View Poll Results: Da li u NATO

Voters
437. You may not vote on this poll
  • Da

185 42.33%
  • Ne

252 57.67%
Page 24 of 199 FirstFirst ... 142021222324252627283474124 ... LastLast
Results 576 to 600 of 4975

Thread: Da li u NATO

Thanks Thanks Given 
    9,760
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

U svakom slučaju više se bojim domaćih fanatika nego svjetskih pljačkaša...

P.S. U misije se ide dobrovoljno...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Sta ste htjeli reci sa ovim komentarom?

Hvala Lepo
    Jesu li uopste morali da budu precizni a jedna maloumna vladajuca garnitura Drzavekoja je ODGOVORNA za svoju POLITIKU i sopstveni narod ih izazvala u rat? Bili su precizni interni ludaci po ex YU u klanju, snajperisanju itd?
    Htjeo sam da kažem da im je mjesto iza rešetaka....ali isto tako svoje mjesto iza rešetaka mogu da nađu i ljudi koji su poslali avione na Jugoslaviju, na Libiju i na još mnogo država kojima su na slični način izvozili(i dalje izvoze) "demokratiju".
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Svakako ne.ali se mi u stvari ne pitamo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Izazivati jace od sebe i dobiti "po nosu" po nevinima oko sebe.. To branite? Za to Vam treba objasnjenje nakon svih godina? I nije Vas sramota da postavljate takvo pitanje nakon svega?
    I Vi da shvatite korist od NATO-a kad Vam ni mnoge nevine i izmanipulisane zrtve nijesu svete, i da se Vama objasni ono sto je normalnim osobama jasno? Nema sanse. To je nemoguce.

Hvala Lepo
    Hvala tebi Majo. Odavno boljeg objasnjenja ...

+rep dugujem,ne moze sa Tapatalka
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,134
    Thanked in
    2,330 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Taj pakt je najobicnija skupina placenika koji za interese i lobije velikih kompanija siju smrt i vrse otimacinu resursa sirom planete, no kako su im narasli apetiti resursa ce dovoljno biti samo na jednoj adresi . . .
    Da tamo odu da uzmu resurse trebace im komandant sa mudima velicine lubenica, a mozgom velicine borovnice i ako bude dovoljno.
    Али и та адреса (Русија) се такође поанаша као и они, отима земљу, убија људе, расељава их и то много дуже и са много више успјеха од НАТО пакта.

Црна Гора се мора наћу у савезу земаља европске културе.НАТО савез се мора мијењати, посебно у односу према дотичној адреси, али и та адреса мора да се мијења, да се модернизује, да истјера источњачки-комунистички лоби и да се послије сто година врати на пут који је уцртао отац модерне руске државе Петар Велики.

Интересантна ми је чињеница да су скоро сви противници чланства Црне Горе у НАТО исти они који су били и против независности Црне Горе, а најглралитијiи међу њима су омладинци НОВЕ окупљени око сајта ин4с.нет гдје се на најболеснији и најпримитивнији начин вријеђа све што је црногорско.
    Last edited by BAR; 28-11-12 at 19:02.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Reci cu vam jednu situaciju kojoj sam prisustvovao.sticajem okolnosti bio sam u luci Varna u Bugarskoj kada je dosao u posjetu,nosac aviona Saratoga.Da ne sirim pricu puno,uvece u gradu znate li kako se ponasaju,marinci koji nisu izasli sa broda duze vrijeme.I sto god da urade,ne odgovaraju vlastima drzave u kojoj se nalaze.Licno misljenje mi je da nam takve avanture ne trebaju.A ponovicu da se mi tu puno i ne pitamo.Sve je zakon jacega.

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,134
    Thanked in
    2,330 Posts

Quote Originally Posted by jokac View Post
    Reci cu vam jednu situaciju kojoj sam prisustvovao.sticajem okolnosti bio sam u luci Varna u Bugarskoj kada je dosao u posjetu,nosac aviona Saratoga.Da ne sirim pricu puno,uvece u gradu znate li kako se ponasaju,marinci koji nisu izasli sa broda duze vrijeme.I sto god da urade,ne odgovaraju vlastima drzave u kojoj se nalaze.Licno misljenje mi je da nam takve avanture ne trebaju.A ponovicu da se mi tu puno i ne pitamo.Sve je zakon jacega.
    Опрости што сметам, али тај носач авиона са пратећом флотом не може да пристане у ниједну ЦГ луку.
    Што се тиче других бродова они већ долазе, посебно у БР, било да су, Амерички, Руски, Грчки, Њемачки, и до сад није било већих проблема.
    Last edited by BAR; 28-11-12 at 19:33.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jokac ......ta prica o nosacima aviona....problemima sa vojnnicima....ekologiji i ostalim sranjima je stara .....koliko i NATO

Pitaj Dubrovcane kako su prosli EKONOMSKI kad je uplovio nosac....ne znam tacno koji ...tog tipa i te velicine.

U jednoj noci su bili ispraznjeni svi bankomati .....kafici i restorani su radili non-stop ....angazovano osoblje sa strane samo za tih nekoliko dana ...i najsmjesniji podatak ....prostitutke su morali da uvoze iz svih bivsih SFRJ

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

To zadnje znaci da su koristili prirodne resurse i iz okruzenja. piiiiiiiiiiii bruke i sramote

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Belgrade, mostly ....

Edit: http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2000/11/01/srpski/B00103103.shtm
    Last edited by Tattoo; 28-11-12 at 20:19.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by tattoo View Post
    jokac ......ta prica o nosacima aviona....problemima sa vojnnicima....ekologiji i ostalim sranjima je stara .....koliko i nato

pitaj dubrovcane kako su prosli ekonomski kad je uplovio nosac....ne znam tacno koji ...tog tipa i te velicine.

U jednoj noci su bili ispraznjeni svi bankomati .....kafici i restorani su radili non-stop ....angazovano osoblje sa strane samo za tih nekoliko dana ...i najsmjesniji podatak ....prostitutke su morali da uvoze iz svih bivsih sfrj
    nagovijestio sam u tome sto se sve dogadjalo i sto sve nismo vidjeli.ne zelim da opisujem u detalje,reci cu ti samo da su u centru na velikom trgu vatali djevojke koje su sa momcima za straznjicu itd.ne znam da li imas sestru ili mozda kcerku,pa da se tako nesto dogadja,a znas da nema kome da se zalis a ako reagujes isto znas sto te ceka.pazi govorim ti nesto cemu sam prisustvovao a ovo sto sad napisah je 5%.znam za dubrovnik,znam isto da su imali dosta problema.bilo bi bolje da gledamo da se plate dovedu u evropsk prosjek,a ne da prizivamo nato.:d

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja bi da mi udjemo u nato jer je nama davno uso...bilo bi nam super,mada je i ovako dobro.s tim sto je u tome najpozitivnija strana...legalizacija svega nelegalnog...to bi tek bio javasluk i rasulo,a nama inace toga ne fali.mislim da bi gradjani bili bas zadovoljni jedino bi im trebalo jos nekih 20 godina da se malo naviknu...poslije to ide kao podmazano...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cuo sam i da u Kini jedu pse,ali ne mogu da zamislim da neko od ovih sto drze butike ovuda,takne moju Roxy .....tako da....sta bi bilo kad bi bilo ....nije mi za 21 vijek....da prostis.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    Cuo sam i da u Kini jedu pse,ali ne mogu da zamislim da neko od ovih sto drze butike ovuda,takne moju Roxy .....tako da....sta bi bilo kad bi bilo ....nije mi za 21 vijek....da prostis.
    Nema loseg sto na dobro ne izadje. U Kini nema po ulica kerova lutalica, sto ne znaci ako tvoja Roxy utekne na par dana da optuzis ove iz butika

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

....i vratimo sve kineze u Japan !!!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Je li Dara sa smokovca protiv NATO-a ako jest i ja sam.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Али и та адреса (Русија) се такође поанаша као и они, отима земљу, убија људе, расељава их и то много дуже и са много више успјеха од НАТО пакта.

Црна Гора се мора наћу у савезу земаља европске културе.НАТО савез се мора мијењати, посебно у односу према дотичној адреси, али и та адреса мора да се мијења, да се модернизује, да истјера источњачки-комунистички лоби и да се послије сто година врати на пут који је уцртао отац модерне руске државе Петар Велики.

Интересантна ми је чињеница да су скоро сви противници чланства Црне Горе у НАТО исти они који су били и против независности Црне Горе, а најглралитијiи међу њима су омладинци НОВЕ окупљени око сајта ин4с.нет гдје се на најболеснији и најпримитивнији начин вријеђа све што је црногорско.
    Nijesam nesto primijetio da Rusija divlja ni priblizno koliko nato, a sigurno joj moze biti.

Sto CG treba, u nato ili ostati neutralna nadam se da ce narod odluciti i kako on odluci neka joj je sa srecom.

Koliko toga treba da se mijenja, ali nekom je trebalo da bude bas ovako i ostace ovako, pogotovo nato i Rusija, a CG ce se samo prilagodjavati.

Sto se tice podrske clanstvu nase drzave u nato i protivljenju istom ima dosta i suverenistickih glasaca koji su protiv. Protivnici, ti najgrlatiji ocigledno jos ne mogu da prebole cinjenicu da je neko na njihovo kurcenje po komsiluku odgovorio izuzetno proracunato i inteligentno. Da su ih utukli zbog Hrvatske i Bosne, kako bi im uzeli rudama bogato Kosovo, zato su pametno sacekali i nalozili Albance, kojim uzgred budi receno nije trebalo puno i sad imaju sve, a Srbija lipsava ojadjena ratovima, sad ce je dokrajciti kreditima, a ako opet proba da digne glavu bice manja od danasnjeg Beograda.

Naravno mandicevim omladincima i dalje ostaje da laju po pomenutom portalu na sve sto je crnogorsko i da u sebi pjevuse Bogu i pravdi, no izgleda da Bog vidi dublje od pomenutog pjevusenja i ocigledno prepoznaje ironiju da ko pjeva zlo misli.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Znaci NATO vata i za straznjice?
    BILO JE TU SVEGA DRUGOGA NEGO TO NIJE ZA FORUM.:redface:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

ROXY-NISKE STRASTI-VAU.NIJE ZA 21 VIJEK NI DA RAZMISLJAMO OCE LI PLATE BIT........STA BI BILO KAD BI PLATA BILA KO NEDJE U NORMALNU ZEMLJU......NI NACIN ZIVLJENJA OVOG NARODA NIJE ZA 21 VIJEK....DA PROSTIS.:biggrin:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Nijesam nesto primijetio da Rusija divlja ni priblizno koliko nato, a sigurno joj moze biti.

Od izuzetne su koristi bile Ruje na Kosovu !!!
    Ispratili su pod oruzanom pratnjom sve Srbe...nikome ni dlaka nije hvalila!!

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Od izuzetne su koristi bile Ruje na Kosovu !!!
    Ispratili su pod oruzanom pratnjom sve Srbe...nikome ni dlaka nije hvalila!!
    Odakle pomisao da su Rusi trebali biti od koristi na Kosovu, tamo su godinama ranije Srbi i Albanci trebali biti od koristi. Ruse je nesto zanimalo na aerodromu i tamo su odma posli, Amerikanci isto tako direktna linija u Trepcu, dakle svima je bilo od koristi, naravno Srbima i Albancima najmanje.
    Pratili su i Srbi sa Kosova pod oruzanom pratnjom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Opmne.....pogodak u sriiiiidu !!!

A sta je sa vjekovima i guslarski opjevanim braCko-prijateljskim odnosima te dvije bozanstvene nacije.....sabiranje u stotine miliona.....bratimljenja i ostalim sranjima ?

E,da ....stvarno ...moramo posteno..NISU PRIZNALI KOSOVO.

A to mnogo znaci...

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

To su Srbi guslali, mislili su da je sasvim dovoljno znati guslati, sto se pokazalo pogresnom procjenom u odnosu na stanje na terenu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...i da nije bilo NATO -a ... ne bi ostalo ni ono malo Srba ?

Page 24 of 199 FirstFirst ... 142021222324252627283474124 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)