Kod mene je sve uredu, svaki kanal radi, ne sjecka
Kolege forumasi, sjeckaju li vama kanali tipa History, Explorer ili Sport club ? Korisitim onaj stari risivier (siva kutija); restartovan risiver, nista se promijenilo nije.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Kod mene je sve uredu, svaki kanal radi, ne sjecka
ја гледам хистори на старом сд-у , могу да ти потврдим да не сјецка
требало би да имаш у овом тексту
http://www.totaltv.tv/upload/documen..._prijemnik.pdf
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
данас ми оператерка рече да се замјена наплаћује 10 еура , словима десет , што звучи невјероватно знајући лопове
Samo jos ovo pitanje jer se jos odlucujem izmedju cs-a i ttv-a. Koliko bi me kostalo da uzmem resiver i lnb na koriscenje od ttv-a. I plus ti pocetni troskovi/
50 eura
Valjda u ponedeljak pocinje, javite ako sto zvanicno saznate
Spajaju se kompanije SBB i Telemach
Investicioni fond Mid Europa Partners i Evropska banka za obnovu i razvoj - EBRD formirale su jedinstvenu TV platformu spajanjem kompanija SBB i Telemach, koja ima više od 1,7 miliona korisnika.
SBB-Telemach grupa dobila je kredit od osam internacionalnih banaka u iznosu od 330 miliona eura za dalji razvoj usluga, što je jasan pokazatelj dobrog poslovanja i povjerenja koje novoformirana grupa ima među kreditorima, saopštio je SBB.
"Formirali smo vodeću multinacionalnu platformu za televizijsku distribuciju u jugoistočnoj Evropi i 330 miliona koje smo dobili igraju veliku ulogu u našoj strategiji regionalne konsolidacije", istakao je partner Mid Europa, Robert Knorr, koji vodi investicije za jugoistočnu Evropu.
Pomoćnik direktora u Mid Europa Partners Andrej Babah je naveo da je ovo četvrto po redu bitno ulaganje koje je ugovoreno u jugoistočnoj Evropi tokom prethodnih godina.
''Obezbijedili smo atraktivne uslove finansiranja za ovako složene transakcije na izazovnim tržištima. To pokazuje kvalitet i visoke performanse našeg poslovanja, kao i zajedničke napore menadžerskih timova SBB-a, Telemacha i Mid Europe'', dodao je Babah.
Predsjednik upravnog odbora grupe SBB-Telemach Dragan Šolak je rekao da je ta grupacija jedan od najbrže rastućih TV i telekomunikacionih operatera globalno gledano, sa porastom prihoda od 20 odsto na godišnjem nivou još od 2007. godine.
Sta se desava sa RTCG sat?
Ja sam pricao o HD osnovnom risiveru, a ta saradanja je odavno prisutna, od kad je MEP kupio Telemach, a malo kasnije i SBB. 330 miliona eura za dalji razvoj jasno govore o planovima i na ovim prostorima nema mocnijeg igraca, niko im nije ni blizu.
јакуза има ли шта ново . почињу ли нови рисивери од сјутра ?
Pocinju, ali izgleda samo za nove korisnika (za sada)![]()
Od januara pocinju novi resiveri, ceka se novi softver, predsnost novim korisnicima, a i onima koji duze vrijeme koriste Total. Zamjena je 10 eura, uz koriscenje HD paketa(2.5eura)
Korektno. Odma se mećem na spisak za zamjenu.
нови су почели данас . сад сам гледао код комшије како му монтирају . нови је корисник . ја сам тражио замјену . предност имају нови тако да морам да чекам . монтер ми рече отиђи са старим у пословницу у пг и тражи нови , може то као тамо да се узме без чекања
Softver se ceka posle Nove godine, prethodni ima nekih nedostataka.npr.svaki put kad nestane struja pojavljuje se MENI preko citavog ekrana...Ja sam se prijavio jutros
Last edited by BOXER NK; 17-12-12 at 15:52.
Prijavih se i ja, za pocetak januara ako ih tada bude bilo. Korektni su na kraju ispali, i vise od toga
Vidim da u ostalim zemljama samo novi korisnici dobijaju nove risivere, zajebavaju li nas ovo iz korisnickog :mrgreen:
Meni je totalno suludo da se daje samo novima a masu ih nema ni televizor koji moze podrzati HD a da se ne daje ljudima koji bi potpisali novi ugovor i koji ce sigurno koristiti HD paket
ovaj hd paket im je odlican...jos da imaju arene HDonda bi to bio bingo.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Posto se radi o izuzetno znacajnoj vijesti evo i zvanicno sa SBBovog sajta
Trecina milijarde garantuje velike stvari.Mid Europa i EBRD formiraju vodeću TV platformu u jugoistočnoj Evropi
Investicioni fond Mid Europa Partners, zajedno sa EBRD, objavio je formiranje vodeće TV platforme u jugoistočnoj Evropi, nastale spajanjem kompanija SBB i Telemach. Stvorena je jedinstvena TV platforma u regionu bivše Jugoslavije, tržišta sa preko 20 miliona stanovnika, koja servisira više od 1.7 miliona korisnika televizije, interneta, mobilne i fiksne telefonije.
Za dalji razvoj svojih usluga, SBB-Telemach grupa dobila je kredit od osam internacionalnih banaka u iznosu od 330 miliona evra. Investicija je jasan pokazatelj dobrog poslovanja i poverenja koje novoformirana grupa ima među kreditorima.
Robert Knorr, partner Mid Europe, koji vodi investicije za jugoistočnu Evropu, rekao je: “Ova transakcija je veoma važan korak za nas. Formirali smo vodeću multi-nacionalnu platformu za televizijsku distribuciju u jugoistočnj Evropi i 330 miliona koje smo dobili igraju veliku ulogu u našoj strategiji regionalne konsolidacije.
Andrej Babache, pomoćnik direktora u Mid Europi, izjavio je: “Ovo je četvrto po redu bitno ulaganje koje smo ugovorili u jugoistočnoj Evropi tokom prethodnih godina. Obezbedili smo atraktivne uslove finansiranja za ovako složene transakcije na izazovnim tržištima. To pokazuje kvalitet i visoke performanse našeg poslovanja, kao i zajedničke napore menadžerskih timova SBB-a, Telemacha i Mid Europe.”
Dragan Šolak, predsednik upravnog odbora grupe SBB-Telemach, tom prilikom je izjavio: “Naša grupacija je jedan od najbrže rastućih TV i telekomunikacionih operatora globalno gledano, sa porastom prihoda od 20% na godišnjem nivou još od 2007. godine. Sada smo zaista regionalni šampioni, a pristup grupe značajnim finansijskim sredstvima, čine je stabilnom za dalji rast i razvoj u regionu.”
HD resiveri za nove korisnike, a zamjena samo za one korisnike sa stažom od oko 5 godina. Tačno sam znao da neće biti samo 10€ nego još po neki uslov pride.
Upravo zvao operatere.
Znači: potpisivanje ugovora na 2 god, priključenje na HD paket, 10€ zamjena resivera i taksa sa prevoz, ako je korisnik udaljen van mjesta gdje se nalazi monter. Ovo zadnje mi je malo nejasno, previše uopšteno. Bojim se da korisnici sa periferije ne plate malo više nego što treba... Upisala me da sam se prijavio, sad čekam njihov poziv.
Edit: Pitah je za skoro povećanje cijene HD paketa, kad se ubace filmski kanali, ona se pravi mutava, veli, sad su uslovi takvi, za ubuduće NE ZNAMO...![]()
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks