kako me odradi Rubin danas...ubijedjen sam bio da dobijaju...jos spartaku falilo masu igraca.sprdnja
Russia!
polonia ht0:0... aoooo!!! meni treba 3+ tu
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Benfica DNB 2
Nantes DNB 2
sa nekih 3-4 hiljade![]()
samo da vas pitam...imam neke pare u kladionicu meridian na svoj nalog...imam li ja neki rok do kad moram da podignem pare,ili pare mogu da stoje na racun koliko ocu? sad me majka istripovala nesto kako oni to mogu da mi uzmu ako ne podgnem hahahhaha![]()
Russia!
meni je ovaj Lazio veceras X ..gadjacu sa 20e.. pa kud puklo da puklo.![]()
ja cekam ovi Lazio sa 20e na xpol.Zajebe li me,upropastice mi nedjelju..![]()
E evo Svedska drzi cas rukometa Srbiji u prvih 10 minuta 2:7 je rezultat
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
jedan mrceni gol na poloniu..ee!
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ma ima tu dosta i foliranja, kao fale mu 5-6 standardnih, a ono 1 iz prvih 11, a ostali su medju 25 obicno. Ima i po nasoj ligi trenera koji izjavljuju kako im konstantno fali po 4-5 igraca,ali oni cudotvorci i sa prepolovljenom ekipom prave rezultat.A mi kad se upecamo ode tiket u vjecna lovista.![]()
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
fulam x-2
lazio 2-x
gimnasia lp 1 i gg
neki tiket u premier cisto da mi dan ne prodje bez kladjenja! kvota 300
Gleda li ko rukomet?Da nece ove Svedjanke do pobjede?![]()
Kako su krenule oce eo 23-23..
Po***** se na srbiju .. Nerijeseno zavrse kad ih igram a kakav sam tiket ima'...bitno je kad ja igram sportinga protiv setubala da oni ne mogu dobit ali zato mogu protiv benfike...sto je ovoo
Je li ovo sutra svih 6. utakmica rukometa ili neka greska?![]()
Sve igraju sutra.![]()
Aj daj sutra neki predlog za rukomet kad te je krenulo![]()
Rayo vallecano mrtvi... Pogledaj Chalon protiv zadnjeg Roana gubi utakmicu a dobijaju Sienu kad ja igram na nju ... U inat sve obrnuto
Olimpija 2 uhvacena
Lacio x2 upecan
i Svedjanke me sjebase...Mada sam ih treba H2 igrati...Debil
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks