Kako se neko prepoznao....![]()
TAKUMI
Bila je online prijava, vidio sam odma kad je Sale postavio link
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Mene ne, ali Kvarnog npr. da.
TAKUMI
Da, ja ne volim iPhone, to je jedini razlog mog hipotetickog sprecavanja![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
E ljudi sta mi se desi danas.
Kupio mi drug prosli vikend iPhone 5, 16GB bijeli, simfree u apple radnju nesto preko 650E... I zvao ga tata rekao, ceka te kuci petica sa 64GB, makni to. I momak mi ponudi novi, neotpakovani telefon za 600e plus mi da uz to njegov iPhone 4 u vrhunskom stanju. Nije problem... Prodam moj iPhone 4 za 240e i njegov za 260, skinem 100e za kartice i iskesiram mu... Ispircam mu sta sam uradio, objasnim mu da sam upravo uzeo telefon maltene dzabe, ok kaze, nema veze, vazno da smo oba zadovoljni cijenom.![]()
Vazda ti hvala!
Sto se mene tice dao sam iPhone 4 moj star dvije godine i 150e. Prezadovoljan. A vrijedi 600E, naravno...
067-123456
Tacnije 80e te izasla ta doplata za peticu, sto znaci da je taj momak prska skroz![]()
I to podjes u XYZ da kupis Armani jaknu i kaput i jos to ostane preko toga...
Originally Posted by Nk-001
I kad kupis u xyz, popisas se sam na sebe jer si kupio u onu gnjilu radnju nesto.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Dje ste prskalice novogodisnje?![]()
Zaglavise na carinu a? Ovo samo kod nas ima i nidje vise....
Nemoj jebat?
QQ!!!
TAKUMI
nema iphonovaaaaaaaaaaa
Mora da su koristili Apple maps, pa zalutali, steta sto je Moraca nadosla, pa se ne moze ronit i trazit![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
jedno pitanje od mene neznalice, mogu da dobijem ovaj tel iz usa pa me zanima moze li se otkljucat da se koristi na nase kartice i koliko to kosta?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks