eo se ja vrnuh s carine. zadrzali su mi paket jer je dio sadrzaja polomljen prilikom, kako kazu, transporta... pas mater!
iako je vrijednost paketa skoro 600 eura?
eo se ja vrnuh s carine. zadrzali su mi paket jer je dio sadrzaja polomljen prilikom, kako kazu, transporta... pas mater!
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Da vas pitam, plaća li se carina i PDV na nešto što je vrijednosti manje od 150 eura ali sa poštarinom ispada više?
Moze li mi neko provjerit koliko kosta postarina za ovo remek djelo i salju li za CG ?
Posto se ne mogu nesto snac
http://shop.schuberth.com/en/replica...1-2-2011.html#
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
the World's leading dance event
Sensation
Znaci cijena kacige, plus jedno oko 50e za UPS ili sta vec?
Ocu, pa cu ih pitat .
I za koliko stize, posto vidim na sajt pise 4-6 nedelja??? Ne vjerujem da je bas toliko dugo sa UPS.
Hvala puno !!
Na payza imam 1.92$,potrebno mi je to na paypal.
Dali bi neko zeleo da mi ucini sulugu da ja nekome posaljem na payza a neko meni pa paypal?
Jel nekom kasni roba iz USA narucena preko USPS-a. Izašao mi paket iz USA 21. novembra i još ne stiže. Obično kad izađe iz USA stigne za 7-10 dana.
γνῶθι σαὐτόν
Meni poslato 23. novembra i jos cekam. A prethodna posiljka stigla za 14 dana.
meni ispod 40 ne stize nista iz USA, i to ako stigne![]()
the World's leading dance event
Sensation
Valjda su prije po godine sve transporte prenijeli Tursku, tj otud se dalje isporučuje za Evropu. Uprkos žalbama korisnika na gubljenje pošte,kašnjenje itd, firma ne želi to da promijeni.
Meni je nekad iz USA stizalo veoma brzo.... tipa za 7-10 dana.
Dali neko ima iskustva sa porucivanju sa amazona?
Ja sam samo porucivao sa ebay,dali je to slicno?
Hocu nesto da kupim iz ebaya i pise mi ovako:
Item location: Zhejiang, China
Shipping to: Worldwide
Excludes: Africa, Asia, Central America and Caribbean, Middle East, Southeast Asia, South America, American Samoa, Cook Islands, Fiji, French Polynesia, Guam, Kiribati, Marshall Islands, Micronesia, Nauru, New Caledonia, Niue, Palau, Papua New Guinea, Solomon Islands, Tonga, Tuvalu, Vanuatu, Wallis and Futuna, Western Samoa, Bermuda, Greenland, Mexico, Saint Pierre and Miquelon, Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgium, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Republic of, France, Germany, Gibraltar, Greece, Guernsey, Hungary, Iceland, Italy, Jersey, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Moldova, Monaco, Montenegro, Portugal, Romania, San Marino, Serbia, Slovenia, Spain, Svalbard and Jan Mayen, United Kingdom, Vatican City State
dali oni vrse dostave u crnu goru?
Bio na pošti. Rekoše da je u Turskoj zastoj sa pošiljkama iz USA i da im preko 10 dana nije stigao paket preko USPS. oko 50 ljudi se do sada interesovalo i oni misle da će sigurno oko 100 paketa doći ovija dana najedno. Danas ili u toku nedelje.
γνῶθι σαὐτόν
Narucio sam iz kine jedan bros,za koliko dana bi trebalo da stigne?
Ima li sanse pre nove godine?
ako si ga danas naručio, šanse su minorne da stigne do nove, a bogme ni do našeg božića
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks