a koji je motor u kaskaija, a da nije renoov?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Zna li se ko je pokosio one stubiće prije Millenium mosta, od grada prema bloku 5?
juče ujutro vidjeh jedno 10-15 njih pokidanih i razbacanih po putu i trotoaru.
Smart ForFour? Jel ga imao neko? Ima li djelova za njega kod nas?
qashqai sa 2.0 dizel ima lanac je li tako?je li i to renoov motor?vidim da BMW x1,ne komentarisete.je li dobar ili ........:tranquillity:
Uzeo mi je brat Sportage nov prije 20 dana i danas ga odere stranom cijelom izbjegavajući neki pik ap.
Ima kasko ali je nastavio vozit, tj. nije zvao policiju. Kako ide sad to s osiguranjem, ako ima ko brzo da odgovori?
Bijo si poziw koi se neodbija
trebao mi je sajt gdje pokazuje tacno koji je raspon sarafa za felme i koja duzina odredjeno za koji auto, pa ako moze neko link da postavi
neka ga parkira nedje i zovne policiju da naprave zapisnik.kao ocesao ga neko na parking. za to i postoji kasko
f6
Ok hvala vam.
Ne može se izvuć na "parking" jer je izgrebano sve od fara do štopa i vrata ulubljena malo. No dobro valjda ga može na isto mjesto povest i zvat muriju.
Bijo si poziw koi se neodbija
sipati engine cleaner u motor prije zamjene ulja?
pametno?
glupo?
![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
zamjerio se narodu,pa sad ti ispastas :P
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
pozdrav svima, trebao bi mi savjet vezano za gume, znam da je bila tema o tome, ali vidim nema je vise, pa rekoh da pitam ovdje.
savjet je naravno o zimskim gumama, ja sam inace iz kotora, kod nas kao sto znate zima nije toliko ostra, tj temperatura nije bas pogodna za zimske gume. sta savjetujete za kupiti za staviti na auto, ciste zimske ili nesto kombinovano? ne znam ni sam. meni je potrebnije nesto sto se ponasa dobro na kisi, nego za snijeg.. nisam pametan. ima li neko pametniji od mene da me posavjetuje?
bojane pricam o CLEANERU a ne aditivu....![]()
meta sta?![]()
the World's leading dance event
Sensation
meta007![]()
pa cleaneru pa i o aditivu kazem...mislim da ima metabond kliner a ima sigurno keramicki aditiv
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
sipat naravno, sto da ne
ja sam pred svaku zamjenu sipao motul engine clean, tipa uspem ga doma (al da je postignuta radna temp) i vozim do majstora 5,6 km i tad zamijenim.
Originally Posted by my name is ...
Pravilno.
TAKUMI
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks