Pink vas iznenadio????????????????? Ono vam dobri filmovi? E jada!
:biggrin:
Pink vas iznenadio????????????????? Ono vam dobri filmovi? E jada!
:biggrin:
Pa jel' to oni kriju od nas gledalaca šta nam spremaju? Da nije ove HRT 1 HRT 2 ne bi se imalo šta gledati na Extra TV. Ajde budite realni pa recite.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Vec sam se pomirio sa cinjenicom da nijedna televizija sa naseg govornog podrucja nece otkupit prava na prikazivanje dobrog novijeg filma, a ako vec prikazuju stare filmove, neka bar budu dobri. Vecinu od ovih sto je Jakuza postavio bi mogao 5 puta pogledat bez problema.
Svaku noc na TV Niksic filmski hitovi koji su tek izasli
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Aj pitaj tvog šefa što više gleda vaš etv ili cs? I zašto zovete nas koji smo vratili etv jer smo nezadovoljni da ga opet uzmemo i to po dva puta u jednom danu? Koliko vidim stanje se nije promijenilo ako nije i još gore.
Ovo mi je jedan od najjacih argumenata, stari filmovi. Pa ako film nije iz zadnjih 5 godina to je star i po automatizmu los film. Ovo su filmcine i ovo se svakako ne gleda svaki dan na televiziji, pogotovo ne u osnovnom paketu.
Jesu li ti ovi dovoljno mladi?
http://www.imdb.com/title/tt0448157/
http://www.imdb.com/title/tt0421073/
Cinjenica je da je ovaj Pink 2 prijatno iznenadjenje. Izuzetno prijatno. Sjecamo se svi kako je nekad izgledao Pink i kakve su tu serije i filmovi mogli da se vide. Neka ovaj 2. kanal bude takav i bice ubjedljivo najbolji kolazni kanal od svih.
Gledaj mamu biraj cerku....povraticu
ocekujem sve vas da cete me castiti kad vidite te kanale![]()
Replicirao si mi repliciraću ti: Sve zavisi koliko se razumijemo u filmsku umjetnost i šta volimo. Ja, na primjer ne bih ni u bunilu gledao ove tvoje predloge, zato što su smeće od filmova, po mom shvatanju, da se razumijemo. To je tvoj fah i ti to voliš i to je O.K. Ali nemoj da namećeš drugima svoj ukus, jer smo svi različiti. Pink je jedno veliko zlo za CG i region. Pa od same slike mi se povraća.
Opet kažem, da nije HRT-a ne bi se na Extra imalo šta gledati! Prave sjajan izbor filmova i serija, a što je najbitnije ima za svačiji ukus po nešto.
Rekao si za A Beautiful Mind i Legends of the Fall da su smece filmovi. Nemamo vise o cemu da pricamo.
Realno HRT iz zadnjih par godina je go *****. Prije toga su bili vrhunski, ali to je nekad bilo. Evo RTS ima isti filmski i skoro isti serijski paket kao oni, a i oni su ******. Imaju i vise sporta, samim tim bi morali da budu bolji zar ne?
Last edited by Jakuza; 29-11-12 at 21:42.
Last edited by Zaradona; 29-11-12 at 22:22.
vrijeme je da vise da Sale neki komentar na info o SK kanalima...
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Nema ponude od njih - nema komentara.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
u slobodnom prevodu ni vi niste pitali za ponudu poslije onih tekstova?
Last edited by citizen; 30-11-12 at 10:30.
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Sale jedini ođe tanka greote.
Kome gođ da je crno da zove t-com istrese se nad Saletom
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)
Bookmarks