kako utvrditi treba li mi antifriz,i gdje dosuti isti-neko ni rece da moze na benziskoj??
Koju zimsku gumu kupiti Fuldu ili Debicu, imajuci u vidu odnos cijene i kvalitet navedenih guma?
Mudri mudro zbore,
prosjecni mudro citiraju
Kupi Fuldu, dobra guma.
većina automehaničara ima onu "spravicu" da provjeri do koliko ti može antifriz pa najlakše ti je tako da provjeriš. Posle toga samo vidi da uspeš isti antifriz koji ti je u autu (crvni, plavi, ...)
A neko je pitao za akumulatore, moja preporuka je Banner akumulator, ima ih u Kastelanu. Baš su dobri, a na sajtu kastelane piše da :se koristi kao prva ugradnja u Aston Martina, Porše, Mercedes, BMW
ti akumulatori su bash dobri, kad su original. meni je trajao bashh bashh dosta. ali cuh da su u kastelanu imali neku pronevjeru sa tim. da su nabavili neke akumulatore Topla koji su preradjeni da izgledaju kao baner tj kopije i tako su ih prodavali kao originale. To je prvo izbila frka a kasnije je zataskano kao i sve kod nas. tako da provjeri. ako su original top su
hahah care![]()
Znate li nekog da poravlja kocioni vakum aparat ?
Idem sjutra kod mehanicara markovica u Donju Goricu-moze li mi neko pokazati na jjjnngoogle maps gdje je to ili restoran palma rece da je blizu.
ili bar usmeno upustvo gdje da skrenem![]()
Mozemo zajedno, posto idem tamo na fax.. pa da ti pokazem put![]()
Cuo sam da valja u akomulator dosut destilovane vode pa me zanima treba li to da uradim ako je akomulator godinu dana star? Jos me zanima vezano za antifriz, koliko da uspem u vodu I bi li valjalo da sve istocim pa nanovo da uspem I vodu I antifriz? Fala vi zdravo bili..
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
ahahahahhahahahhahahahahahaha
hahahahaha nije isto bgm. aahahahahahaha
Valjalo bi da sve istocis, al nije sad ni kriticno, ali ako pitas sta bi valjalo, valjalo bi da istocis i naspes sve novo.
Na bocu od antifriza ti pise koliki odnos vode/antifriza mrzne na koliku temperaturu. Ako planiras da ti auto bude samo po PG, ne moras vala ici na -30
Imam ti onaj mjerac na koliko antifriz mrzne, pa mozes doci da provjerimo kakvu si smjesu napraviJA
P.S. Oce li ko uzet ovu ilamu od kvarnog ? Zlostavlja zivotinju evo mjesec dana
Njak Njak Njak
Imam jedno pitanje za vas, jutros dodjoh normalno na posao i kada krenuh put kuce kada okrecem volan cujemi se blago nesto kao ono kada gazite u snijeg(ono pucketanje snijega). Najvise se cuje kada vrtim volan dok stojim u mjesto ili slabo kada skrecem puno desno/lijevo tj. na 90 stepeni.
Sto se tice upravljanja cini mi se da je sve ok. Radi se o Meganu 2 2006 god. 1.5dci
P.S.
Kada je bio onaj kijamet isao sam put kuce u 4 ujutro nidje struje, kisha sa svih strana, totalni mrak, ja umoran... Idem oko 50-60 od bolnice ka Zabjelu preko Krivog mosta... U zadnjem momentu, kasno primjecujem da je Krivi most pun vode samo sam malo prikocio i nastavio kroz lokvu/mocvaru ili jezero mozda bolje receno. Auto je proslo bez problema, dosao sam kuci, ujutro upalilo bez problema i vozio sve normalno nikakvih zvukova ili drugacijeg ponasanja auta nije bilo.
E sad ne znam da li ovo ima veze sa tim ?
P.S. 2
Kojeg mi majstora preporucujete za ovo ?
Hvala !
Javlja li ti kakvu gresku na display? Mozda si skvasio one kablove od kompjutera pa treba da se isuse?
Ne, nema nikakve greske na display. Sve radi i cuje se taj zvuk.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks