Pronađoh konačno ove digitalne kanale i to njih 55. Prvo da zahvali dewasu što je, ne znam kako :grin:, došao na ideju da kod LG televizora treba izabrati kao državu Njemačku. Prvi utisci su da neki kanali izgledaju dosta dobro dok je na nekim slika čini mi se ista kao na analognoj. Vidim da trenutno nema arenasport1 i arenasport3 kanala, dok sam na ova dva preostala arenasport kanala očekivao mnogo bolju siku i uformatu 16:9 a ne sa ovim crnim linijama sa gornje i donje strane....ovi adult kanali su zaštićeni ili nisu još ni pušteni..... Mtv live HD takođe trenutno nema, već mi tv automatski prebaci na prvi sledeći kanal, ista situacija je i sa Fashion One HD, dok ova dva ZDF HD kanala mi prikazuje, pa ne znam da li je ovo sa Mtv kanalom do mog tv-a pošto je hd ready ili tog kanala trenutno nema. Ovi digitalni kanali su inače svi ili njih 99% numerisani tačnije tv prikazuje njihove pune nazive dok se kod analognih kanala to mora raditi ručno. Takođe primjećujem da se digitalni kanali ne mogu izbrisati ili možda griješim.... ne znam može li se napraviti redosled digitalnih kanala po želji, to ću vidjeti sjutra mada mi se čini da ne može. Šteta što nema Sk prime kanala. Šteta i što na ova dva HBO kanala nema titlova.

Reply With Quote

Bookmarks