Quote Originally Posted by podgoričanin View Post
Hmm, a ja otkad uzeh LCD TV, shvatio sam koliko je slika sa Total TV-a bolja nego ranije na CRT-u!
Ne samo što je bolja, nego je VRH svih vrhova!! Samo 3 domaća kanala imaju onako solidnu sliku,
ali ni malo lošu!!!

Bolja je malo od Extra TV, a od BBM-a da ne pričamo.
O HD slici, neću trošiti puno riječi!! Slika je ZAKON!
Eto ti si prvi koji kaže da je slika u Totalu "vrh vrhova". Ako sa 2.5 mbits slika može biti "vrh vrhova" (sa koliko recimo ide Prva TV) onda ja ne znam...

Što se SportKlub HD kanala tiče, ponovno ću se samo nasmiješiti. Ti kanali idu sa 4.5 mbits bitrate-om (mpeg4), možda je to u našim balkanskim okvirima "HD", no europskim - jako teško. Mogu nabrojati na prste jedne ruke broj HD kanala koji idu sa tako mizernim bitrate-om. Jesi ikad gledao neki strani HD kanal? Tamo ti je bitrate prosijek oko 12 mbits, dakle skoro 3x više nego što idu HD kanali u Total TV, a da ne govorim da recimo Nijemci svoje Sky Sports HD kanale šibaju do 20 mbits (ili su oni glupi i samo se bezveze razbacivaju?). Tu se više čak niti ne može govoriti o nekom "subjektivnom dojmu" sliku, sa ovakvim podatcima svaki daljnji smisleni razlog prestaje.

Da se razumijemo, SportKlub HD kanali zaista imaju odličnu sliku u usporedbi sa SK SD kanalima, i velikoj većini ljudi koji do jučer nikad nisu vidjeli kvalitetnu SD sliku a kamoli HD će to biti "WOOOW ovo je super", no to je daleko od pravog HD-a. Total ponovno, kao što je slučaj i sa SD kanalima, ima svoje neke divlje parametre o kvaliteti SD/HD kanala, odnosno sve itekako snizuje u kvaliteti.