Obično jestivo ulje ili zejtin sipaj kroz tu rupicu na koju ti tochi i zalijepi izolir trakom ili hanzaplastom...
imam vec dve godine uljni elektricni radijator , naj sto ima rebra + mogucnost izduvavanja, FUEGO, sigurna sam cak da ga svako domacinstvo ima, a videla sam da slicnih ima i sad u prodaji.
nesto na ovu foru:
Malo su mi se tockici rasklimali, pa s vremen na reme se nakrivi. I valjda zbog roga nekuda isusti neko ulje. Ne mnogo.
Sigurna sam da je za taj radijator to ulje vazno, pa me zanimalo zna li ko dje to moze da curi i treba li da se doda novo ulje i koje???
da me ko pita dje se nalazi upustvo za upotrebu od ovog radijatora, rekla bih da se reciklira na deponiji...![]()
Obično jestivo ulje ili zejtin sipaj kroz tu rupicu na koju ti tochi i zalijepi izolir trakom ili hanzaplastom...
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
ja ni ne znam dje tocimoram da prevrne radijator da bih videla
![]()
Pa prevrni ga, shto vele na ledja, naopachke, i sipaj shpricom u tu malu rupicu dje tochi josh ulja, mozesh jestivo ulje, ulje za kosu, mozesh grafitnu mast, mozesh vazalin...
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
obrni ga na stranu i trazi dje je masno po rebrima, mada cisto sumnjam da to ko krpi i puni odje kod nas
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
evo pretece me @Glenn![]()
![]()
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Imam isti radijator i isti problem.
Rjesenje, smece.
Bijo si poziw koi se neodbija
Izgleda da je strasan kvalitet u pitanju, ne prodje ni godinu dana, metal puca... I ajde sve nekako ali cistit za njim ka za djetetom, ne stvarno...
E sad jedino ako ima neko da ti zavari to...
Ja nisam imao pa sam ga rashodovao![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
ma to je sad jeftino tako da ne znam koliko se isplati servisirati
ps. Sve pohvale za Mideine radijatore , ako naidjete na njih uzmimajte
Ja imam neki NEO 2 godine bez ikakvih problema, grije ka' lud..
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
ovaj moj isto grije kao lud, 10 rebara 20 kvadrata, 2 godine samo po potrebi, mrtva zadovoljna... ja mislim da mu je rano u staro gvozdje ako mu to ulje dolijem![]()
Stavi ga u kadu punu vode , pa dje ti budu klobucici , tu ti dusi :yipiiii:
Kreč, kolica i mešalica.
Ja imam KRONUS MN placen 50e da kucnem u metal radi ka radijator
Sto se tice kvaliteta,mogu reci da mi je pao i da se iskrivilo jedno rebro,gore na ivicu i hvala Bogu nije puklo,ne propusta nista.
Sto se tice tvog problema,mislim da ne bi bio problem da to neko zavari i da bi radio normalno.
Ja imam nekakvi Hellen, njemacki. Odlican![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks