e hvala. da ne nastavim onda![]()
Haha, kao zapete puške smo.![]()
e hvala. da ne nastavim onda![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
oce li mi neko preporucit dobru seriju... sad gledam homeland/white collar/Game of thrones/Walking dead..... i jos poneke, ali sve se ili snimaju ili su pauze...pa bih da odgledam nesto sto je vec snimljeno, ili je u poodmakloj fazi..da dok je ovaj kijamet popunim rupu...
treba mi nesto dje ima radnji za sebe po epizodama, ali da ima neku glavnu pricu u pozadininesto kao gore navedene, ili npr lost/24/prison break.....
Ja preporucujem seriju/anime "Death Note" ...na masu situacija cete bez daha ostatpredobro.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Continuum ... izbjegnite.
Mada ima tematiku OK, putovanje kroz vrijeme, ali su je snimili frigidni kanađani. Čak i veoma seksipilna glumica nije učinjela da stvari budu bolje, odgledao sam sezonu 1 (skidoh je pa da se ne bači) i loše, loše i loše.
![]()
Poceh da gledam Elementary. Moderna verzija Šerloka Holmsa, svidja mi se. Naravno ako se knjige ostave po strani, jer je potpuno drugacija.![]()
Ima li kakava dobra (pod dobra da se svidjela nekom ko je odgledao a ne prema imdb ocjeni) serija sa temom apokalipse, tj. apokalipticna vizija buducnosti?
Nesto mi se nije svijdela ona Stivena Spilberga o invaziji vanzemljaka.
Ali da ima malo vise epizoda a ne nesto tipa 10-15 epizoda i to je to.![]()
Jesi gledao Sherlock (2010), ako nijesi odgledaj obavezno...
Samo je gledam zbog 2 žene...
Imaš par post-apokaliptičnih... Jericho, Falling skies, Walking dead, Revolution... Poslednje je snimljeno 10ak epizoda, ali mi je ubjedljivo najgora od ove 4... Jericho obavezno prvi ako već nijesi gledao...![]()
Last edited by MeDo_JE; 13-12-12 at 14:30.
#fakenews
Gleda li ko The Good Wife? Meni dobra drama.
all is worthwhile if the soul is not small .
to trazim![]()
Odgledao:
(ocjene od 1-10)
Jericho - 7
WD - 10
Falling skies i Revolution cu sad pogledat pa bacam ocjene ako koga i interesuje moje ocjenjivanje
edit:
falling skies - 0
rEvolution ima potencijala...
samo ne kapiram zasto jebeno preskacu najzanimljivi dio ?! Sami pocetak kolapsa ?!
Last edited by Crka; 14-12-12 at 19:06.
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
Ja ne znam kakva je ovo pomama za Walking Dead. Ja stvarno bih volio da je mogu gledat, ali me zombiji razbiju u startu, bas ne znam kako to moze nekom bit zanimljivo. I ja nekad igrah Wolfenstein i Resident Evil, ali to s godinama prodje![]()
Ako ces mi vjerovat... Ni ja nisam moga smislit ljude koji se pale na zombije i sranja ostala ... ali WD me odusevio ne zbog zombija... ne gledam na tu seriju kao na zombi ****** (i ako u sustini jes) vec na foru borba za prezivljavanje... po meni je realno uradjena... jbg u takvom sam nekom tripu trenutno da mi odgovara da gledam tripove ''sto bi bilo kad bi doslo do nekog novog pocetka''
Probaj da gledas bez predrasuda oko zombija...
Prva sezona je tesko ****** i totalno neozbiljna ali vec od druge kad se udje u glavu ljudi i kad se vidi na sto su sve ljudi spremni i koliki su spremni daleko da idu da bi prezivjeli to dobija jedan potpuno drugi smisao. Po strani raznorazne gluposti koje nerviraju i koje ne treba primjecivat' ako cisto sa mentalne strane gledamo serija je od druge sezone odlicna.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Meni se na primer svidja svaka sezona... dok sam odje primjetio da ima ljudi kojima se prva ne svidja a nekima drugaNe kapiram sta im se ne svidja... od prilike se isto sranej desava... prva je uvod i opisuje na neki svoj nacin kako bi ljudi reagovali na iznenadnu apokalipsu... ne znam meni se svidja u pm
![]()
all is worthwhile if the soul is not small .
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks