Hvala ...bas onako ...srpski od tebe![]()
Da
Ne
Hvala ...bas onako ...srpski od tebe![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
A sve u duhu svetosavlja ....hahahahaha
bogumi ja ne bi sa njima.a vi vidjite:very_drunk:
Još kad bi napisao kakvih problema smo imali pa da ti čovjek možda i povjeruje. Najvećih problema su imali gazde kafića koji se nisu dobro pripremili pa su ostali bez robe. Bud i ostale pive su išle ko alva, šljivovica također (prijatelj po cijeni whiskyija prodao tri kartona šljive koja mu je godinama skupljala prašinu u podrumu pa je morao u ponoć u nabavu). Dva milijuna dolara je potrošeno za par dana. A što se tiče toga vatanja cura i "nereda", njihova vojna policija bila je na svakom kantunu. Za svako sran*e, pa čak i ako su samo pijani teturali po Stradunu, išle su lisice na ruke, privođenje i kazne i to od zatvora do nekoliko mjeseci bez plaće. Drugi prijatelj taksist vozio dva mornara. Ovi nisu imali da plate. Došla vojna policija, uzela račun i platila taksisti.
Većih problema imamo s onim najobičnijim turistima koji rigaju, pišaju i seru po ulicama.
Last edited by bracodubrovnik; 29-11-12 at 16:38.
Nemoj tako braco vidiš da bolje znaju ovi naši šta se tamo radi nego vi koji živite i radite u Dubrovniku...
#fakenews
aj onda da udjemo u NATO da prodamo tu sljivovicu americkim mornarima
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Cak bi se i Daka Eurotocivi obogatio![]()
Svaki cigo svoga konja hvali.hahahha,sto kazes dosla vojna policija i platila racun.i to ti je prijatelj rekao.i meni je prijatelj rekao malo drugacije price iz Dubrovnika tada.a mene ti to bas i ne interesuje,znam da ne zivimo bas dobro ni mi ni vi.sticajem okolnosti sam pomorac i plovim sa dosta ljudi iz Dubrovnika,Korcule,Vela Luke,i ako oni svi lazu a ti govoris istinu.............
A jel' tvoj prijatelj jaci od njegovog prijatelja?
![]()
[QUOTE=Tattoo;3070617]A jel' tvoj prijatelj jaci od njegovog prijatelja?
[/
???????????????????????????????:lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolb lue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue:: lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolbl ue::lolblue:
KOLUMBO!!!!!
e,ja mogu da kazem ono bas iz prve ruke...da je kod nas red kao sto je u hrvatsku,dobro bi bilo...no je kod nas kao u wild wild west...malo bolje kad razmislim,lego bi nama ulazak u nato samo tako...dovele bi se neke stvari na mjesto...
mislim da ne bi imali konkretne koristi od ulaska,osim sto bi nasi vojnici u jos vecem broju bili zastupljeni u misijama.plate su dobre ali i rizik je velik.:greedy_dollars:
In vino veritas
Rizik je velik u odnosu na što? Na to da sjede kući, ne rade ništa i troše pare iz budžeta? Bolje da se demilitarizujemo potpuno onda nego da nam dobar dio budžeta ide na vojsku koja ne služi ničemu. Kad su vojne operacije u pitanju, te mirovne operacije su najmanje rizična varijanta od svih mogućih scenarija u kojima bi vojska mogla biti angažovana.
Na kraju krajeva, rizik je individualan i na svakom pojedincu je da procijeni da li mu se isplati - nije na državnoj politici i drugim građanima da to procjenjuju za njih.
Last edited by MadGod; 01-12-12 at 16:36.
Pune su novinske crne kronike bile problema koje su napravili Amerikanci. To su čuda bila. Silovalo, palilo, rušilo, ma Bože sačuvaj. I dan danas možeš čitat o tome:
Eto nakon toliko problema, o kojima su tebi pričali tvoji prijatelji pomorci, mene je strah i pomislit da se ovi vrate i opet počnu preskakat ogradu.»Eisenhower« otplovio iz Dubrovnika
Piše: A.H.
DUBROVNIK – Nosač zrakoplova američke ratne mornarice »Dwight D. Eisenhower« u petak ujutro podigao je sidro te iz dubrovačkog akvatorija zaplovio prema otvorenom moru. Nakon odlaska skoro 6.000 gostiju, Dubrovnik je doslovce splasnuo. Proteklih pet dana živio je u punom mornaričkom ritmu čitava 24 sata. Petodnevni boravak »Eisenhowera« i njegove posade Dubrovnik je nastojao maksimalno iskoristiti za popunu već posve istrošene turističke blagajne. Prema prvim procjenama iz mjenjačnica, američki mornari tijekom boravka na krajnjem jugu promijenili su oko 1,4 milijuna dolara, no još uvijek nije poznato je li baš svih 11, 2 milijuna kuna i ostalo u Dubrovniku jer su se zadnjeg dana njihova boravka mijenjale i kune u dolare. Iako se očekivalo da će s tolikim brojem mornara koji mjesecima nisu vidjeli kopno, u Dubrovniku biti i problema, posada »Eisenhowera« svojom je pristojnošću i discipliniranošću ugodno iznenadila Dubrovčane.
Naime, prema sadašnjim podacima, tijekom njihova boravka nije zabilježen niti jedan spomena vrijedan incident, a tek nešto više gužve izazvao je samo jedan mornar. Naime, u četvrtak oko 22 sata američki mornar skočio je preko ograde na predjelu Boninovo, inače poznatom iz crnih kornika kao mjesto samoubilačkih skokova u more. Nakon desetominutne potrage čitave vojske djelatnika MUP-a te hrvatske i američke vojne policije ustanovljeno je da se mornar, skočivši na obližnju terasu očito samo htio našaliti sa svojim kolegama. Nakon sigurnog prizemljenja veseli Amerikanac kroz park se sam vratio na nosač zrakoplova ostavivši svoje prijatelje da u strahu iščekuju ishod potrage. Dubrovčani nakon petodnevnog boravka jednog od najvećih ratnih brodova svijeta mogu jedino poželjeti da takvi posjeti budu što češći.
http://www.monitor.hr/clanci/eisenho...brovnika/7376/
p.s. Ovi drugi su došli pet mjeseci poslije i zamisli stoke, zbog njih su ljudi morali radit 24 sata dnevno.
http://www.monitor.hr/clanci/mornari...-24-sata/9853/
Last edited by bracodubrovnik; 01-12-12 at 21:56.
ta vecina je i omogucila toj manjini da vodi takvu politiku
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks