()
Nešto nisam siguran da se tako lako udara na službeno lice.A nema baš ni puno slučajeva.
To ide uz sluzbu, rekao bi Edmund Egzli.
Ne udara, naravno. Ali on kad skine uniformu, nije vise sluzbeno lice, vec obican gradjanin, kome se recimo zamjerio ili prebio nekoga na mrtvo ime dok je bio pod zastitom uniforme. I sto ce to nekome da strijepi kad skine uniformu, i da gleda preko ramena i da ne smije mirno prosetat' gradom? (A uvijek ima ludaka koji nemaju sto da izgube pa spremni na sve, ili npr da tebi neko prebroji bubrege a zgrijesio nista nisi... ne shvati pogresno, navodim primjer samo)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks