Kola su za pickice
http://www.facebook.com/photo.php?v=441665482564933
Znas li koja je razlika u odrzavanju izmedju npr. Honde NSX i Ferkana 355?
TAKUMI
Kola su za pickice
http://www.facebook.com/photo.php?v=441665482564933
Oh, izvinjavam se nisam gledao preko 2 strane unazad.
jesam li ja jedini koji kad vidi pojedine kako voze, prizeljkuje istima udes (laganiji naravno) ?
sad idem pravcem kroz donju goricu put grada, kisa lije, tempomat na 50kmh i uzivam.
vidim u retrovizor a4 b5 karavan ulijece u makazice, cuda cini, kocnica gas kocnica gas masakrira.
Nabi se meni u branik i pretice me i tad vidim da vozi neki djecacic 18/19 godina, pored njega cura neka a pozadi 2 ili 3 druga.
Svi odusevljeni kako je on mene pretekao.
Pored delte su upadali u takve makazice da sam samo cekao da se zakucaju u kakav bilbord ili makar na kruzni da sjebu auto. Tad bi stao, upalio sva 4, snimao ih malo telefonom i produzio dalje.
da napomenem da je u pitanju bio 1.9tdi sa 15 felmama. Bd tablice
Mogu zamislit kakva je to voznja bila od budve kad ovako voze kroz grad...po kisi.
Originally Posted by my name is ...
a ja ga kroz grad stvarno nemam dje ni koristit, eventualno kroz donju goricu kad nema guzve (rijetko) i put zete onamo..mada to vec i nije 'grad'![]()
Originally Posted by my name is ...
Znas li koja je banja upalis CC kroz grad, od semafora do semafora, pogotovo ako si prvi. Auto ubrzava do 50 i tako do beskonacno...i nema straha da ce te onaj cigo na motor zaustavit jer si vozio 51.
A tek kad imas radar na branik pa ti auto koci sam ako je semafor zatvoren Ili ako je neko usporio....
TAKUMI
CC je jedna od boljih stvari na auto ali su ljudi zatupljeni i ne umiju da uzivaju u carima moderne tehnologije, radar nisam koristio ali mogu zamislit koja je tek to banja
Nesto na ove relacije koje vozim kroz grad nemam kad CC iskoristit, krenem, prva, druga, treca, cetvrta, i taman kad se steknu uslovi za CC dolazi semafor.
Cak i kad je zeleni talas uvijek bude vozila gdje moram kocit, ubrzavat, prestrojavat, a tu mi konstantna brzina ne pomaze.
Na otvoreno je druga prica
Njak Njak Njak
plakao sam za cc na autoput...
f6
CC kroz grad nije mucenje, krenes iz semafora, pritisnes dugme, auto.ubrzava do 50 i to je to. Ako je automatik onda je jos bolje.
Zmaj, koristim cesto radar cc, to je uzivancija, ali uvijek postoji onaj strah - sto ako otkaze, i pricam o nekom Benzu kojima taj sistem nije pouzdan.
TAKUMI
moze i na manuela, ali cim usaltas brzinu, tj. kvacilo, gasi se.. za auto ne znam kako je..
Ne da ja znam...
TAKUMI
Može li se tempomat naknadno ugraditi?
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Zavisi...
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks