Kakva je njemu i ostalima u klubovima "nemamo nekih ambicija osim opstanka" BANJA.
Jednu dobiju, pa dvije namjeste. Još u zemlje đe se ima da se plate ti bodovi.
Ne može bolje.
Apsolutno. Imao je taj peh s povredom, inače bi, vjerujem, bio pozivan jer je protiv Belgije briljirao. A teško je zvati igrača koji nakon povrede ne igra u svom klubu. Osim ukoliko se ne zovete Simon Vukčević![]()
Dick Laurent is dead!
Kakva je njemu i ostalima u klubovima "nemamo nekih ambicija osim opstanka" BANJA.
Jednu dobiju, pa dvije namjeste. Još u zemlje đe se ima da se plate ti bodovi.
Ne može bolje.
Bijo si poziw koi se neodbija
Bejla mnogi sanjaju![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Vladimir Božović (vice-captain) Ko bi reka a?![]()
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Neki opasni lik iz balkanskog podzemlja ga podrzhava, ne mozhe nishta drugo biti da hebe oca
Mirnog srca, ciste savjesti i pri zdravoj pameti tvrdim da bi random posjetilac podforuma Fudbal-Soccer-Nogomet-Calcio CDM Foruma, izvucen po sistemu tombole (kuglica sa imenom/nicknameom) bolje vodio mladu reprezentaciju CG od Vlaisavljevic Dushka.Originally Posted by Drasko10
Deserve's got nothing to do with it.
recordare, dule je van konkurencije i za cg tržište, a ne da se pominje u istoj rečenici sa milionima![]()
Kad vec pominjete Duleta...
Vlaisavljević objavio spisak za utakmicu protiv Srbije
Selektor mlade reprezentacije Crne Gore Dušan Vlaisavljević objavio je spisak igrača za prijateljsku utakmicu sa Srbijom, u sklopu regionalne lige mladih reprezentacija koja će biti odigrana u srijedu 5. decembra u Podgorici.
Vlaisavljević za meč sa Srbijom nije mogao da računa na Marka Bakića i Luku Đorđevića, koji će ovaj meč propustiti zbog obaveza u klubovima.
Na spisku Vlaisavljevića nalazi se 18 igrača od kojih su samo trojica iz inostranih klubova Jovan Vučinić, Nebojša Kosović i Miloš Bakrač.
Vlaisavljević ističe da je meč sa Srbijom dobra prilika za provjeru forme crnogorskih reprezentativaca.
On smatra da će to biti interesantna utakmica u kojem ćemo moći da se vidimo gdje je Crna Gora u odnosu na Srbiju koja je visoko kotirana na listama UEFA.
"Vjerujem da će interesovanje za utakmicu biti veliko i da će dosta gledalaca doći da isprati ovaj duel. Dvomeč između nas i Srbije će odlučiti o tome ko će osvojiti prvo mjesto u grupi a ja očekujem da ćemo to biti mi", rekao je Vlaisavljević.
Crna Gora je u prvom kolu igrala bez golova sa Mađarskom u Đeru 0:0. U prvoj utakmice te grupe Mađarska i Srbija igrale su neriješeno 3:3.
Na spisku Vlaisavljević nalaze se sljedeći igrači.
Golmani: Danijel Petković - Bokelj i Ivan Butorović - Mogren.
Odbrana: Nemanja Gojačanin - Jedinstvo, Ilija Bogdanović - Grbalj, Ermin Alić - Rudar, Igor Ćuković - Sutjeska i Risto Radunović - Budućnost i Miloš Bakrač - Sion.
Vezni red: Andrija Kaluđerović - Rudar, Nebojša Kosović - Vojvodina (SRB), Marko Vukčević - Budućnost, Branislav Janković - Grbalj, Darko Zorić - Čelik i Vladimir Jovović - Sutjeska.
Napad: Stefan Mugoša - Budućnost, Đorđe Šušnjar - Sutjeska, Jovan Vučinić - Čukarički i Aleksandar Boljević - Zeta.
Da se slučajno ne bismo mogli dogovorit da se ode na meč i nešto kaže Dušku?!
Oh... Oh!!! Znam da nas je i 20 da se skupimo, malo.
Pa jbt ko će skota mać ako se ne preduzme nešto.
ajte čoče navijajte za tu đecu nemojte ih prepadat navijanjem protiv selektora jer onda će sasvim sigurno izgubiti utakmicu...eventualno neki transparent...no nemam pojma možda ćete ih ojačaat![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ja, ako budem odio gore a 90% oću, za svaku vrstu akcije sam.
Bijo si poziw koi se neodbija
U 13h je utakmica. Tako da, ono, jedino da se pokupimo nekako kolko se mogne, pa da odemo na zapad iza naše klupe. Mada bismo smiješno izgledali, stvarno.
djordjevic opet ni na klupi protiv spartak
Ajde bez zajebancije jednom sam dogovarao ali sam u medjuvremenu bio u CH ,ajde da se dog da skupimo pare i da uradimo neku parolu za Duska,malo nas je da navijamo ili nesto ali parolu mozemo lagano odradit!
Mozemo na sjever no ne znam koliko je ultra mne za to..Ja bi je ipak na jug zakacio..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks