Originally Posted by
_HokutoNoKen_
Ljudi, citam vam raspravu, i mislim da par kljucnih stvari ne shvatate. Milan jeste u teskoj situaciji, i zadnjih par prelaznih rokova su slabo odradili. Prije svega, para se nema kao ranije. Meni je najzalije, ali je tako. Drugo, Milan ipak ima projekat, iako vi mislite da oni nasumicno kupuju. To su ljudi sa dosta iskustva. Sad, malo to teze ide, jer traze veoma jeftine igrace, na kojima bi da grade buducnost. Morate da shvatite da, ako oce da se udje u ovaj projekat, da se gradi mali tim, to traje. Ne moze se to desiti preko noci, to je projekat koji moze da potraje par sezona. Posebno dugo ce trajati u Milan. Oni su prakticno odradili potpuni reboot ekipe. Otisli su oslonci, ekipe, a zamijenili su ih ili mladi, ili (ispod)prosjecni igraci koji su dovedeni za 0 eura, u nadi da ce iz njih proizaci nesto. Opet, tu je kriva finansijska situacija (aka Berlusconi). Sad, prica se da ce Milan da ulozi malo u ekipu. To ne znaci da ce da trguju igrace od 20+ miliona. Kupovace mlade igrace, za koje ce davati igrace u razmjenu, ili nesto tako. Ja vjerujem u taj projekat, i svjestan sam da ce trebat vremena. Ali, krucijalno je da se naprave pravi potezi na transfer marketu.
I evo, da vam javim, prvi VRHUNSKI korak, po meni, je napravljen. Milan je zavrsio za Armera. U januaru ce se priljuciti ekipi. Po meni, odlicno pojacanje.
“Pablo Armero sarŕ un giocatore del Milan nel prossimo mercato di gennaio. La trattativa con l’Udinese č ormai definita. Il laterale colombiano, il cui contratto con il club friulano scadrŕ solo nel 2015, arriverŕ in rossonero dietro un pagamento di un conguaglio economico"
Za sad su sami detalji dogovora nepoznati, ali se prica da ce Udinese dobiti oko 10 miliona eura + igraca iz Primavere po Pozzovom izboru.
Bookmarks