Skini BlackBox od 5.3Gb
A ovaj novi lik Connor je dosadan kao racunovodja.
Skida li ko AC III - Skidrow? Preslab download. A onaj P2P ne prebacuje preko 35kbps.
I am so post-rock I shit sad birds.
Skini BlackBox od 5.3Gb
A ovaj novi lik Connor je dosadan kao racunovodja.
Last edited by VanjaTheMan; 25-11-12 at 08:06.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
eo ja je igram...simpa je igrica.
lik je bzvz, ali ako se predje preko toga - mnogo dobar.
takodje igram hitman, tacno se vidi da nisam navikao da se sunjam pa sve misije zavrsavam na dosadne FPS nacine :/
Originally Posted by my name is ...
mora sam ovo odje postavit:
1993-2020
Sad svaka novija ima preko 15 gb, mora se oslobadjati ovaj prostor xD
Hitman me razocarao. Prerusavanje su unistili da bi dodali cover mehaniku i cucanje. Ali kaze IO da rade na zakrpi koja treba da popravi prerusavanje. Vidjecemo kako ce to da urade. Nadam se dobro, jer ovo sto su uradili nema nikakvog smisla. I ne moze da se bira oruzje prije misije. Sto znacajno ogranicava slobodu koju je Hitman u proslosti pruzao. A o checkpoint sistemu ne zelim ni da pricam.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Jesam li jedini kojem je AC 3 dosadnjikav? Moram priznat da sam nakon Haytamovog dijela bio sa velikim WTF iznad glave i odushevo sam se,ali kad se pocheo sa Konorom...smaranje zesce,tek sam postao assasin,shto jes jes...al eto,vidjecemo kako ce se dalje odvijati...
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
A vidji ovo, zna li iko kakav je ovaj novi win8 za igre? Tj. da li ih podrzava uopste?
Samo da preporučim Far Cry 3, mnooogo dobar!
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Dishonored - IGRATI OBAVEZNO!
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
far cry 3
Ne zna se sto prije da igras, kakvi su sve naslovi izasli u novembru![]()
Ja samo čekam Company of Heroes 2![]()
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Ovo ce biti dobra igra, cak i kreatori SP-a ucestvuju u njoj xD
Najjaca horor pucacina, can't wait
http://enterthemetro.com/us/
Najača survival horor pucačina po treći put takođe se ne može iščekati
http://www.deadspace.com/
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Assassin's creed nesto najace sto sam igrao..![]()
Ja sam neshto podijeljenog mishljenja za assasin creed 3.Skidam kapu za velichinu igre,enorman broj mini questova koji su interesantni i sve...al mi stalno neshto fali...istorije valjda...odje se suvishe stvari(a na to mislim na ove mini igre) obrce oko irelevantnih likova dok je istorije vrlo malo ili nimalo.
Pozdravljam kompletan projekat jer je jedina igra dje djeca za promjenu mogu da nauche neshto igrajuci.Trenutno sam na 9 sekvencu...skoro svim collectibles-ima i chudima...drzi paznju josh uvijek i dobro je shto je velika jer mi AC serijal nikad nije imao replay value![]()
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
20GB Assassin? Are you real? Sto bi rekli od BG-a do PG-a.
I am so post-rock I shit sad birds.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks