View Poll Results: Da li u NATO

Voters
437. You may not vote on this poll
  • Da

185 42.33%
  • Ne

252 57.67%
Page 25 of 199 FirstFirst ... 152122232425262728293575125 ... LastLast
Results 601 to 625 of 4975

Thread: Da li u NATO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    ...i da nije bilo NATO -a ... ne bi ostalo ni ono malo Srba ?
    Ljigavo cak i od tebe.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala ...bas onako ...srpski od tebe
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    Hvala ...bas onako ...srpski od tebe
    I novocrnogorski od tebe.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A sve u duhu svetosavlja ....hahahahaha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

bogumi ja ne bi sa njima.a vi vidjite:very_drunk:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by jokac View Post
    znam za dubrovnik,znam isto da su imali dosta problema.bilo bi bolje da gledamo da se plate dovedu u evropsk prosjek,a ne da prizivamo nato.:d
    Još kad bi napisao kakvih problema smo imali pa da ti čovjek možda i povjeruje. Najvećih problema su imali gazde kafića koji se nisu dobro pripremili pa su ostali bez robe. Bud i ostale pive su išle ko alva, šljivovica također (prijatelj po cijeni whiskyija prodao tri kartona šljive koja mu je godinama skupljala prašinu u podrumu pa je morao u ponoć u nabavu). Dva milijuna dolara je potrošeno za par dana. A što se tiče toga vatanja cura i "nereda", njihova vojna policija bila je na svakom kantunu. Za svako sran*e, pa čak i ako su samo pijani teturali po Stradunu, išle su lisice na ruke, privođenje i kazne i to od zatvora do nekoliko mjeseci bez plaće. Drugi prijatelj taksist vozio dva mornara. Ovi nisu imali da plate. Došla vojna policija, uzela račun i platila taksisti.

Većih problema imamo s onim najobičnijim turistima koji rigaju, pišaju i seru po ulicama.
    Last edited by bracodubrovnik; 29-11-12 at 16:38.

Thanks Thanks Given 
    9,760
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Nemoj tako braco vidiš da bolje znaju ovi naši šta se tamo radi nego vi koji živite i radite u Dubrovniku...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

aj onda da udjemo u NATO da prodamo tu sljivovicu americkim mornarima
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cak bi se i Daka Eurotocivi obogatio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Još kad bi napisao kakvih problema smo imali pa da ti čovjek možda i povjeruje. Najvećih problema su imali gazde kafića koji se nisu dobro pripremili pa su ostali bez robe. Bud i ostale pive su išle ko alva, šljivovica također (prijatelj po cijeni whiskyija prodao tri kartona šljive koja mu je godinama skupljala prašinu u podrumu pa je morao u ponoć u nabavu). Dva milijuna dolara je potrošeno za par dana. A što se tiče toga vatanja cura i "nereda", njihova vojna policija bila je na svakom kantunu. Za svako sran*e, pa čak i ako su samo pijani teturali po Stradunu, išle su lisice na ruke, privođenje i kazne i to od zatvora do nekoliko mjeseci bez plaće. Drugi prijatelj taksist vozio dva mornara. Ovi nisu imali da plate. Došla vojna policija, uzela račun i platila taksisti.

Većih problema imamo s onim najobičnijim turistima koji rigaju, pišaju i seru po ulicama.
    Svaki cigo svoga konja hvali.hahahha,sto kazes dosla vojna policija i platila racun.i to ti je prijatelj rekao.i meni je prijatelj rekao malo drugacije price iz Dubrovnika tada.a mene ti to bas i ne interesuje,znam da ne zivimo bas dobro ni mi ni vi.sticajem okolnosti sam pomorac i plovim sa dosta ljudi iz Dubrovnika,Korcule,Vela Luke,i ako oni svi lazu a ti govoris istinu.............

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by medo_je View Post
    nemoj tako braco vidiš da bolje znaju ovi naši šta se tamo radi nego vi koji živite i radite u dubrovniku...
    ko zna zna-ko ne zna...........

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A jel' tvoj prijatelj jaci od njegovog prijatelja?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

[QUOTE=Tattoo;3070617]A jel' tvoj prijatelj jaci od njegovog prijatelja?

[/
    ???????????????????????????????:lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolb lue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue:: lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolbl ue::lolblue:KOLUMBO!!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e,ja mogu da kazem ono bas iz prve ruke...da je kod nas red kao sto je u hrvatsku,dobro bi bilo...no je kod nas kao u wild wild west...malo bolje kad razmislim,lego bi nama ulazak u nato samo tako...dovele bi se neke stvari na mjesto...

Thanks Thanks Given 
    9,760
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Svaki cigo svoga konja hvali.hahahha,sto kazes dosla vojna policija i platila racun.i to ti je prijatelj rekao.i meni je prijatelj rekao malo drugacije price iz Dubrovnika tada.a mene ti to bas i ne interesuje,znam da ne zivimo bas dobro ni mi ni vi.sticajem okolnosti sam pomorac i plovim sa dosta ljudi iz Dubrovnika,Korcule,Vela Luke,i ako oni svi lazu a ti govoris istinu.............
    Sad imam opciju da vjerujem tebi koji se pozivaš na prijatelja ili čoeku koji je ugostitelj u dubrovniku, baš teška odluka...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

mislim da ne bi imali konkretne koristi od ulaska,osim sto bi nasi vojnici u jos vecem broju bili zastupljeni u misijama.plate su dobre ali i rizik je velik.:greedy_dollars:

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

mislim da ne bi imali konkretne koristi od ulaska,osim sto bi nasi vojnici u jos vecem broju bili zastupljeni u misijama.plate su dobre ali i rizik je velik.:greedy_dollars:
    Rizik je velik u odnosu na što? Na to da sjede kući, ne rade ništa i troše pare iz budžeta? Bolje da se demilitarizujemo potpuno onda nego da nam dobar dio budžeta ide na vojsku koja ne služi ničemu. Kad su vojne operacije u pitanju, te mirovne operacije su najmanje rizična varijanta od svih mogućih scenarija u kojima bi vojska mogla biti angažovana.

Na kraju krajeva, rizik je individualan i na svakom pojedincu je da procijeni da li mu se isplati - nije na državnoj politici i drugim građanima da to procjenjuju za njih.
    Last edited by MadGod; 01-12-12 at 16:36.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Pune su novinske crne kronike bile problema koje su napravili Amerikanci. To su čuda bila. Silovalo, palilo, rušilo, ma Bože sačuvaj. I dan danas možeš čitat o tome:

»Eisenhower« otplovio iz Dubrovnika

Piše: A.H.
    DUBROVNIK – Nosač zrakoplova američke ratne mornarice »Dwight D. Eisenhower« u petak ujutro podigao je sidro te iz dubrovačkog akvatorija zaplovio prema otvorenom moru. Nakon odlaska skoro 6.000 gostiju, Dubrovnik je doslovce splasnuo. Proteklih pet dana živio je u punom mornaričkom ritmu čitava 24 sata. Petodnevni boravak »Eisenhowera« i njegove posade Dubrovnik je nastojao maksimalno iskoristiti za popunu već posve istrošene turističke blagajne. Prema prvim procjenama iz mjenjačnica, američki mornari tijekom boravka na krajnjem jugu promijenili su oko 1,4 milijuna dolara, no još uvijek nije poznato je li baš svih 11, 2 milijuna kuna i ostalo u Dubrovniku jer su se zadnjeg dana njihova boravka mijenjale i kune u dolare. Iako se očekivalo da će s tolikim brojem mornara koji mjesecima nisu vidjeli kopno, u Dubrovniku biti i problema, posada »Eisenhowera« svojom je pristojnošću i discipliniranošću ugodno iznenadila Dubrovčane.

Naime, prema sadašnjim podacima, tijekom njihova boravka nije zabilježen niti jedan spomena vrijedan incident, a tek nešto više gužve izazvao je samo jedan mornar. Naime, u četvrtak oko 22 sata američki mornar skočio je preko ograde na predjelu Boninovo, inače poznatom iz crnih kornika kao mjesto samoubilačkih skokova u more. Nakon desetominutne potrage čitave vojske djelatnika MUP-a te hrvatske i američke vojne policije ustanovljeno je da se mornar, skočivši na obližnju terasu očito samo htio našaliti sa svojim kolegama. Nakon sigurnog prizemljenja veseli Amerikanac kroz park se sam vratio na nosač zrakoplova ostavivši svoje prijatelje da u strahu iščekuju ishod potrage. Dubrovčani nakon petodnevnog boravka jednog od najvećih ratnih brodova svijeta mogu jedino poželjeti da takvi posjeti budu što češći.

http://www.monitor.hr/clanci/eisenho...brovnika/7376/
    Eto nakon toliko problema, o kojima su tebi pričali tvoji prijatelji pomorci, mene je strah i pomislit da se ovi vrate i opet počnu preskakat ogradu.

p.s. Ovi drugi su došli pet mjeseci poslije i zamisli stoke, zbog njih su ljudi morali radit 24 sata dnevno.

http://www.monitor.hr/clanci/mornari...-24-sata/9853/
    Last edited by bracodubrovnik; 01-12-12 at 21:56.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Rizik je velik u odnosu na što? Na to da sjede kući, ne rade ništa i troše pare iz budžeta? Bolje da se demilitarizujemo potpuno onda nego da nam dobar dio budžeta ide na vojsku koja ne služi ničemu. Kad su vojne operacije u pitanju, te mirovne operacije su najmanje rizična varijanta od svih mogućih scenarija u kojima bi vojska mogla biti angažovana.

Na kraju krajeva, rizik je individualan i na svakom pojedincu je da procijeni da li mu se isplati - nije na državnoj politici i drugim građanima da to procjenjuju za njih.
    blago nama sa takvijem razmisljanjima.zato i dodjosmo na ovakve grane.:dejection:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Pune su novinske crne kronike bile problema koje su napravili Amerikanci. To su čuda bila. Silovalo, palilo, rušilo, ma Bože sačuvaj. I dan danas možeš čitat o tome:

Eto nakon toliko problema, o kojima su tebi pričali tvoji prijatelji pomorci, mene je strah i pomislit da se ovi vrate i opet počnu preskakat ogradu.

p.s. Ovi drugi su došli pet mjeseci poslije i zamisli stoke, zbog njih su ljudi morali radit 24 sata dnevno.

http://www.monitor.hr/clanci/mornari...-24-sata/9853/
    "mornarickim ritmom."super,da moji prijatelji pomorci-Hrvati..dobri i posteni ljudi.tvoje komsije.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

blago nama sa takvijem razmisljanjima.zato i dodjosmo na ovakve grane.:dejection:
    Ne, na ove grane smo došli isključivo zbog toga što smo navikli da sjedimo kući, ne radimo ništa, i trošimo pare iz budžeta.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Ne, na ove grane smo došli isključivo zbog toga što smo navikli da sjedimo kući, ne radimo ništa, i trošimo pare iz budžeta.
    Ne, do ovoga smo došli zbog loše ekonomske politike za većinu a dobre za manjinu, zbog čega se inicijativa brzo ugasila pa sad svi počinju sa nekim porocima kao što je sjedjenje kući
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

ta vecina je i omogucila toj manjini da vodi takvu politiku
    She is only here to annoy herself!

Page 25 of 199 FirstFirst ... 152122232425262728293575125 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)