po meni nista strasno , sekvent plin kao i benzin , samo vozis dosta jeftinije ili vise muzike za manje para
a sto se tice izduva bitno je da prelijepo izgleda![]()
8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/41444 prelijepa je, samo kad sam vidio da je 1.6 a 4 auspuha, a jos na plin :lolblue:blam bi me bilo na pumpu plinaru da joj sipam
po meni nista strasno , sekvent plin kao i benzin , samo vozis dosta jeftinije ili vise muzike za manje para
a sto se tice izduva bitno je da prelijepo izgleda![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
kakva bi sramota tek bila da je na vodonik
inace, nagrdio je ono sto je fabrika odlicno dizajnirala, nazalost ali jeste tako sto se mene tice.
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Kako je nagrdio kad je stavio branike i spojlere od GTA?
GTA je grdna?
a dje 4 izduva... i jos spustena. ovo me je zestoko palilo kad sam imao 18
sad mi je "majka" ono sto fabrika napravi, izuzev cackanja oko motora
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
ovoj su lonci radjeni kod pirke-ta![]()
http://www.auspuhpirke.co.rs/galerij...m=4&gallery=11
sto znam , sve je stvar ukusa, nisam ni ja sad za neka budzenja i sl. ali po meni je ova dosta pristojna
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Poznajem vlasnika sa alfa kluba srbije, ima josh jednu bolju alficu, malo stariju, tako da je vjerovatno ova sa dilera fake, tacnije stavio slike tudjeg auta... a sto se tice auta, GTA kit kompletan je stavio, a ni meni se ne svidjaju 4 izduva i model felni
nego mene interesuje ako ima ko od kolega iskustva![]()
nabavio sam jedan protocni lonac , ako ubacim ovaj protocni i ostavim naprijed samo onaj jedan lonac (a silencer maknem) hoce li auto biti puno bucno ???
koja mi je najbolja kombinacija da se nadje neki kompromis, da je zvuk fin ali da nije puno bucan ?
Nema shanse da ti iko odgovori na to...svaki auto/motor jer pricha za sebe. Ne bi trebalo da bude previshe bucno...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
a sto mislis da mu ubacim umjesto silencera neki manji lonac cisto da ga prigusi ?
i dje to sve odraditi za neke normalne novce(da nisu Popovici jer nesto zadnji put nisu bili raspolozeni za posao oko toga , no odmah a to ne moze da se odradi)
pa MR garaz bre :P
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Ne pratis Stivi![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
<3 <3 <3
![]()
da nije pak djulijaprije ce bit ona...
![]()
Mozda Chrysler 300.
TAKUMI
ima li dje dobar gtv na prodaju??
ima, javi se chlanu brzi_pas na pm
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
hvala
vozio sam se sinoc u taj GTV , ja sam ostao bez teksta kako to auto ide , malo je reci da sam bio odusevljen![]()
cuh nesto da bi trebao da se otvori Alfin salon u DG krajem godine... da ne zna ko jeli bilo sto od toga i oce li bit sto uopste...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks