kvarni isprdio je taj gif odavno...
kvarni isprdio je taj gif odavno...
She is only here to annoy herself!
Gif ne moze da presmrdi ako je koristi u pravim situacijama
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Sto rade Podgoricani,ka i vazda najpametniji.![]()
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
jbg kad ti ne vjerujemo :P
no hard feelings![]()
Originally Posted by my name is ...
Skljoci aj nam nadji neku pricu od prve strane do poslednje na ovaj topic, da je jaka kao ova tvoja, i onda cemo ti vjerovat.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
meni je jednom trazio da sirenu probam, kao on ima isto auto al mu sirena piskava pa da uporedi, ja svirnuh, a on skoci "Ometanje javnog reda i mira !!!! " i napisa kaznu, he
Njak Njak Njak
ja redovno padnem na najstariju foru mogucu... redovna kontrola, sve u redu, koliko ima konja itd, aj ga stisni da vidim kako ide
ja stisnem a oni radar i buc oduzmu mi vozacku
Originally Posted by my name is ...
E ajde vi meni recite za sta sluzi fluoroscentni prsluk???
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Za mali fudbal, za sta bi drugo
Njak Njak Njak
Posto vidim da ste "ozbiljni" reci cu da sluzi da ga obucemo nocu kada izadjemo van auta u slucaju kvara ili slicno da smo lakse uocljivi. E njemu nisu imali sta da prikace pa su htjeli na to da uzmu koji euro i uspjeli su.Ajde sad nesto drugo dosta smo ispucali ovu temu...![]()
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
to sto su oni njemu napravili je podvala, neka podje na sud i lagano ce mu skinut prijavu...
Meni se desilo par puta da mi poslije gledanja dokumenata kaže ajde kod kolege, i čim dođem kod kolege i putam šta je problem onako nervozan jer znam da je sve u redu, a oni da mi napišu kaznu jer sam ometao saobraćaj izlaženjem iz vozila i otvaranjem vrata..
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
kolika je kazna ako te ufate sa neregistrovanim autom?
Kolika je kazna ako te uhvate sa neregistrovanim autom punim golih zena? Tuuudjih golih zena.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Nikad iz kola izac necu. Po zakonu ko se sjeca, bilo je u novine, policajac ne smij da ti kaze da podjes za njim. No ako kisa pada nek on kisne.
Po kojem zakonu?
Znam da je u Srbiji zakon izmijenjen da ne moras izlazit, a u nas mi nadji taj clan pa cu te poslusat
Njak Njak Njak
Naci ce se neko odje ko je citao taj clanak, prije godinu cini mi se. Komandir neki policije pg je pricao o tome. Bas veliki clanak bio. Sto mogu da rade, sto ne...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks