Prijavis odmah i bice provjereno i sredjeno
Sto je ovo sa Arenama nocas ? Vrlo cesto prekida signal, slicno je bilo i sa Eurosportom 2 ( bar kad je bila bundes liga) ?
Prijavis odmah i bice provjereno i sredjeno
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Kad bih mogao dobiti 1500, vjerovatno bih. Ovako, ako nije problem, prijavi ti .
Da li je ovo HRT3 zamijenio kanal AXN ili axn-a nema samo kod mene ??
Nema Sale kad da odgovara, posto ima precja posla na podforum automobilizam![]()
Sve je u redu osim sto je opeeeet poremecen redosled i par kanala izbaceno iz vodica (axn, ng...).
Sad vidim da pomalo zamrzava slika...
Ja imam pitanje. Imam extra trio. Kako da raskinem taj ugovor da mi ostane samo internet?
Nemam se namjere više cimat..
Pošto vidim ni optika brzo neće ( svuda po starim zgradama u okruženju postavljena), smiješi mi se i novi provajder.
Sent from my Samsung Galaxy SIII
Last edited by Draka; 28-11-12 at 00:58.
molimte nemoj da lupetas ovde po forumu stalno prijavljujem a ovi lazovi tehnicari napisu da sam nedostupan, uopste ne ispunjavate obaveze iz ugovora vasi menadzeri obecavaju brda i doline lazovi i obmanjivaci zovu sa brojeva 067 371 111 i drugi ne zapamtih tako da ih ovde javno stavljam, evo da dopunim i drugi broj telefona 032 325 177 telekom kotor
Last edited by spar; 28-11-12 at 09:46.
smile if you fucked today
Posalji mi broj na pm.
@draka
Vlasnik linije u t-shop
vala svako od nas ođe može napisat "nazovi 1500" ili "pođi u t-shop".
Ne viđeh temu za media box pa reko da se glasnem ovdje.
Andorid aplikacija kada sa telefona preko 3G hoću da postavim veći file, recimo pjesmu konstantno izbaca grešku pri postavljanju i neće da je uploaduje. Tako je i sa većim fotografijama. Ako se nakačim wirelessom sa telefona sve radi normalno. Samo je mobilni internet problem.
I jedna molba za T-Com mogli bi saobraćaj od telefona prema media box i obratno da ne računate :mrgreen:
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Meni strasno sjecka i prekida Arena, sto je problem?
do kraja godine dobijamo kanale sportklub-a![]()
cardozo, ako ti je jedna zelja ispunjena, ne moze sve![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ili Emillu na private, ali on nije tamo 00-24. U T-shop moraju da podju vlasnici samo radi promjene ugovora. Sve ostalo se moze zavrsiti preko Extra TV (menu > Extra TV paketi) ili pozivom na 1500.
Svi koji su prijavili problem isti je bio rijesen. Forum nije mjesto za prijavu problema.
Vec dva korisnika mi nisu poslali broj iako su ovdje napravili "frku" kako im ne radi servis. Racunam da tog problema nije ni bilo. Idemo dalje.
Wireless router koji dolazi uz extra trio je smece nevidjeno. Mislio sam da je to samo kod mene neki tehnicki problem, ali vidim da svaki drugi korisnik ima prekide signala + uredjaj svako malo treba da se restartuje i sl.
Ima li lijeka osim kupovine nekog drugog uredjaja?
isti si kao i tvoje kolege obmanjujes ljude ovde po forumu par puta sam ti ostavljao broj pa nikom nista, kad prijavim broj niko i ne pogleda u cemu je problem samo napisu nije dostupan na broj telefona koji je dao, priznajte da nemate znanja da otklonite kvar i tacka da znam na cemu sam,pet meseci ne mozete a siguran sam da ne znate da resite problem zamrzavanja slike i pretvaranja slike u kockice (kao da je virus) promeniste cetiri risivera i dva rutera i to vam je svo znanje,ne ispunjavate nista iz ugovora a ovamo mi kazete da me niko nije silio da uzmem extra trio uz tuzi nas ne mozes nas na sudu dobiti, prema tome sto bi ti ponovo ostavljao moj broj telefona da me z.......s po forumu,da me zivkas kao dejan pavicevic i vesna brguljan da ce te resiti problem,jad i beda ste
smile if you fucked today
A vi ,casti mi ,ka da je "sale" opunomoceni predstavnik T-coma a ne forumas.
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Moram priznat da me Pink 2 prijatno iznenadio, odlicne filmove pustaju![]()
There are currently 31 users browsing this thread. (0 members and 31 guests)
Bookmarks