Ako se jednog dana ponovo pojave nacisti umjesto vatre na trgu će biti neko sa laptopom i pritiskaće DELETE
Ma ne kažem ja da se nikad neću prikloniti Kindle carstvu...Čitanje knjiga je za neke ljude kao ritual, pa se teško uvoze novi elementi u rutinu. Mada pretpostavljam da što budemo više išli u korak sa informatičkim dostignućima, ni rIderi nam neće postati strani i odbojni.
Ako se jednog dana ponovo pojave nacisti umjesto vatre na trgu će biti neko sa laptopom i pritiskaće DELETE
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
veće su šanse da će neko u mantiji ponovo to uradit nego nacisti.![]()
Protiv ebook ridera mogu biti samo Luditi (Luddites). A sadrzaj je isti i na Kindlu i na papiru.
Knjiga "Vodic za brodolomce". Ima li neko bilo kakvo znanje o njoj, ko je napisao, bilo sto da mi moze pomoci da je nadjem...
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Jesi li siguran da se radi o knjizi?
Ja imam knjigu koju je Zlatko Gall napisao - Gibonni - tajna vještina: biografija ; da kojim slučajem ne govoriš o toj knjizi?
Ja tražim knjigu sudbine.
Mjesto za Vasu reklamu !
Ne kapiram, ta knjiga samo nosi isti naziv kao Gibov album, ali ne radi se o njegovoj biografiji nego je neka druga tematika u pitanju?
A ovu drugu knjigu sam dobio na poklon. U CG nije kupljena, već u Hrvatskoj ili BIH.
Upravo tako
I cuo sam da je bila na sajmu knjiga u BG, i da je jedno vrijeme bila bestseller. Tako da pretpostavljam da je dobra, a i interesuje me, da li je on mozda bio inspirisan tom knjigom. U nekim intervjuima sam cuo sto voli da cita, i uvjek mi se njegovi izbor svidjao, pa pretpostavljam da bi i ova knjiga bila zanimljiva.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Volio bih onda i ja imati tu knjigu.
Da pitam i ja, da li neko zna može li se gdje u Pg kupiti knjiga ''Stubovi zemlje'' od Kena Foleta? Prije jedno godinu dana sam gledao istoimenu mini-seriju, pa sam pomislio da bi bilo fino pročitati i knjigu.![]()
Imali neko da proda po pristojnoj cijeni od Roberta Muzila Čovjek bez osobina, CID-ovo izdanje???
Ne znam đe bi ovo pitao, pa reko najbolje ovdje.
Kupuje li ko onaj serijal o starim civilizacijama što ide uz Pobjedu? Valja li, kakvi su tekstovi, je li vrijedno kupovine?
To ti je za djecu do 5-tog razreda osnovne. Slikovnica i malo teksta.
Ja sam ove tri knjige uzeo u jednoj antikvarnici u BG za 15-16eura http://www.antikvarijatzz.hr/knjige/...zvoj-iii/9549/
Ima još izdanja, a ova su bila vezana za Afriku, Ameriku, Aziju, Okeaniju. Očuvanost: kao nove.
Zahvaljujem.
Meni bi trebale ove dvije knjige u PDF-u (na engleskom), ne mogu ih nac nidje:
Ghauri & Cateora - International Marketing (3rd international edition)
&
Michael Porter - On Competition
Globetrotting
Martin Eden od Džek Londona?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Ja sam svoj primjerak nabavio u knjižari u BG, onoj ispod (ispred) Filozofskog Fakulteta.
Zaboravih ime sad. Plato, tako nešto.
Mada, ako te zanima donekle slična priča, imaš 'Glad' od Knuta Hamsuna, 'Upitaj Prah' od Džona Fantea i defile drugih.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Ima je u Milenijumu, sad ojdoh do dnevne da provjerim.
Imam duplikat, dakle.![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Dakle, imam je i ja onda.eaceful: Samo još da je nađem. Fala vam ljudi što mi sačuvaste pare.
![]()
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks