Page 171 of 825 FirstFirst ... 71121161167168169170171172173174175181221271671 ... LastLast
Results 4,251 to 4,275 of 20625

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam napisao zalbu, fotokopirao prijavu i potvrdu da su mi uzeli vozacku i sve to zajedno ponio da se zavede u arhivu MUP-a, stara zgrada na bulevaru, naravno naznacio na zalbi da je za unutrasnju kontrolu.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Quote Originally Posted by NikolaPGcity View Post
    mislim da jesu taman.

petica ona policijska
    rade to konstantno(i ne samo oni), to im znaju kolege i to im znaju nadredjeni
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    ja sam poslao e-mail na adresu koja je na sajtu uprave policije.....u roku od 24h su me kontaktirali.
    Cudi me da su uopste htjeli odgovorit' preko emaila, posto sam im ja nesto slao, pa nema odgovora, ali nista toliko bitno u vezi prekrsaja...
    Na koji si mail slao?

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    96
    Thanked in
    57 Posts

Tattoo, daj javno adresu da se svi mozemo zalit

Thanks Thanks Given 
    54
    Thanks Thanks Received 
    321
    Thanked in
    81 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    rade to konstantno(i ne samo oni), to im znaju kolege i to im znaju nadredjeni

nista novo nazalost :dejection:
    the World's leading dance event
    Sensation

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by darijan View Post
    Tattoo, daj javno adresu da se svi mozemo zalit

http://www.upravapolicije.com/index....=389&jezik=lat
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

ne mogu da vjerujem da to stalno rade, meni se slicno desilo na to isto mjesto... pretica sam dje je bilo 80 i "nagario" sam ga na cak 92. i oce da mi uzme vozacku jer tu dje zaustavljaju je 60 pa sam presao 30 preko... znaci isti dzukci. imaju srece sto ljudi obicno nemaju vremena da stvari rijese do kraja, nego svi zure i nemaju kad da idu s njima do stanica da se raspravljaju.
    ja sam samo bio uporan da nisam prekoracio i da im uredjaj nije ispravan, reko kad su oni dzukci bicu i ja, jesi nisam jedno 10 puta, i "oprostise" mi. a bilo je jedno 4-5 oduzetih na gomilu kod njih.

Quote Originally Posted by NikolaPGcity View Post
    ako sam pricao vec, a mislim da nisam, neka oprosti ko je vec citao
    na vranjinu ide pravina ona od 80kmh vozim 90 - 100..
    nailazim na 60 iz krivine, kocim prije znaka na 65kmh i dalje vozim, i vidim policiju dolje kod brodica....
    nastavljam put, dolje pug 307 parkiran, BG table, i ovaj iskace i zaustavlja me, nailaze auta iz pravca Bara i kaze mi kad prodju vozila, zaustavite se na prosirenju lijevo.
    Prodju auta, ja na prosirenje, kaze Dokumenta da vidim, rekoh zasto? - Radarksa kontrola, mislim se u sebi, super evo ih sa namijestanjem, jer sam vozio 65 sigurno jedno 20m prije znaka. kaze sackajte u autu da kolega zavrsi sa strankom. Rekoh ne ne sacekajte vani, sacekajte u kolima opet on meni, rekoh e necu nego kod autu imam pravo da cekam dje ja ocu. i on se drznu i ode u auto. naklatio se na gepek i gledam sta se desava sa beogradjaninom. ode do pezeoa, tamo ga zena ceka pusi cigar kod suvozacevih vrata i on sa njom razmijeni par rijeci, ona dohvati torbu iznervira se, uze novcanik pretura i izvadi 20e, vidis tacno da joj trazi stari jos para ali kad nema nema Vrati se kod ove dvojice, a ja ih citavo vrijeme posmatram na 3-4 m od njih, onako naslonjen na gepek na moja kola i smijem se. Ova dvojica unutra, sjede jedan put drugoga i tacno gledam kako ovaj sto je okrenut put mene govori jeste jeste gleda. Ja onda jos glasnije pocnem da se smijem, a ovaj prilazi covjek iz Srbije i daje im 20e tu nesto pricaju, ode u svoje auto i podjose. Zove mene pajkan da dodjem. Pita me dje zurim. Rekoh nidje sto? Napravili ste prekrsaj. JA? DJE? Vozili ste dosta preko ogranicanje, govori mi a kucka sa vozackom i saobracajnom onako od volan.Rekoh koliko je to dosta? Pa dosta opet on. Rekoh vozio sam 5kmh preko dozvoljenog ogranicenja, znaci 65kmh , vi ako zelite za tih 5kmh mi mozete pisati kaznu, nije problem ali i zato ce te mi dati izvod sa radara danas u 16:41 kad ste me zaustavili. Kaze on, e pa bogomi vi ste vozili brze, tacno je da je 60 znak tu ali mi hvatamo mnogo gore dalje, rekoh e to gore dalje je 80km a tamo sam vozio 90, nego da sad ja ne ubadam brzine vi mi pokazite koliko sam vozio. Daje on meni dokumenta i kaze polako sledeci put. Oprastamo ti ovaj put. To me je izbacilo iz takta. Rekoh sam u sebe, ti ces meni da oprastas sto si ti pokusao da me namagarcis. Uzmem ona dokumenta, i onda ja njega pitam. E sad vi meni recite sto ste vi mene zaustavili, on me gleda ne vjeruje. Rekoh slusaj me ovamo, 10 min ste me zaustavili ovdje zbog nepostojeceg prekrsaja, maltretirate me, i sto je najgore od svega mislili ste da me navucete da mi uzmete pare, bas kao ovome covjeku sa ovim pezo-om. Nista oni me samo gledaju. Samo mi je najgore sto vas nisam snimio. Ali dobro, necete tako moci zauvijek. Okrenem se i odem, i koliko ja krecem, ovaj opet izlazi na put i lagano i zaustavlja iz pravca Bara neku mecku, eto koliko ih je pogodilo to sto sam im indirektno rekao kolilki su lopovi. Tad sam se sjetio slucaja onoga covjeka kojem su isto namjestili da za oduzimanje kad se poklao sa njima tamo ... Isto to mjesto

Thanks Thanks Given 
    1,807
    Thanks Thanks Received 
    2,353
    Thanked in
    1,297 Posts

u Bulevar Ivana Crnojevica onamo malo dalje od pinka cesto budu u svoje (civilno) auto.. zaustavljaju ljude i uzimaju im pare....

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by Dusan. View Post
    Cudi me da su uopste htjeli odgovorit' preko emaila, posto sam im ja nesto slao, pa nema odgovora, ali nista toliko bitno u vezi prekrsaja...
    Na koji si mail slao?

i ja sam im slao mail, niakkvi odgvor nisam dobio,pitao sam kome da se žalim sto mi je bespravno oduzeta vozačka dozvola, kazna mi nikad nije stigla ( napisana 04.2011) mada je ne bih ni platio,jedino sto sam bio 2mjeseca bez dozvole.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    i ja sam im slao mail, niakkvi odgvor nisam dobio,pitao sam kome da se žalim sto mi je bespravno oduzeta vozačka dozvola, kazna mi nikad nije stigla ( napisana 04.2011) mada je ne bih ni platio,jedino sto sam bio 2mjeseca bez dozvole.
    Ja sam im slao mail koji sam uzeo sa http://www.upravapolicije.com/index....=391&jezik=lat , i na neki od ovih, ne mogu se tacno sjetit' na kojeg, sam poslao mail. I od tada ima 10 dana, niko ne odgovara, boli njih ona stvar. Ali evo Tattoo je dao link za direktni kontakt i zalbe, valjace nam.

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Treba da mijenjam vozacku (jos uvjek imam staru) i imam par nekih kazni, zadnju dobih prije neku noc (ne planiram to da placam osim ako ne budem morao ). interesuje me (ako neko zna): hoce li mi pronac ovi da imam te kazne i ocu li morat odmah da ih platim da bih izvadio nova dokumenta!?

Thanks Thanks Given 
    1,466
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    Treba da mijenjam vozacku (jos uvjek imam staru) i imam par nekih kazni, zadnju dobih prije neku noc (ne planiram to da placam osim ako ne budem morao ). interesuje me (ako neko zna): hoce li mi pronac ovi da imam te kazne i ocu li morat odmah da ih platim da bih izvadio nova dokumenta!?
    99% hoce, osim ako se ne desi neki previd, koji opet moguc, s obzirom na super strasnu organizaciju naseg dragog MUP-a :burp:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    Evo danas mi drug kaze da je morao svaku kaznu da plati da bi registrovao auto.
    TU SEI TUTTA
    LA MIA VITA
    AC MILAN

Thanks Thanks Given 
    2,058
    Thanks Thanks Received 
    1,049
    Thanked in
    421 Posts

Prevedite to na nekog, oca, majku, sestru. Nekog ko nije dobar sa kaznama kao vi i cao. Ja cu na majku moje da prevedem, to mi je 150e. Ljetos sam platio 250e kazni.... :/
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

od svih mogucih prekrsaja i svih mogucih kazni ja danas dobih jednu za pojas.
    a ko me zna (zna me majka i jos par ljudi) zna da se uvijek vezem (99% slucajeva)

Nista gume, nista lanci, nista sto sam zatamnjen itd... ali pojas. Hvala mu
    Quote Originally Posted by my name is ...
    izvini oli mi rec kako da neciji post stavim u signature ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Akcija je valjda, mene zaustavlja jedan dan i kako se primice autu vidje pojas, samo mi pokaza da nastavim

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Pitanje (vazda rasprava u kolima) : Ako suvozac nije vezao pojas, ko placa kaznu ako drugar plavi zaustavi i utvrdi prekrsaj ?
    " Damn the cargo, we'll be on our way tonight "

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Bolje pojas no da te kazni za felme, za stakla...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by skoljci View Post
    Evo danas mi drug kaze da je morao svaku kaznu da plati da bi registrovao auto.
    ne treba da registrujem auto nego da izvadim novu vozacku (i licnu).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Njivice_Orano_Nepreorano View Post
    Pitanje (vazda rasprava u kolima) : Ako suvozac nije vezao pojas, ko placa kaznu ako drugar plavi zaustavi i utvrdi prekrsaj ?
    Suvozac placa, nema to veze sa tobom (vozaceM)

Thanks Thanks Given 
    2,021
    Thanks Thanks Received 
    6,239
    Thanked in
    2,907 Posts

Po zakonu je vozač odgovoran i za putnike i za teret. To otprilike dođe, ako nema autoritet nad saputnicima onda nije sposoban da ih vozi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I ja mislim da je ovo sto wolfy kaze. Jer mi je nesto cudno da se ja npr sa tatom vozim, i rokne mi 40 eura

Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Po zakonu je vozač odgovoran i za putnike i za teret. To otprilike dođe, ako nema autoritet nad saputnicima onda nije sposoban da ih vozi.
    Wolfy je u pravu. Kaznu placa vozac.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
    BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vozio ja za drugovima, ja u kola oni na motor. Vozac motora sa kacigom, a suvozac bez kacige. Zaustavlja ih "cuveni" cetkovic na motor, i napisa mi drugu (suvozacu) kaznu, kasnije je i na sud bio, dok drug koji je vozio prodje bez ikakve kazne, tj. na to sudjenje niko nije pitao za vozaca i sl. Moze bit ne velim ali ovako je bilo

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mene napisali kaznu prije 4 godine da sam prosa crveno,jos mi stizala nije :-D

Page 171 of 825 FirstFirst ... 71121161167168169170171172173174175181221271671 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)