kasko ne mozes naplatiti bez zapisnika.
Podji ujutro sa autom kod te rupe i zovni policiju i reci da naprave uvidjaj jer ti je auto oštećeno.
Zovni svoje osiguranje i pitaj da li ce ti priznat stetu, i objasnis gdje i kako je doslo do nezgode, ako oni neće onda podnosis privatnu tuzbu protiv preduzeca koje odrzava put.
sto se tice kvacila sigurno je posao zamajac dvomaseni rasuo se izasao iz balansa,i zato imas ruzan zvuk motora ...
skidanje menjaca je 50-60-70eura kako gdje podjes,ima posla oko skidanja i odgovornosti zato je takva cijena...
sve je ovo nagadjanje preko foruma najbolje da neki kvalifikovan strucan majstor da svoj odgovor
Last edited by injection; 01-12-12 at 19:18.
Što će reći da druk ležaj nije zamajac i da moram da kupim oboje? Koliko košta taj zamajac ako bude tako kao što kažeš?
Bijo si poziw koi se neodbija
Zamajac sa drukom i lamelom ti je oko 450-500 eura.
TAKUMI
Ja mislim svijest mu se prevrnula sad
Njak Njak Njak
Jbg, i onda vozi dizla zbog stednje.
P.S. ja mislim da je taj plivajuci zamajac jedna od najvecih inzinjerskih sranja ever u autoindustriji.
TAKUMI
da ne zna neko broj Stanke sto radi sa kozom? i/ ili da mi je locira na mapi![]()
Hvala ti moj dobri Fabia.
Saučešće primamo na auto otpadu sjutra od 9-17h.
Bijo si poziw koi se neodbija
Sipali su mi vodu ili nesto sto mirise na gorivo u tank pa sad treba da ocistim to smece iz auta.. Kako je najbolje to da uradim, da sipam vecu kolicinu normalnog goriva ili da istocim ovo smece ili nesto trece?
skidanje rezer! obavezno
f6
ako imas pristup odozgo ne moras da skidas, iscrpis svo gorivi, skines poklopac dje ti je pumpa u rezrvoar i fino iscrpis sav mulj sa dna...Kad bolje razmislim, lakse je skinuti rezervoar!
Ko zna zašto je to dobro?
Bio sam na sahranu u kolasin i na onu eko pumpu kad se izadje iz kolasina i ide ka podgorici odlucih da dospem jos malo benzina, samo sto sam upalio nakon sipanja poce da trokira, sad pitam neke likove iz kolasina, kazu mi da tamo obicno ljudima sa strane mada i kolasincima stavljaju ******, najcesce voda benzin pola-pola i naftu.
To moze bilo koji majstor ili neki poseban?
Bilo koji majstor naravno.
I vele onda avio dizel
Ja sam rekao da je to totalno lazna reklama.
TAKUMI
Dje ima i koliko kosta ulozak za bravu za reno megane 2 ?
Zna li neko kako se moze provjerit dal je crko protokmjer? auto je seat leon tdi 2001
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks