Nerviraju me brazilske skrivene kamere u kojima se neki tipovi misteriozno pojave usred lifta i nasmrt preplaše osobe koje su se istim vozile. Još kad su onu djevojčicu zloupotrijebili u te svrhe - nije im palo na pamet da bi neko iz čistog straha mogao fizički da nasrne na nju. Ko bi onda bio kriv, pitam se. Da ne pominjem količinu stresa koja se pretrpi zbog te neslane šale. Nadam se da će neko organizatore skrivene kamere tužiti i uzeti im poslednju paru.
O freddled gruntbuggly, thy micturations are to me as plurdled gabbleblotchits on a lurgid bee...
Ne nego stres ovih koji su namagarčeni.![]()
znadem, znadem našalih se![]()
O freddled gruntbuggly, thy micturations are to me as plurdled gabbleblotchits on a lurgid bee...
A tek ovo... Ista ekipa, kao ono sa djevojčicom...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Ima li sta crnje od bola koji te probudi u sred noci???????
ima. Kada te bol drži čitav dan a probudio te je u sred noći. Kao mene ova osmica što mi raste. OOOO oganj je izgorio !
pitanje đe ću za novu godinu,šta ću da obučem,šta ću da pijem.uf što neće ovo ****** od smaka svijeta bit pa da je i ne slavim!
heisenberg says relax
I zasto nijesam izasa u grad 100 godina no u kafanu u kvart a kako brate kako kad smo ovakvi.
http://www.vijesti.me/vijesti/davoru...-clanak-103799
Debilni narod, generalno. Ospice dobijem.
Ne puni me safre.
Bijo si poziw koi se neodbija
Zimske gadosti...
Sell the Vatican, Feed the World!
Odgovor sefova iz firme na pitanje sta se desava sa radom i platom: Nema nista. Nista se ne desava. Nema nista.
Nemas nista u mozgu sve li ti na svijet!
Tacno imam osjecaj da su oni dobili plate a nas ko.....
Poc cu im tamo i zapalicu firmu bar da znam zasto mi duguje pare!
-.-
Tuzno jeste, zao mi ptice, ali mi je narod jos zalosniji sa njihovim debilnim komentarima ispod teksta.
Zbog toga ne citam "Vesti", jer konkretno za ovaj clanak ispade da ga je DPS ubio sa clanskim kartama. :stupid::cower::hopelessness:
I ne samo za ovaj clanak nego o bilo cemu, za sve im je kriv DPS. Kriv je i za Caja, kriv je i za kisu sto pada.
E ako me isto moze inzervirat', to je toliki debilizam, retardiranost. Pih. Gadluk, dje ja zivim.
Da i ovo da dodam, jos ne vidjoh ni jedan portal koji ti trazi JMB, adresu stanovanja, broj telefona i sl. da bi mogao da komentarises. To je cisto zaziranje u privatnost i protivustavno.
+ ako komentar nije u pravcu u kojem "Vesti" streme, one ga nece objavit, iako su sva pravila ispostovana (bez vrijedjanja svih oblika itd).
Gadluk od portala.
Last edited by Swedish_House_Mafia; 10-12-12 at 13:31.
slavlje jovanke radicevic.haha mora sam![]()
Russia!
oni koji traže dlaku u jajetu...đevojke dobro igraju, zasluženo dobijaju, a mora nešto da smeta...što drugo, no Joka Radičević koja se potpuno neprimjereno raduje kad da go! E crni dane, crna sudbino! Što nijesam živjela prije 1000 godina ili za 1000 godina, valjda bi se ovaj narod NEKAD opametio!
NAPRIJED JOKE ZA CRNU GORU!!!![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
@Mufljuz ne dipr djece ti. Joka je glavni motivator u timu. Uf cigrica mala![]()
Ove bi cure mogle dati primjer ostalima, kako se poštuje zemlja za koju igraš... Kaća, koja nije iz CG, pjeva himnu, a naše pojedine fukare (zna se i koje) neće ni da ustanu kad se intonira... Toliko o tome...
Vala, je li ijedna bila gravidna nako Vojvotkinja od Kembridža...Evo vele da se ratosiljala hamburgera i gumenija bombona da bi ostala trudna...Još da nam reče kako je napravila bebu, pa da umrem naučena...
Sell the Vatican, Feed the World!
Jutro, topla soba, krevet, a ja moram da se ustanem i smrzavam u kupatilo.
Aoooo... svako jutro to prozivljavam :hurt:
Radje bi da me neko macom u glavu ubije.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks