a dje znas sta je meridijan,onu noc na ligu samp ocu da odigram tiket uzivo u 80min i sve mi govori neka kvota je promjenjena 5x zaredom nece da mi otkuca tiket,i naravno otkuca mi posle 10pokusaja na najmanju kvotu mogucu
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Milan 2
Juventus 2
Chelsea 2
Borusija 4+
Roma gg1 na jedan, a na drugi gg2...
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...72263625_n.jpg Jel moguce ovo ? Zanima me pise uplata 2500 .... Momak se kune da je mec namjesten,da ce doci 10000 %,uglavnom pratim ga neko vrijeme ima dobre predloge...sutra cu imat ovaj mec od njega dje su oni igrali sa ovoliko para...kvota 15
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Ako da(š) par, ispratit ću i ja sa 20,30..
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
I ja cu vala ispratit, pa kud puklo da puklo.
Dacu ja par,samo pitam jel moguca uplata od 2 500e na internet kladionicu...ovu dje je igrao konkretno !
Pogledaj u FAQ ima li što o maximumu isplata/uplata.
Ako nema nekog tamo onda zašto da ne. Ili najsigurnije kontaktiraš suport čisto da vidiš da nije prevara.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Inace u pitanju je prelaz kvota 15 po meni..
a ne moraju tu da postoje fiksna ogranicenja, to uglavnom ide od slucaja do slucaja i cekas autorizaciju , tj neko tamo sjedi i odlucuje o jacoj uplati.
ovo je izuzetno jako za evropske kladionice
Sve je to od slučaja do slučaja. Meni na meridian jednom nisu dali 10e da uplatim. :lolblue:
Nego, kad da očekujemo par?Imam želju da ispratim par.
Kako ste se navukli svi i sutra kad pane svi ce da me pljujuPoznato mi je to sve
Al licno cu igrat i ja sa 20-30eura tako da jbg...dacu vam sutra mec oko 12-13h pocinje u 15h
Kaze da ima jos 2 racuna ovakva sa ovakvim uplatama na druge kladionice....vidjecemo ga
i ja pratim sa 20e ... ako dodje svi da castimo kotoranina nesto) a ako ne, da smo zdravo.. ni prve ni poslenje da su tako otisle
![]()
Niko nije pomislio da možda nisu euri u pitanju?
Kao što će 99% i bit.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ako dodje zdravo ih vi trosite,ne treba meni nista...Jbg moze se desit da padne ne kazem...sve manje i manje vjerujem u te dojave i to al vidjecemo
mislim da imam svoj singl za sjutra http://www.betexplorer.com/soccer/en...atchid=1345265
sto znaci sto ??
celzi
svonsi
wigan
lester
watford 3+
![]()
There are currently 37 users browsing this thread. (0 members and 37 guests)
Bookmarks