Page 324 of 723 FirstFirst ... 224274314320321322323324325326327328334374424 ... LastLast
Results 8,076 to 8,100 of 18051

Thread: Rukomet

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Milenino iskljucenje sam vec objasnio, da se onamo ne daje crveni, samo 2 minuta + je proslo 15 minuta, ali vjerovatno su sudije htjele da ih proguraju...
    Iskljucenje one Klikovac je bilo zasluzeno moze se reci, a i generalno je lose odigrala, dosta propusta imala...
    E sad iskljucenje one Madjarice je bilo zasluzeno, dobila je 2 min. zbog protesta, i umjesto da ode na klupu, ona mu se breca, i naravno da ce joj crveni dat'...njen potez kad je isljucena nije vrijedan pomena, samo gadjenja...E sad ako gledamo ovo, onda ono sto spominjete da je Madjarica udarila Kacu koljenom, to nije nista, jer je ona 5 sekundi prije toga napravila isti faul kao Milena, a nije ni opomenu dobila. Tu se vec vidjelo da moramo igrat i protiv sudija, ali Kaca majstorski sve odradila, i pokazala da je najbolji igrac ove reprezentacije...

Thanks Thanks Given 
    9,776
    Thanks Thanks Received 
    6,099
    Thanked in
    2,322 Posts

Bravo Kaća mudovino... Savršena igra do Majdine povrede... Na igru vjerovatno nije ni uticalo previše to što je nema na terenu, ali sigurno ih je masu pogodilo jer su svjesne da povreda može biti veoma teška... Ni mene koji preko tv-a pratim nije bilo svejedno, a mogu misliti kako je njima koje su bukvalno kao jedna velika porodica...

Na kraju moram da ishejtujem ona dva invalida koja prenose... Šofro koji pojma o rukometu nema i onaj drugi penal kojem se ne zaslužuje ni ime pominjat, sa njegovim debilnim upadima i komentarima da je utakmica završena na 25min do kraja...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    9,776
    Thanks Thanks Received 
    6,099
    Thanked in
    2,322 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Meni nije jasno zasto se mijenjaju Radmila i Jovanka po poluvrijeme? Nisam strucnjak vala ali zar ne bi trebalo pustit Jovanku kad je krene onako i kad ne promasuje, uz to je dobra i za moral ekipe pa ubacit Radmilu kad je ne ide ili kad se umori? Ovo se posebno odnosi na situaciju kad su nam se primakle na gol, kad je Radmila promasila par zicera a on je drzi na teren jer je zacrtaaa da kako god da igrala ona igra citavo drugo a ova citavo prvo poluvrijeme. Nije li ovo "malo" debilno?
    Nijesam pratio puno pripremni period ali pročitah neđe da je povrijeđena Joke bila...? Danas je igrala dosta i u drugom poluvremenu...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

[QUOTE=BiTrAtE;3086623]Meni nije jasno zasto se mijenjaju Radmila i Jovanka po poluvrijeme? Nisam strucnjak vala ali zar ne bi trebalo pustit Jovanku kad je krene onako i kad ne promasuje, uz to je dobra i za moral ekipe pa ubacit Radmilu kad je ne ide ili kad se umori? Ovo se posebno odnosi na situaciju kad su nam se primakle na gol, kad je Radmila promasila par zicera a on je drzi na teren jer je zacrtaaa da kako god da igrala ona igra citavo drugo a ova citavo prvo poluvrijeme. Nije li ovo "malo" debilno?[/Qe UOTE]

Ne znam ima istinne u tome sto govoris, mada mene trenutno Adzic uliva veliku dozu sigurnosti , tako da pustimo da radi kako on misli da zna da je najbolje, a evropska titiula i srebro sa olimpijade govore da zna svoj posao.Dns je npr Rada usla tek oko 43 minuta cini mi se, i ako se ne varam dala je onaj jedan odlucujuci gol za nase vodjstvo posle prvog iznacenja.Nije uopste ona bila losa

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Mene jedino strah da je ova Majdina povreda ozbiljnija i da ce propustiti ostatak turnira jer mi Biljana Pavicevic ne uliva neko pouzdanje.

Thanks Thanks Given 
    12,598
    Thanks Thanks Received 
    2,367
    Thanked in
    1,209 Posts

ada sandra kolaković reče da ja Biljana Pavićević naš najveći talenat i da je lijepo što je konačno dobila šansu, naravno, način na koji je dobila šansu nije lijep ali ona zaslužuje mjesto...koliko zna, one su sve prošle kroz sandrine ruke i ona ih zna u dušu i sigurno ne bi bezveze pričala....ja sam lično stekla utisak da Sandra smatra da je Biljana bolja od Majde.....ma, samo da se Majda oporavi...da prođe kao Mesi da bude lažna uzbuna!!!
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Na kraju moram da ishejtujem ona dva invalida koja prenose... Šofro koji pojma o rukometu nema i onaj drugi penal kojem se ne zaslužuje ni ime pominjat, sa njegovim debilnim upadima i komentarima da je utakmica završena na 25min do kraja...
    Ja se ismijah kad ona budala Sofro rece: Crveni karton za Madjarsku igracicu Tomori.. Sofro: Evo sudije su je poslale u slvacionicu uz severininu pjesmu! (ovo ce biti dobra noc predosjecam) hahahha

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Ufff bi dobrih riba madjarica na trbine to niko da pomene

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Mara Jovanovic je bila kao crna rupa, umalo nas je ukopala...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakva dominacija! Svaka cast djevojke, rusite sve pred sobom.

Thanks Thanks Given 
    9,776
    Thanks Thanks Received 
    6,099
    Thanked in
    2,322 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    ada sandra kolaković reče da ja Biljana Pavićević naš najveći talenat i da je lijepo što je konačno dobila šansu, naravno, način na koji je dobila šansu nije lijep ali ona zaslužuje mjesto...koliko zna, one su sve prošle kroz sandrine ruke i ona ih zna u dušu i sigurno ne bi bezveze pričala....ja sam lično stekla utisak da Sandra smatra da je Biljana bolja od Majde.....ma, samo da se Majda oporavi...da prođe kao Mesi da bude lažna uzbuna!!!
    Odlična je ona... Vrhunski se kreće, samo joj treba još malo rutine i sigurnosti u jačim mečevima... Meni se lično Majda nikad nije sviđala, forsirali su je i previše, ali ovu utakmicu je igrala vrhunski do povrede... Kakav baksuz da se onako povrijedi, prvo se čini mi se okliznula pa je onda Suzana pala na nju...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Xaxaxaxaxaxaxa ali Shofro veze nema ni pravila rukometa ne zna. Dok provali sto je sudija sviraoooo ode voz axxaxaxaaxx

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Ja iskreno ne znam kako iko od vas ima obraza da hejtuje bilo koga ove cure zive za nasu drzavu, samo pjevanja himne i privreznost drzavi ne moze da se mjeri ni sa cim drugo!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Od 4 utakmice koje smo igrali odgledao sam 1min i 32sek i to ove poslednje danas , jer nisam bio u mogucnosti naravno ..
    I u zivotu se nisam iznervirao kao danas , palim RTS kad ono komentator Madjarske televizje ma i taj bi bio neutralniji od onog smecara od Strajnica (mislim da se tako preziva) za tih minut i po je toliko iskenjao sve na kontu Crne GOre da prosto nisam mogao da vjerujem , pu mater mu ... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    Svaka cast cure , gazite do krajaaaa ! Pa da se ukenjam Strajnicu zbog ovogaa , supku mrznom
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    9,776
    Thanks Thanks Received 
    6,099
    Thanked in
    2,322 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Ja iskreno ne znam kako iko od vas ima obraza da hejtuje bilo koga ove cure zive za nasu drzavu, samo pjevanja himne i privreznost drzavi ne moze da se mjeri ni sa cim drugo!!!
    Kakve veze imaju dva blavora koja prenose sa đevojkama...? Ko je rekao jednu ružnu riječ za njih...?
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

ada sandra kolaković reče da ja Biljana Pavićević naš najveći talenat i da je lijepo što je konačno dobila šansu, naravno, način na koji je dobila šansu nije lijep ali ona zaslužuje mjesto...koliko zna, one su sve prošle kroz sandrine ruke i ona ih zna u dušu i sigurno ne bi bezveze pričala....ja sam lično stekla utisak da Sandra smatra da je Biljana bolja od Majde
    Biljana jeste bila jedan od naših najvećih talenata, ali je zbog povrede bila 2.5 godine van terena, i pitanje je oće li moć da dostigne svoj nivo iz kadetskih i juniorskih dana.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sandra je bila pristrasna, Majda igra godinama, iako je dvije godine mladja od Biljane koje nema nidje. Djevojka sigurno ima potencijala, ali se nocas nije snasla...

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Kakve veze imaju dva blavora koja prenose sa đevojkama...?
    Ko je bio drugi komentator uz Šofra? Za ovoga znam da pojma nema o rukometu.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Kakve veze imaju dva blavora koja prenose sa đevojkama...? Ko je rekao jednu ružnu riječ za njih...?
    Malo unazad pogledas , hejtuje se prvo adzic pa i neke igracice isto, nisam mislio na ona dva blavora......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako je Majdaaaaaaa? Zna li ko???

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,015
    Thanked in
    4,021 Posts

Samo neka one rade što su radile i dosad, možemo samo da ih podržimo i poželimo sreću.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    12,598
    Thanks Thanks Received 
    2,367
    Thanked in
    1,209 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    vala, evo ja ako iko ne volim da se proziva ijedna igračica tako da ne znam da je iko išta ružno rekao...no možda nijesam dobro ispratila?
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Izgleda da sam ja onda neke postove protumacio na nacin na koji nije trebalo

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Bitno je da forumasi ne razumiju Adzica... Dabogda ga nikad ne razumjeli, kao i do sada. Ne treba njemu vase razumijevanje, nego da nastavi da radi kao i do sada.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

njemice razbise ruskinje , tako da su one otpale iz igre ako su u opste i bile u njoj. definitivno sa bodom protiv njemica idemo dalje. o porazu ne treba razmisljati ali ne bi valjao jer bi se onda njemice u trku ukljucile
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Page 324 of 723 FirstFirst ... 224274314320321322323324325326327328334374424 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)