Treba probat ovaj Zagreb 5+...
Ja cu pokusat yeovil 2/1 sa 2e...cisto da pratim
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Real 1
Psg 1
Zenit x2
Malaga 1
Hamburg - Düsseldorf 1 @ 1,60
Hrvatska Ž - Mađarska Ž 2 @ 1,25
Kvota - 2,00 (SBBET.ME)
STAKE:5/10
Hamburg se nalazi na trecem mjestu i igra dobro na svom terenu.Dizodorf se nalazi na pretposlednjem mjestu i najgora je ekipa sa ucinkom u gostima.Pored lose igre oni danas imaju velikih problema.Nece nastupiti sledeci igraci:Henry,Boos,Catenacci,Habermann,Bazany,Ebner ,Paris i Turnbull.Hamburg je favorit i ocekujem da pobijede veceras.
Svi znamo sa kakvim je problemima Hrvatska stigla na ovo takmicenje,Sa ovakvom ekipon neznam kako ce parirati dobrim Madjaricama.Madjarice ce imati veliku podrsku sa tribina.Ocekujem da Madjarska pobijedi.
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Po pravilima 8 treceplasiranih iz grupa LS ide u LE samo sto 4 bolje plasirane i sa vecim brojem bodova i datih golova u odnosu na 4 druge bice povlasceni u zrijebu LE. Osim toga su dinamo kievu obecane premije od predsjednika za pobjed koja bi dodala jos milion... Mozda najrealnije GG...
Lincoln 1
Dortmund GG
dinamo zagreb-kijev
dinamo igra za obraz jer jos nisu dali gol ove sezone...navijaca nema i ne znam okle im motivacije za ovaj mec.
kijev ce da ide na pobjedu jer bi pobjedom mogli osigurat mjesto nosioca u LE,a i predsjednik kluba Surkis je obecao premije od 20 000e po igracu ako osvoje sva 3 boda sto je dodatna motivacijai ja bi ginuo
problem kijeva su izostanci igraca:dva standardna odbrambena HaCeridi i Danilo Silva,kapitena Husjeva ,te povremenih prvotimaca Milevskog i Kranjcara.
Russia!
Ima li ko problema trenutno sa bet365 inplay? Stalno mi javlja neku gresku..
Sent from my iPhone using Tapatalk
PSG 1 2.15
Schalke 2 2.00
Real M 1 1.30
kvota 5.59 jaca uplata,srecno svima![]()
PSG 1
Malaga 1
Real 2+I
kvota 9
nestade struje... da ako dodje do 8i45
edit: dodje![]()
Last edited by Shadow'91; 04-12-12 at 19:38.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
A jeste li gledali kvote za ovaj rukomet?
Crna Gora - Island H1 (-4.50) 2.00
Norveska - Srbija H1 (-2.50) 2.00
...
mislim da sam bio malo pre optimistican kad sam igro prvi gol 0-10min na onaj sistemski tiket![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Prekid dinama?
Zbog prekida ove utakmice kvota ce biti 1?
Ja se nadam da ce nastavit...
@misko23 da jer je u prvo pol prekinuto
Bice ih polako![]()
---Chelsea Fc---
AAA pregoreh kad ocu da odigram tiket na meridian izbaca mi TICKET REJECTED. zna li ko sto je ovo ?
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks