uuuu korz sta je proslaaa
uuuu korz sta je proslaaa
Nista momci!
Imate fiks za viken
psg 1
za hrabrije 1-1
Bit ce dobra kvota, i prolika da se vrati ovo sto smo kiksali na ove smradove nocas!
Last edited by nickname; 12-12-12 at 21:29.
Kuku kakav je ovaj Lyon jadni,sastav Decica je jaci..
Ekipa koja dobija Marseja u goste 4-1 ne moze dobit posranog Nancy-ja... Lorient je bio fix dana na ovu kvotu..nesto slicno kao PSG juce...
Kako ih izsilova Nansi,a kako je providno ovo sto rade francuzi pecki,jedno kolo kiksa PSZ,jedno kolo Marsej,pa jedno kolo Lion,i sve tako u krug,majku im *****..
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Lionu zelim sve najgore i da im se stadio srusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cekao bih juve za 250 ojra
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
sto jes jes.. Sochaux je najzajebaniji tim da se igra na kladionicu.. raspadaju se..imaju los tim jedino Boudebouz tu koji je dobar i opet vazda znaju da iznenade kao protiv Lyona i Bordeaux-a... ispadaju oni iz lige ove sezone.. ne mogu ovako dovijeka...gledao sam par utakmica ocajno igraju iako rezultati govore drugacije.. Protiv Eviana kuci su dobili 2-1 a ovi su ih sabili
Ja bas ne umijem da vam objasnim u kakvu me situaciju Lion stavio. Ali bas ono...
Para vrti dje burgija neće.
ufatih cordoba da ne daje gol, 2.kvota... i ovo sto kotoranin predlozi.... a ovamo me lyon ukopa (cekao bih juve x-1) eo ga 0:0 ht...
vala je mogao bilbao ispostovat sa tom pobjedom
Russia!
Buducnost h2 prelijepo dolazi ali bilbao i lyon zakopali
Real 1.66 uzivo treba ga oplest![]()
u kakvom sastavu igra real? to se igra na dvije utakmice...puca njima za pobjedu![]()
Russia!
Skoro pa full ,Kaljehon,Ronaldo,Modric,Di Maria,Esien,Alonso,Varan,Pepe,Karvaljo,Arbeloa,Ada n
samo da javim da je neko dobio 35.000 na kladu iz 2 tiketa, prije 2-3 dana..
1 0 za seltu....sad treba probat reala
X2 1.8 ja odigrah
Russia!
4,7 na real sad,dako uvale 2 komada
Momak u BD za vikend sa 10e uhvatio dva prelaza po 30 kvota. 9 000 dobitak,u glavu mi se zavrce :stupid:
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
2:0 hah,kakav vic !
real veceras ne umije dvije povezat da valja
Who let the dogs out
hahahaahha a i cudna je bila tolika kvota na X2 a 55 minut...
taj murinjo neka ide u portugal ,neka preuzme maritimo i da je zadovoljan
Russia!
Ima li neko predlog za NBA ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks