da mi dzabe daju ovaj auto - odma bi ga dao u u neku razmjenu za prikolicu. odavno ruznije ayto ne vidjeh.
najrdji volan najrdja koza najgrdji farovi sve najgrdje. + nadam se da je ovaj krS i katolicka brojanica oko retrovizora osvestana
da mi dzabe daju ovaj auto - odma bi ga dao u u neku razmjenu za prikolicu. odavno ruznije ayto ne vidjeh.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ovakvi auto moze bit jedino po ukusu nekoga drvosjece iz berana...
Samo mu fali jos brodski pod...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
ove sume su smijesne za tako stara auta, ispade da je taj bmw star 30 godina bolji od nove 4 kupe s kojom se ni po cemu realnom ne moze mjerit (ni lezanje, ni brzina nekog 428i biturbo, ni potrosnja, a da ne pricamo o ostalim realnim parametrima).
takve cijene nastaju iz cistog snobizma.
E 36, Zagorički auto. Kockica, zaštitni znak konika. Ovaj gore što se prodaje, piše da je iz Berana tako da se nemate što čudit. Realno nijedan K ne valja pa neka su prva dva M...
Kako to mislis krS jer govoris o autu koje nema tacke na limariji i motor kao nov ???
Inace spoljasnji izgled je top, i to su potvrdili mnogo veci strucnjaci od dokolicara zbog kojih se vise niko ne postavlja oglase za prodaju auta na forum, jer je svako ruzno i skupo i ima jeftinije. Evo ga kolega forumas nebi vozio ni da ga dzabe dobije)))
Unutra je malo ruzniji ali sve sto si nabrojao se moze dati u kompenzaciju za fabricke djelove ili za malo para zamijenit.
ja sam prije par godina zvao i licno mi je taj coek rekao da ima ulaganja..i nabrojao koja su(posteno od njega), sumnjam da ima 2 M3 u TV da se vode na invalida tako da je to taj
She is only here to annoy herself!
ko god zna tog m3, svak ce rec da je kao noc i extra ocuvan, a znas koja mu je cijena bila na cdm prije 1-2 godine
Inace kod nas ima dosta poznavaoca EMTROJKI.
TAKUMI
Vidi, dobar je bez ulaganja.
Dobar ne moze da bude ako ima ulaganja.
TAKUMI
znaci ako mu je slomljen zmigavac, taj m3 nikako nije dobar? ili ako mu je otpala ///m3 znacka? ne mlati
To je estetika.
Ako mu je losa servo pumpa (90% EMTROJKI ima taj problem), ako mu je pukla sasija pozadi, ako mu je sinhron druge u kurcu, ako mu je lamela pri kraju, ako mu je letva pri kraju, ako mu je vanos out...znas?
TAKUMI
Ako ako.. ali ovaj m3 nema nijedan od tih vecih problema..
Si ga vozio?
Si ga vodio kod mestra?
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks