Page 135 of 748 FirstFirst ... 3585125131132133134135136137138139145185235635 ... LastLast
Results 3,351 to 3,375 of 18690

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Mi stručni i nekulturni?Važi! Podjite malo do Italije ili Grčke tamo će vas tako stručno i kuturno odrati da ćete brzo promijeniti mišljenje.
    pa ja to nesto ne vidjeh.a stalno sam po svijetu.dranje dozivljavam kad god izadjem ovuda.a o kvalitetu da ti ne pricam.bukvalno primjer Kotora gdje se nema gdje popit kvalitetna kafa tipa lavazza.moram ic u Mocarta u budvu da je popijem.a da ti ne pricam da kad u Kotoru pomenem Mocca kafu donesu mi obicnu sa mlijekom blago produzenu.povrh svega ugostiteljstvo mi je struka.i tu skolu sam zavrsio jos davno u SFRJ,ne sad preko veza i vezica.:anonymous:

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Quote Originally Posted by jokac View Post
    pa ja to nesto ne vidjeh.a stalno sam po svijetu.dranje dozivljavam kad god izadjem ovuda.a o kvalitetu da ti ne pricam.bukvalno primjer Kotora gdje se nema gdje popit kvalitetna kafa tipa lavazza.moram ic u Mocarta u budvu da je popijem.a da ti ne pricam da kad u Kotoru pomenem Mocca kafu donesu mi obicnu sa mlijekom blago produzenu.povrh svega ugostiteljstvo mi je struka.i tu skolu sam zavrsio jos davno u SFRJ,ne sad preko veza i vezica.:anonymous:
    Pa i ja sam malo svijeta vidio pa najbolju i jedinu pravu espresso kafu po mom ukusu mogu popiti u Podgorici i nidje drugo. Ni u Crnoj Gori ni u Italiji je i ne umiju napraviti, druga stvar ti koji te uslužuju su većinom sezonci došli iz Srbije, Makedonije, BIH tako da se ne može generalizovati ta priča da su Crnogorci nekulturni i nesturčni kad onaj koji te uslužuje većinom i nisu iz Crne Gore.Najača mi je ta priča da je svudje bolje nego ovdje i vjerovatno bih vjerovao u nju da senisma upoznao sa mnogim ugostiteljima iz drugih država dakle razlika je samo što te naši deru mrgodno i što su lijeni a ovi po svijetu sa osmjehom i trude se da ti nalijep način izmuzu svaki cent.
    Last edited by goldfinger; 30-11-12 at 13:40.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pa i ja sam malo svijeta vidio pa najbolju i jedinu pravu espresso kafu po mom ukusu mogu popiti u Podgorici i nidje drugo. Ni u Crnoj Gori ni u Italiji je i ne umiju napraviti, druga stvar ti koji te uslužuju su većinom sezonci došli iz Srbije, Makedonije, BIH tako da se ne može generalizovati ta priča da su Crnogorci nekulturni i nesturčni kad onaj koji te uslužuje nije iz Crne Gore.Najača mi je ta priča da je svudje bolje nego ovdje.
    o ukusima se ne raspravlja.ja sam pravi espresso popio samo u Italiji,i to samo juzna Italija.dobru kafu kod nas jedino na Cetinju-lavazza,i u Budvi.i to na par mjesta.ponavljam ti da sa stanovista moje struke to sigurno drugacije i gledam,a konobari su konobari,gazde su Crnogorci,a konobar kod pravog gazde "radi kao violina".najjaca mi je prica kad se brani nesto sto je neodbranjivo.ja sam za to da se prava rijec mora reci.naravno da bi se popravila i unaprijedila.zdrava kritika je potrebna kod nas,jedino je tesko prihvatiti,jer je zaboga kod nas sve super.

Thanks Thanks Given 
    2,547
    Thanks Thanks Received 
    528
    Thanked in
    251 Posts

Kod nas mnogo toga ne valja, ali mnogi kritikuju neutemeljeno...onako, radi kritike.
    Usluga i hrana u dobrom dijelu kvalitetnijih restorana u Podgorici, a i Crnoj Gori u cjelini, je na vrlo pristojnom nivou.
    Ne bih sad nabrajao te restorane, mogao bih odmah nabrojiti desetak, kojih se ne bi postidjela bilo koja evropska prestonica.
    Vjerujte na riječ starom putniku i matorom gunđalu kad su hrana, piće i usluga u pitanju.

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Kako ste o$etljivi na tu kafu ***** ti...Dobro je samo kad se helikopter ili mlaznjak ne moraju dizat radi toga meraka.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

lijepo je popit dobru kafu ujutro i popodne.a sto uradit kad ti donesu kafu da moras gace drzat do wc-a.vise voda nego kafa.sa obzirom da sam po svijetu od 1993,mislim da sam dovoljno prosao,a moram komentarisat,jer bi volio da se kod nas neke stvari poprave.za dobro svih nas.druga je stvar sto neki to shvataju kao kritiku svega sto je Crnogorsko.kod mene je tako ako nesto ne valja ja cu to i reci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pa i ja sam malo svijeta vidio pa najbolju i jedinu pravu espresso kafu po mom ukusu mogu popiti u Podgorici i nidje drugo. Ni u Crnoj Gori ni u Italiji je i ne umiju napraviti, druga stvar ti koji te uslužuju su većinom sezonci došli iz Srbije, Makedonije, BIH tako da se ne može generalizovati ta priča da su Crnogorci nekulturni i nesturčni kad onaj koji te uslužuje većinom i nisu iz Crne Gore.Najača mi je ta priča da je svudje bolje nego ovdje i vjerovatno bih vjerovao u nju da senisma upoznao sa mnogim ugostiteljima iz drugih država dakle razlika je samo što te naši deru mrgodno i što su lijeni a ovi po svijetu sa osmjehom i trude se da ti nalijep način izmuzu svaki cent.
    Vala nam se svasta moze zamjerit ali kafa bar ne moze, posebno sto se tice PG .
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Prvi DIO:
    Evo sto ruski turisti misle o "turistickoj" Crnoj Gori (kratki prikaz NEGATIVNOG sadrzaja ruskih forumova):
    Servis - nekvalitetan
    Smjestaj - vecinom minimalistican da ne kazem siromasan
    Cijene - do neba
    Financijska disciplina i poslovna uljudnost - nula
    Infrastuktura - nema je (samo pogledajte autobusku na CT)
    Zdravstvena skrb - primitivna
    Taksi prijevoz u turistickim centrima - pljacka
    Cistoca po ulicama i po cestama - ne postoji jer je bacanje smeca nacionalna tradicija
    Plaze - prljave
    "Divlje" deponije sirom "ekoloske drzave" - brojne
    Saobracajna kultura - ne postoji
    Poslovanje "na crno" - svugdje
    Fiskalna disciplina/izdavanje fiskalnih racuna - nema
    Prevare kod ugostitelja - puno
    Nepostovanje zakona - jedino pravilo koji vazi sirom cjelokupne zemlje i koje je jednoglasno akceptirano od strane pripadnika svih bez izuzetka politickih, drustvenih te strucnjih prometa, partija, sindikata, savjesa te ujedinjenja
    Korupcija, nepotizam i svemoguca birokracija - dobrodosli u Majku Rusiju (kao da nismo ni izlazili iz Domovine)
    "Dragulja Crne Gore" prsuta - preslana
    Vecina jela u "restoranima"- preslana i seljacki-primitivna(prsuta, cevapi,kuhano meso, przeno meso, meso na gradelama i td) sto je OK za konobu ali ne vazi za "restoran"
    Tzv "setalista" po uvalama vise lice na ciganski tabori (samo ne znam ima li leskovaskih rostilja po taborima)
    Gorivo -skodljivo za motor
    Momci po crpkama - samo milse kako bi mogli na**bat turiste s kolicinom goriva
    Povijesni spomenici - zaboravljeni su od strane samih Crnogoraca
    Turisticke atrakcije - vjerujte mi, prosjecan Rus nije toliko opsjednut religijom i zelio bi posjetit jos nesto osim manastira i crkava

Svidja vam se ili ne ali ovako izglete u ocima preojesnog ruskog turista.
    Da ponovim nabrojao sam samo negatinve utiske u Prvom dijelu

Bogami, kakva crna kava-lavazza?! O cemu pricate?

Slazem se da je sve ovo prisutno u svakoj drugoj zemlji ali samo u CG turisticki biznes radi toliko NEmudro kao sto za njega nikad nece doc sutra.
    I naravno, svaka cast izuzetcima.
    PS Ovo nije moj stav nego kao sto sam vec napisao kratki prikaz stavova ruskih turista, ali , Bogami, u mnogome se slazem s njima.
    Last edited by A+A; 01-12-12 at 17:57.

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Ne smeta to njima mnogo ocigledno...sto gori uslovi,njih sve vise.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by A+A View Post
    Prvi DIO:
    Evo sto ruski turisti misle o "turistickoj" Crnoj Gori (kratki prikaz NEGATIVNOG sadrzaja ruskih forumova):
    Servis - nekvalitetan
    Cijene - do neba
    Cistoca po ulicama i po cestama - ne postoji jer je bacanje smeca nacionalna tradicija
    Plaze - prljave
    Nepostovanje zakona - jedino pravilo koji vazi sirom cjelokupne zemlje i koje je jednoglasno akceptirano od strane pripadnika svih bez izuzetka politickih, drustvenih te strucnjih prometa, partija, sindikata, savjesa te ujedinjenja
    Korupcija, nepotizam i svemoguca birokracija - dobrodosli u Majku Rusiju (kao da nismo ni izlazili iz Domovine)
    Vecina jela u "restoranima"- preslana i seljacki-primitivna(prsuta, cevapi,kuhano meso, przeno meso, meso na gradelama i td) sto je OK za konobu ali ne vazi za "restoran"
    Tzv "setalista" po uvalama vise lice na ciganski tabori (samo ne znam ima li leskovaskih rostilja po taborima)
    Turisticke atrakcije - vjerujte mi, prosjecan Rus nije toliko opsjednut religijom i zelio bi posjetit jos nesto osim manastira i crkava

Slazem se da je sve ovo prisutno u svakoj drugoj zemlji ali samo u CG turisticki biznes radi toliko NEmudro kao sto za njega nikad nece doc sutra.
    PS Ovo nije moj stav nego kao sto sam vec napisao kratki prikaz stavova ruskih turista, ali , Bogami, u mnogome se slazem s njima.
    i jos su sada poceli pametnije da kupuju,nema vise ugradjivanja do neba sa strane posrednika.dobro vagaju kad kupuju.kupuje se direktno.inace je ovo sve sto si nabrojao vise nego istina.ali sa obzirom ko nam vodi turizam,dobro je.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sa tim loshim uslovima im simuliramo majku Rusiju, sa izuzetkom toplog mora. Tako bahato i loshe samo oni mogu da cijene. Tako da sve vishe rusa dokazuje da je CG na pravom putu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prvi DIO:
    Servis - nekvalitetan
    Cijene - do neba
    Plaze - prljave

Nisu ni ti Rusi Rogefeleri ni neka elita svjetska, da bi njihovo mišljenje imalo ogromnu težinu...jeste, ima I TOGA, ali sigurno to nije OPŠTA KARAAKTERISTIKA CRGORSKOG TURIZMA, NEGO IZUZETAK.

Vrlo je kvalitetna usluga kad se dobro plati, možda ne kao na francuskoj rivijeri, ali ni cijene nisu kao tamo.
    Zatim, ovdje zaista vole Ruse, i to oni osjećaju...ako ima sitnih šišnjara-to sigurno nije većina, niti si ti A -A našao da je ovo jedino mišlenje Rusa. Ima i turista koji su vrlo zadovoljni sa svime, a nema priče ni dileme da je u MNE dobar kvalitet plaža, geografija zemlje, blizina planina od mora, ekološka čistoće zemlje u prosjeku (to što ima djubreta ne znači da nije ekološki čista i voda i hrana!).
    Dakle, MOŽE I TREBA BOLJE, ALI DA JE TAKO LOŠE NIKO NE BI DVA PUTA DOLAZIO DA BUDE PREVAREN, NEGO ĆE BIT DA SU LJUDI U PROSJEKU ZADOVOLJI, A DA MANE NAPOMINJU DA DOBIJU JOŠ BOLJU USLUGU...kako sam i ja radio kad sam više putovao. Uvjek kažem mane, ali kvaliteta se više sjećam.
    Ipak je dobro da je naši turistički poslenici podsjete da moraju da bidi bolji!

Možda treba poslušat mudroga Isaka Adidžesa i ići na mali broj veoma platežnih turista, kojima treba prižiti BUKVALNO SVE-od oslobadjanja od zakona (da ih policija ne hapsi pa ma šta radili-od *****stije do droge, u tim elitnim spa& resorts ostrvima), pa da ni ti Rusi ne mogu da plate odmor u MNE. TAKVA POLITIKA ZAKONA, UZ NASTAVAK POLITIKE SA PRODAJOM DRŽAVLJANSTVA ZA 500.000 €, I UVOZ VRHUNSKOG TURISTIČKOG OSOBLJA IZ OKRUŽENJA I EU DAO BI REZULTATE ZA PAR GODINA...DOVEDITE TOG ADIDŽESA I PLATITE GA, NADJITE MU TAJLANSKE MASERKE DA GA STAROGA UGRIJU, DAJTE MU SAV KONFOR-PA NEKA VODI I PREDLAŽE!)

Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 02-12-12 at 01:34.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Da ponovim, nisam nabrojao sve gore spomenuto da bi na ma koji nacin uvrijedit Crnu Gguru ili Crnogorce. I nisu one ocjene nikakav dokaz da u CG nema nista positivno, jer sam namjerno izvadio iz poruka ruskih turista samo negativne komentare.
    Zapravo navijam za Crnu Gore i zelim joj sve samo najbolje i posebito uspjeh u turizmu. Ali za ostvarit uspjeh potrebna je svakodnevna teska rabota sto cesto nije slucaj s crnogorskim ugostiteljima. Ima po ruskim forumima puno komentara na temu "Necu nikad vise u CG". Naravno da je naiiednostavnij nacin reagiranja zabijanje glave u pjesak ili ljepljenje etiketa "Rusi su bahati i tupi i nisu u stanju shvatit sto je bacanje smeca iz auta crnogorski specialitet"
    Tocno je da ima puno toga i u Rusiji ali Rusi ne dolase ovdje u "Malu Rusiju na moru" kao sto je napisao stovani West. Rusi traze komfortni odmor, Rusi traze ciste ulice, plaze bez pikavaca, Rusi su spremni za ostavit napojnicu ali prije bi toga zeljeli dobit fiskalni racun i kusur ...
    Rusi bi bili presretni kad bi svaki cent koji oni trose isao preko blagajne a ne mimo je. Zamislite samo, Crna Gora svaku sezona ima sve veci broj gosca koji ostvaraju sve veci broj nocenja i trose sve vise pare a skoro svaka je vam opcina zaduzena i nema dovoljno pare za popravljenje vodovoda, kanalizacije te trafostanica.
    Grna Gora ima ogroman potenncijal kao najbolja turisticka destinacija na Balkanu i samo se treba prilagodit europskim standardima kvaliteta.
    PS Da ne zaboravimo da Rusi cine oko 20-i-nesto procenata inozemnih turista u CG.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

da pare dolaze,ali ih nema.pa dje su onda?:02.47-tranquillity:

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Možda treba poslušat mudroga Isaka Adidžesa i ići na mali broj veoma platežnih turista, kojima treba prižiti BUKVALNO SVE-od oslobadjanja od zakona (da ih policija ne hapsi pa ma šta radili-od *****stije do droge, u tim elitnim spa& resorts ostrvima),
    ja ne mogu da vjerujem da si ti kao pravnik ovo izjavio
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    ja ne mogu da vjerujem da si ti kao pravnik ovo izjavio
    E pa vjeruj!

Ja, kad bih otišao da ljetujem u Egipat, očekivao bih da sam "iznad zakona", a ne da me Muslimanska braća uče načinu ponašanja.
    Ako hoćeš ZAISTA ELITNU KLIJENTELU-daj im taj osjećaj! Bio sam nekoliko godina u poziciji bliskoj toj (da nisam razmišljao koliko košta, već samo što želim), i to je neki osjećaj koji svi ti bogatuni imaju.Ako im ga ispuniš-doć će ponovo I PREPORUČIĆE TE PRIJATELJU BOGATOM KAO ŠTO JE I ON ( a druže se samo medjusobno!), a ako ne-ZDRAVO-ima ko može i hoće ispunit.

Nemojte mi samo pričat o jednakosti pred zakonom! Koliko para-toliko "zakona"-i to je jednoatavno tako, od US do EU, preko svih drugih zemalja.

Možeš i jednakost, ali imaćeš jeftinu klijentelu.

Pozdrav,
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by jokac View Post
    da pare dolaze,ali ih nema.pa dje su onda?:02.47-tranquillity:
    Pa doshle su nazad u njemacku. Kupljeni su ponovo mercedesi, bmw, porsche a poneshto i italiji po koji maserati i ferari i moda za zhenske. Gazde su to. Par kuca i hotel i namlati se para tu.

Thanks Thanks Given 
    1,482
    Thanks Thanks Received 
    5,898
    Thanked in
    2,779 Posts

ići na mali broj veoma platežnih turista, kojima treba prižiti BUKVALNO SVE-od oslobadjanja od zakona (da ih policija ne hapsi pa ma šta radili-od *****stije do droge, u tim elitnim spa& resorts ostrvima), pa da ni ti Rusi ne mogu da plate odmor u MNE. I UVOZ VRHUNSKOG TURISTIČKOG OSOBLJA IZ OKRUŽENJA I EU DAO BI REZULTATE ZA PAR GODINA...
    Patriotski, baš.
    E, državo, jadna li si sa svojom tzv. elitom i njihovom kvazi strategijom prosperiteta.

The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    4,440
    Thanks Thanks Received 
    8,579
    Thanked in
    3,299 Posts

E pa vjeruj!

Ja, kad bih otišao da ljetujem u Egipat, očekivao bih da sam "iznad zakona", a ne da me Muslimanska braća uče načinu ponašanja.
    Ako hoćeš ZAISTA ELITNU KLIJENTELU-daj im taj osjećaj! Bio sam nekoliko godina u poziciji bliskoj toj (da nisam razmišljao koliko košta, već samo što želim), i to je neki osjećaj koji svi ti bogatuni imaju.Ako im ga ispuniš-doć će ponovo I PREPORUČIĆE TE PRIJATELJU BOGATOM KAO ŠTO JE I ON ( a druže se samo medjusobno!), a ako ne-ZDRAVO-ima ko može i hoće ispunit.

Nemojte mi samo pričat o jednakosti pred zakonom! Koliko para-toliko "zakona"-i to je jednoatavno tako, od US do EU, preko svih drugih zemalja.

Pozdrav,
    Ova nikakve logike nema. Mislim da nam nista ne trebaju psihopate sa umnobolno visokim egom i dugokim dzepom, imamo dovoljno domacih. Prezivjecemo i bez takvih.
    A ova zelja da budes 'iznad zakona' ako odes nedje na odmor... ne znam sto bih ti rekao povodom toga, osim da je zabrinjavajuce i simptomaticno, nadam se da se nikad u zivotu necu osjecati tako. Bas ne znam koji psiholoski problem se krije iza toga, mada me ni ne zanima pa necu ni da razmisljam.

Mi ne treba da izmisljamo toplu vodu, samo da izaberemo strategiju koja nam odgovara i da ostanemo dosledni tome. Vremenom bi se sve razvijalo kako treba. Ali posto nam je i turizam, u kandzama organizovanog kriminala i interesa kriminalaca, onda tu nema ni govora o odabiru strategije i doslednosti iste.

Thanks Thanks Given 
    2,547
    Thanks Thanks Received 
    528
    Thanked in
    251 Posts

Razumio bih, Bone, da Crnoj Gori neki neprijatelj ili manijak poželi takvu budućnost. Čak i tada bih mislio da je pretjerano, nehumano, bolesno...
    Sve razmišljam da te nisam dobro shvatio.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

E pa vjeruj!

Pozdrav,
    Bone ne radi se o oprastanju turistima za prekoracenje brzine ili nevezivanje pojasa(mada ces to kao turista platiti u gotovo svim drzavama gdje odes, ili ces podmititi policajca ako je neka istocna drzava u pitanju). Sta se desava ako se ti sa "visim pravom" pokomate medjusobno? Pa se u to umijesa i treci peti(jer svako od njih ima neku zaledjinu)..dobili bi novu Kolumbiju, a mislim da im tamo bas i ne cvjeta turizam, pogotovo ne visokoplatezni.

Ljudi koji imaju pare nece da rizikuju zivot svoj i svoje familije kad odu na odmor.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Bio sam nekoliko godina u poziciji bliskoj toj (da nisam razmišljao koliko košta, već samo što želim), i to je neki osjećaj koji svi ti bogatuni imaju.
    Ono sto si napisao stvarno nema nikave blage veze s Crnom Gorom. O cemu se u CG moze razmislat "koliko kosta" s tocke motrista tirista? O smrdljivom rostilju na prljavom setalistu? O ciganskim VC-ima u BD? O sobi u BD - 5 kv.m./40 E dnevno? O kondomima i praznoj PVC-ambalazi u Zaljevu? O prljavoj Slavenskoj plazi koja vise lici na deponiju?
    O kakvim crnim bogatunima pricas?
    Last edited by A+A; 02-12-12 at 17:47.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Mogu lako nabrojat ona poduzeca koja imaju vrhunski kvalitet i koja su pravi ponos Crne Gore po mom misljenju:
    Prijevoz: Lovcen-Taksi (Cetinje)
    Rent-a-car: In Montenegro (Hereg Novi, Tivat, Podgorica)
    Supermarket: Tazex (Zelenika, Budva)
    Restoran: Misko (Ada Bojana)
    Kavana: Mozart (Budva)
    Plaza: FKK (Ada Bojana)
    Sapun: Mira Babic (Bar)
    Prsuta: Vaso i Snezana Gazivoda (Cetinje)
    Ima ih mnogo vise naravno.
    Last edited by A+A; 02-12-12 at 17:42.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Mogu lako nabrojat ona poduzeca koja imaju vrhunski kvalitet i koja su pravi ponos Crne Gore po mom misljenju:
    Prijevoz: Lovcen-Taksi (Cetinje)
    Rent-a-car: In Montenegro (Hereg Novi, Tivat, Podgorica)
    Supermarket: Tazex (Zelenika, Budva)
    Restoran: Misko (Ada Bojana)
    Kavana: Mozart (Budva)
    Plaza: FKK (Ada Bojana)
    Sapun: Mira Babic (Bar)
    Prsuta: Vaso i Snezana Gazivoda (Cetinje)
    Ima ih mnogo vise naravno.
    kakav je ovo sapun?prvi put cujem za ovu firmu.:dispirited:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ništa Plantaže..?

Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2

Page 135 of 748 FirstFirst ... 3585125131132133134135136137138139145185235635 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)