Odgledah seriju Los Serranos.Odlicna je![]()
Odgledah prvu sezonu Arrested Development. Ludnica od serija. Odlicna je, preporuke.
Odgledah seriju Los Serranos.Odlicna je![]()
Oce li nocas da bude Breaknig Bad umjesto The Walking Dead?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Hart of Dixie s2 isto dosta solidna za ovih 9 epizoda koje su snimljene do sad. Prelagana serija za gledanje.
There's always money in the banana stand
rm -rf /
Sto bi sa Modern Family ove nedjelje, zna li ko? Nema epizode na EZTV, ali oni umiju da preskoce.
DICIOTTO
EZTV je imao downtime od 6. do 9.12.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Vidio sam, ali su ipak kacili epizode. Uglavnom, nije ove nedjelje bilo Modern Family-a, tek 12.og izlazi deseta epizoda.
DICIOTTO
Gledam nesto ove nove serije, cini mi se da nijedna ne odskace kvalitetom. Sve su tu u rasponu od lose do prosecno.
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Da, valjda su planirane 4 epizode.Ne zna se tačan početak emitovanja doduše. Nadam se da će Alice Morgan imati veću ulogu u tim epizodama jer taj lik podiže nivo serije. A negdje pročitah, mada su to nagađanja, da je moguće da će biti napravljen spin-off s njom u glavnoj ulozi.
To bih volio vidjeti, onakav privlačni sociopata se rijetko viđa na ekranima.
U međuvremenu sam odgledao prvu sezonu serije Castle. Sasvim fina i zanimljiva serija sa zabavnim odnosom između dva glavna lika.
Konacno se dobro za*****lo na dextera... iducu epizodu ga hapse i onda cemo da cekamooo... uz justified, got, ..![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
narode, tražila sa temu o TV VIJESTI i ne nađoh a imam pitanje o seriji koja tamo ide trenutno...serija je Španska, igra ona zgodna glumica iz "korak naprijed" vidim da je neki internat u pitanju i neka đečina nekakvo crnjačenje po nekakvim tajnim tunelima, mrtvih koliko oćeš...zna li ko kako se zove serija, koja epizoda je dosad bila na tv vijesti i ima li đe da se pogleda?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Zvoncice batali sa pracenjem fudbala i serija
http://www.imdb.com/title/tt1024810/
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
hahahahhah ti si moje srce! Sad sam htjela da ti napišem rep zbog posta na "snijeg" i pjesmice "deda mraze" i to sa prigodnim tekstom "e, gade bezobrazni" ali ne može moram još koji krug da ufatim
evo ovo je razlog zbog koga ne spavam do pet ujutrosinoć i prošle neđelje po dvije epizode sam gledala od 3 do 5
p.s. ljubim ga u bjadicu![]()
Last edited by zvoncica; 11-12-12 at 01:36.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Odgledah desetu episodu sedme sezone Dekstera. Valjda je 9. decembra emitovana jedanaesta, a zadnja će 16.12. Jedini problem je što treba čekat da se snimi zadnja, osma sezona.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
kako se ja navukoh na walking dead -.-
Ao kakva epizoda Dextera, opasno se zakuvalo oko njega, a jos kad vidjeh najavu za poslednju epizodu... ne mogu iscekat taj 16ti![]()
je li ko gledao arrow http://www.imdb.com/title/tt2193021/ pogledah prvu epizodu ne izgleda lose.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
smor. isto kao i Last Resort.
meni je Last Resort pristojna, a Arrow je isti Smallville
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Jesam ja nekoliko epizoda i onda sam stao.. Šta znam, nije loša ali nije ni moj tip serije.. Mada mi je ta prva epizoda bila ispod prosjeka (ostale su bolje, po mom sudu)- tip se vrati s pustog ostrva nakon što je nekoliko godina proveo na njemu za koje vrijeme su svi mislili da je mrtav i za pola sata se uklopi u porodične i socijalne tokove. Naivno.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks